Apua matkan suunnitteluun

Walli

Terve vaan...
Olisin kiinnostunut kuulemaan muiden interrailaus matkoista.Mm. Minkälaisia reittejä? Missä hyviä majapaikkoja? Minkälaisiksi yhteiskustannukset muodostuneet loppujen lopuksi? Itse olen lähdössä matkaan kesällä 2006, heti armeijan jälkeen ja olisi kiva kuulla muiden matkoista.

4

1222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chi.

      Moi! Oltiin viime kesänä reissussa. Seuraavassa reitti: Ruotsin ja Tanskan läpi Saksaan, missä oikeastaan ekan kerran pysähdyimme Berliinissä. Berliinistä yöjunalla Milanoon, sieltä vaihto Sloveniaan menevään junaan. Oltiin Ljubljanassa muutama päivä (3 päivää)ja käytiin myös Postojnan tippukiviluolissa päiväretkellä (4. päivä Sloveniassa). Yövyttiin hostellissa.

      Sieltä sitten takaisin Italiaan, Venetsiaan jossa oltiin pari päivää. Sieltä Firenzeen jossa oltiin 4 päivää. Siellä asuttiin yhden paikallisen mamman luona. Sitten mentiin Roomaan, missä asuttiin yhden kiinalaisperheen B&B paikassa. Roomasta Napolin kautta Brindisiin, josta menimme lautalla Korfulle. Korfulla olimma 6 päivää Pinka Palace -nimisessä biletyskeskuksessa, joka oli aika luksusta ja ihanan siisti ja rauhallinen paikka Italian jälkeen. Myöskin halpaa verrattuna Italiaan. Sitten matkustimme Ateenaan, sieltä Thessalonikin kautta Bulgariaan jossa vain pysähdyimme periaatteessa vaihtamaan junaa mennäksemme Romaniaan. Siellä olimme 3 päivää ja olimme pääasiassa Bukarestissa, mutta kävimme myöskin seikkailemassa Transsilvaniassa. Sieltä menimme junalla vielä Unkariin, Budapestiin, jossa olimme lopuna aikaa ja sitten tulimmekin aika sukkana taas kotiin Berliinin kautta Tanskan ja Ruotsin läpi.

      Kuulosti varmaan sekavalta. Voin antaa lisää yksityiskohtia ja vinkkejä jos tulee mieleen jotain kysyttävää. Rahaa paloi yhteensä 1100 egee/henkilö sisältäen reililiput.

    • vaari

      Olin pari vuotta sitte reilaamassa. Ja tänä kesänä kai taas:)

      Neuvo numero yksi! älä suunnittele. Päätä ainoastaan mitkä vyöhykkeet otat ja sen jälkeen eiku menoksi.

      Ite matkasin Turusta Kreikkaan ja mutkittelin minne sattuun ja olin siellÄ missä oli mukavaa. En suunnitellut yhtään. Ainoastaan sen että varasin laivamatkan viikkoa ennen Turusta Tukholmaan.

      Mee äläkä meinaa. Kaikki järjestyy. Seikkailu on pääasia!:)Uskalla! Siinä neuvoja. äläkä ota paljo kamaa mukaan. Ainoastaan pakollinen.

      Rahaa matkalla meni 1000 e mutta oon kuullu että selviää vähemmälläki.

      Mieletöntä matkaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

    • sunshine :)

      Mulla on kans samoja suunnitelmia, et kesällä 2006 lähden reilaamaan. Katsopa http://www.vr.fi ja sieltä "junalla Eurooppaan". Siel on tosi paljon juttua reilaamisesta, kaikkii keskustelui ja vinkkejä. Siel oli et koko reissuu menis yhteensä noin tuhat euroa... Siin on mukana kai ihan kaikki ruoat, yöpymiset ja matkaustannukset. Hyvää matkaa! :)

    • lanalanalana

      Me kierrettiin Paris-Arcachon-Barcelona-Nizza-Milano-Venetsia-Munchen-Berliini

      Matka oli mieletön varsinkin Barcelonassa jossa me käytettiin couchsurfing.org palvelua, eli asuttiin paikallisten luona. Näin tutustut OIKEAAN Barcelonaan tai minne meetkin, et turisti hotelliin. Se oli mieletöntä- käytiin paikallisissa baareissa joihin turisteina ei ikinä oltais löydetty, rannat, kaupat, himabileet, rantabileet se oli uskomatonta. Mut toisaalta jos käy epätuuri ja hostit tulee olemaan niinkuin meillä Munchenissa jossa ne oli tosi kivoja, mutta ei ne meidän kanssa sen kummemmin ees jutelleet, antoi vain sohvan nukkumiseksi..

      Pariisissa asuttiin hotelissa, mut ei hirveän kalliissa. Oli tosi kivaa.
      Venetsiassa asuttiin hostellissa. Sekin oli super kivaa koska sä näät ihmisiä vähän kaikkialta kuten Australiasta, Englannista ja Amerikasta eniten :)

      Sitten mikä on hyvä tietää: Interrail lippu käy oikeesti kaikissa junissa, sulla ei vaa tuu olemaan paikkaa.. Me ainakin kelattii et pitää tehä se varaus joka on aina 3-20e... No me tehtiin, vaik ne rreililiput käy itsenään. Mut yöjunissa pitää maksaa hiuksan extraa...

      Se on ihanaa... go for it! Suosittelen reilausta todellakin!

      L. http://onedaywithlana.blogspot.com/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe