Apua matkan suunnitteluun

Walli

Terve vaan...
Olisin kiinnostunut kuulemaan muiden interrailaus matkoista.Mm. Minkälaisia reittejä? Missä hyviä majapaikkoja? Minkälaisiksi yhteiskustannukset muodostuneet loppujen lopuksi? Itse olen lähdössä matkaan kesällä 2006, heti armeijan jälkeen ja olisi kiva kuulla muiden matkoista.

4

1229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chi.

      Moi! Oltiin viime kesänä reissussa. Seuraavassa reitti: Ruotsin ja Tanskan läpi Saksaan, missä oikeastaan ekan kerran pysähdyimme Berliinissä. Berliinistä yöjunalla Milanoon, sieltä vaihto Sloveniaan menevään junaan. Oltiin Ljubljanassa muutama päivä (3 päivää)ja käytiin myös Postojnan tippukiviluolissa päiväretkellä (4. päivä Sloveniassa). Yövyttiin hostellissa.

      Sieltä sitten takaisin Italiaan, Venetsiaan jossa oltiin pari päivää. Sieltä Firenzeen jossa oltiin 4 päivää. Siellä asuttiin yhden paikallisen mamman luona. Sitten mentiin Roomaan, missä asuttiin yhden kiinalaisperheen B&B paikassa. Roomasta Napolin kautta Brindisiin, josta menimme lautalla Korfulle. Korfulla olimma 6 päivää Pinka Palace -nimisessä biletyskeskuksessa, joka oli aika luksusta ja ihanan siisti ja rauhallinen paikka Italian jälkeen. Myöskin halpaa verrattuna Italiaan. Sitten matkustimme Ateenaan, sieltä Thessalonikin kautta Bulgariaan jossa vain pysähdyimme periaatteessa vaihtamaan junaa mennäksemme Romaniaan. Siellä olimme 3 päivää ja olimme pääasiassa Bukarestissa, mutta kävimme myöskin seikkailemassa Transsilvaniassa. Sieltä menimme junalla vielä Unkariin, Budapestiin, jossa olimme lopuna aikaa ja sitten tulimmekin aika sukkana taas kotiin Berliinin kautta Tanskan ja Ruotsin läpi.

      Kuulosti varmaan sekavalta. Voin antaa lisää yksityiskohtia ja vinkkejä jos tulee mieleen jotain kysyttävää. Rahaa paloi yhteensä 1100 egee/henkilö sisältäen reililiput.

    • vaari

      Olin pari vuotta sitte reilaamassa. Ja tänä kesänä kai taas:)

      Neuvo numero yksi! älä suunnittele. Päätä ainoastaan mitkä vyöhykkeet otat ja sen jälkeen eiku menoksi.

      Ite matkasin Turusta Kreikkaan ja mutkittelin minne sattuun ja olin siellÄ missä oli mukavaa. En suunnitellut yhtään. Ainoastaan sen että varasin laivamatkan viikkoa ennen Turusta Tukholmaan.

      Mee äläkä meinaa. Kaikki järjestyy. Seikkailu on pääasia!:)Uskalla! Siinä neuvoja. äläkä ota paljo kamaa mukaan. Ainoastaan pakollinen.

      Rahaa matkalla meni 1000 e mutta oon kuullu että selviää vähemmälläki.

      Mieletöntä matkaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

    • sunshine :)

      Mulla on kans samoja suunnitelmia, et kesällä 2006 lähden reilaamaan. Katsopa http://www.vr.fi ja sieltä "junalla Eurooppaan". Siel on tosi paljon juttua reilaamisesta, kaikkii keskustelui ja vinkkejä. Siel oli et koko reissuu menis yhteensä noin tuhat euroa... Siin on mukana kai ihan kaikki ruoat, yöpymiset ja matkaustannukset. Hyvää matkaa! :)

    • lanalanalana

      Me kierrettiin Paris-Arcachon-Barcelona-Nizza-Milano-Venetsia-Munchen-Berliini

      Matka oli mieletön varsinkin Barcelonassa jossa me käytettiin couchsurfing.org palvelua, eli asuttiin paikallisten luona. Näin tutustut OIKEAAN Barcelonaan tai minne meetkin, et turisti hotelliin. Se oli mieletöntä- käytiin paikallisissa baareissa joihin turisteina ei ikinä oltais löydetty, rannat, kaupat, himabileet, rantabileet se oli uskomatonta. Mut toisaalta jos käy epätuuri ja hostit tulee olemaan niinkuin meillä Munchenissa jossa ne oli tosi kivoja, mutta ei ne meidän kanssa sen kummemmin ees jutelleet, antoi vain sohvan nukkumiseksi..

      Pariisissa asuttiin hotelissa, mut ei hirveän kalliissa. Oli tosi kivaa.
      Venetsiassa asuttiin hostellissa. Sekin oli super kivaa koska sä näät ihmisiä vähän kaikkialta kuten Australiasta, Englannista ja Amerikasta eniten :)

      Sitten mikä on hyvä tietää: Interrail lippu käy oikeesti kaikissa junissa, sulla ei vaa tuu olemaan paikkaa.. Me ainakin kelattii et pitää tehä se varaus joka on aina 3-20e... No me tehtiin, vaik ne rreililiput käy itsenään. Mut yöjunissa pitää maksaa hiuksan extraa...

      Se on ihanaa... go for it! Suosittelen reilausta todellakin!

      L. http://onedaywithlana.blogspot.com/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe