Viimeinkin kilahti

Anonyymi

20 v. poika ajoi auton puuhun hiekkatiellä kaahailussa ja vieressä istunut 17 v poika kuoli. Kyllä siinä on loppuiäksi pohdittavaa ja varoitettu oli. Jokohan opii alka menemään perille?

108

1087

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sitä saa mitä tilaa...

      Pennuista tyhmempi osa rällää iltakaudet autoillaan ja näin käy. Viisaampi osa on urheilemassa tai sivistämässä itseään. Evoluutio on sellainen, että heikot häviää.

      • Anonyymi

        Tai pelaamassa pelikoneita ja kovaa vauhtia syrjäytymässä yhteiskunnasta.


      • Anonyymi

        Tai kotona pelaamassa pelikoneilla ja kovaa vauhtia syrjäytymässä yhteiskunnasta.
        Eipä nuo ole toisiaan pois sulkevia asioita.


      • Anonyymi

        Miten tuon kommentin perusteella on alkoholisti joka kannattaa kaahailua:DDDDDDD


    • Anonyymi

      Todella huonot renkaat onnettomuusmersussa. Siinä syy tapahtuneeseen.

    • Anonyymi

      Syyttäminen jääköön syyttäjälle.

    • Anonyymi

      Ei kyllä kirjoittajat tiedä totuutta. Surullinen tapaus. Ja osan otto omaisille. Nyt lähti hyvä nuorukainen liian aikaisin.

      • Anonyymi

        Kerro totuus, jos se poikkeaa kirjoittajien näkemyksistä.


    • Anonyymi

      Kyllö on Konnevetisillä kummallista tämä ajattelu, kun asiasta mitään tietämättä automaattisesti päätellään jotakin. On myös kummallista että ollaan jollain tavalla vahingoniloisia että "viimein" jotain tapahtuu..

      • Anonyymi

        kyllä on sairasta tämä maailma..jättäkää joku rauha meille jota asia tosiaan kosketti.näin on käyny,ja joku meille rakas on kuollut.ei tehtyä saa tekemättömäksi.


    • Anonyymi

      Sitä saa mitä tilaa! Ei sureta yhtään tämä tapaus.
      Polttoaineet ja autoilu aivan liian halpaa kun nuorisolle varaa rällätä yökaudet pitkin kylää ja kaahata liikenteessä.
      Toivottavasti tulee tuomio kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenteen vaarantamisesta ym.

      • Anonyymi

        konneveden kulttuuri luotiin jo 70 luvulta lähtien .vapaa-kasvatus ,motocross pitäjä . kunnan ympäristöpäättäjät nyökyttelevät nyt eihän meillä laitonta


    • Anonyymi

      Konneveden kunnanjohtajakin antaa lehdistössä lausuntoja jotka hyvin osoittavat miten ulkona hän on taajaman/kunnan henkilöautokaahareista. Herää kysymys miten ulkona hän on kunnan muista tapahtumista.

    • Anonyymi

      Viimeinkin kilahti - näinkö ihmiset ajattelevat, että jonkun ON kuoltava. Vahingoniloako tämä surullinen tapausko tuottaa... ja sitten tämä asiaan kuulumattomien syyttely. Hyvää sunnuntaita erinomaiset ihmiset - ottakaa
      opiksenne.

      • Anonyymi

        No jos kaikki kaaharit kuolisivat vaikka tänään, olisi maailma todella paljon parempi huomenna. Että ihan oma syy! Kyllä se niin on, että jos autolla rällätään joka ilta rengas vinkuen ja sitten lopulta ollaan koivun ympärillä, niin voi voi...


      • Anonyymi

        Ei kun sitä on pelätty. Outoja ajatuksen juoksuja joillain lukijoilla.


    • Anonyymi

      Voisiko monella olla pohdinnan paikka? Kaikki mulle, heti, nyt? Ja vastoinkäymiset rassaa, eikä löydä niistä ulospääsyä? Katse peiliin ja funtsikaa asioita, kaikenlaista tapahtuu ympärillä ja moniinkaan asioihin ei pysty vaikuttamaan paljoa, vaikutus mahdollisuudet ovat rajallisia. Kaikilla on välillä niitä huonoja päiviä, mut kyllä niitä hyviäkin päiviä tulee, kun malttaa vain odottaa aikansa?

      Toinen juttu taas on siinä, et jos kaikki on tuotu tarjottimella nenän eteen niin rima voi nousta turhan korkealle ja silloin kannattaa lopettaa leijailu mahdollisimman nopeasti ja laskeutua maankamaralle. Nöyryyskään ei ole välillä pahitteeksi. Elämä opettaa asioita ja joskus on hyvä olla vähäänkin tyytyväinen niin osaa myöhemmin arvostaa myös niitä hyviä asioita enemmän.

    • Anonyymi

      Kannattaisko mädät helmapellit korjata koivupelkalla kun tuntuu olevan peltiä vahvempaa. A pilarin sisään vois laittaa katajasta vahvikkeen.

    • Anonyymi

      Ei hyvänen aika sentään, miten raakoja kirjoituksia täällä on. Missä myötätunto? Monessa perheessä valtava, lopun elämän kestävä suru: lapsi on kuollut ja pari vammautunut, ettekö oikeasti tunne myötätuntoa? Entä jos joskus osuu teidän jonkun perheen kohdlle samankaltainen tapaus, oletteko sittenkin iloisia kun lapsenne/sukulaisenne kuolee?

      • Anonyymi

        Konnevedellä ei tunneta kyseistä sanaa myötätunto.


    • Anonyymi

      Kyllähän se niin on että ensin on jonkun kuoltava ennen kuin tajutaan että jotain olisi tehtävä mutta se tekeminen jää hyvin vähäiseksi ajaksi ja kaikki taas kantapään kautta opittu unohtuu ja sama ralli jatkuu.
      Fiksu nuori ei edes lähde kaahareiden kyytiin mutta mistähän niitä nykypäivänä löytää. Otetaan oppia elokuvista ja yritetään olla jotain pahiksia, aiheutetaan yleistä paheksuntaa jne mutta se on aina aja kysymys milloin lipsahtaa.
      Tätäkään ei olisi sattunut jos ajonopeudet olisi tilanteen ja taitojen mukaan sovitettu..mutta mikäs siinä, ralli jatkukoon ihmisiä on muutenkin maailmassa liikaa.

    • Anonyymi

      Vaikea tuntea myötätuntoa tällaisessa tapauksessa.

      • Anonyymi

        Oikeastiko? Voi, että miten säälin sinua. Toivon, että löydät inhimillisyyden vielä jostain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeastiko? Voi, että miten säälin sinua. Toivon, että löydät inhimillisyyden vielä jostain.

        Myötätuntoa menehtyneen puolesta ja voimia sekä osanotto poikansa menettäneelle perheelle mutta kuljettajalle ei riitä myötätuntoa tippaakaan.
        Puhuuko nykyään vanhemmat lapsilleen mitään järkeä koskaan, tuntuu että alaikäiset saa mennä ja tulla miten sattuu, aamuyöhön saakka mennään pitkin kyliä.


      • Anonyymi

        Eihän lapsia ja nuoria saa ojentaa eikä opettaa nehän saa draumoja. Kaikki ja kaikenlainen kurinpito-oikeus viety sekä vanhemmilta että opettajilta koulussa.
        Pikku hiljaa alkaa lopputulos näkyä yhteiskunnassa.
        Pikkutaaperotkin sanelee yhteiskunnassa mitä heille kuuluu ja mitä he itse haluavat tehdä.


    • Anonyymi

      Jumala on hyljännyt Konneveden

    • Anonyymi

      Porkkanat kasvatetaan mutta ei nuorisoa!

    • Anonyymi

      Linnun pelättimiä niin lähtee variksetkin

      • Anonyymi

        Joutasivat muuttaa muualle täältä hänniskylältä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joutasivat muuttaa muualle täältä hänniskylältä..

        Jokainen kuitenkin lienee saa asua missä haluaa, jos ei "naapurit" miellytä niin mitä luultavammin kannattaa itse muuttaa pois


      • Anonyymi

        No eiköhän luulis oppi menevän pikku hiljaa perille näille hänniskylän sankareille , kun kuolon uhriksi muodostuikin ystävä. Harrastuksia saa toki olla, eri asia missä niitä harjoittaa. Yleiset tiet niitä ei ole!


      • Anonyymi

        En kyllä ymmärrä minkä takia variksia syytetään tästä. Minkä sille vittu mahtaa jos kylän jannu ajaa niiden pihatiellä metsään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä oli varmaan elokuvasta: Hurjapäät 9, Konnevesi trifting.

      Ei mennykkään ihan niinku elokuvissa. Mukavaa syksyn ja lukuvuoden alkua teineille.

    • Anonyymi

      Nuoret hakee rajojaan ja ja tehdään juttuja ilman ajattelua.
      Parempi olisi turhat ajelut ja turha polttoaineen kulutus jättää sikseen ja laittaa rahat johonkin fiksumpaan mutta tätä ei nuorten mustavalkoinen maailma tajua, jotkut kyllä nuorista kun tajuaa ja varsinkin tytöt, hehän ovat kypsempiä poikiin verrattuna.

    • Anonyymi

      Mistä rahat tällaiseen ajeluun? Auto ja polttoaineet maksaa. Vanhemmatko kustantaa kaiken "ilon". Eikö olisi hyvä tapa rajoittaa ajelua jättämällä bensarahat antamatta, mikäli vanhemmilla on ymmärrystä ja tietoa siitä mitä nuoriso harrastaa.

      • Anonyymi

        Sitä minäkin olen ihmetellyt että kyllä on bensa ja diisseli vielä halpaa kun rällätään yökaudet ja renkaatkin halpoja kun kumia poltetaan.
        Kyllä -80 luvulla kun sain eka autoni niin ei ollut vara polttaa kumia eikä turhia ajoja ajella, tai tietysti jos olis ollut kuukauden lopun ilman rahaa niin olis voinut bensaa polttaa mutta ajatteli fiksusti ja käytti rahat tarkkaan niin riitti koko kuukaudeksi,vei ollut iskää ja äippää taloudellisesti auttamassa ja omillaan piti pärjätä ja vuokrat maksaa. Harrastukset oli pääasiassa liikunta.


      • Anonyymi

        Mistä on Suomi tunnettu maailmalla..? Ketä ihaillaan..? ja kadehditaan..? kun he pärjäävät..? Mitä Suomen kansa seuraa intohimoisesti ruutujen ääressä ja kisapaikoilla..? RALLIA.. FORMULAA.. MOTOCROSSIA.. JÄÄRATAA.. ylipäätään kaikkea moottoriurheilua mitä suomessa harrastetaan.. ja siinä pärjätään..!!! Mistä nuoret ottavat esikuvia..? Jokainen nuori haluaa olla jotain erityistä ja pärjätä omassa lajissaan. Vika ei ole rallissa.. eikä nuorissa.. !! Ongelma on asioihin suhtautuminen ja YMMÄRTÄMINEN..!!
        Vaarallista on vaikka esmes ratsastus , vaikka ei ole kuin yksi hevosvoima tai joku muu mielenkiintoinen harrastus, ellei hommaa osaakaan!! Häpeällistä tässä on se, miten te "IHMISET", olette noin julmia..? missä on inhimillisyys..? myötätunto..? empatia..? ..tällaisessa tilanteessa..? Olen äärettömän pahoillani tapahtuneen johdosta ja osallisien sekä uhrin ja omaisten puolesta! Voimia kaikille osallisille!
        Ongelma on se, että vuosikymmeniä mainetta niittänyt ja aktiivisesti toiminut Konneveden moottorikerho joutuu taistelemaan harrastusmahdollisuuksistaan harjoittelupaikan puutteessa.. Se ei estä kaahaamista yleisellä tiellä, mutta vahvasti uskon, että se vähentäisi sitä, kun nuoret pääsisivät asiallisesti, oikeilla varusteilla, oikeassa paikassa ja vieläpä ohjattuna kokeilemaan ja harrastamaan !! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että se suunniteltu moottoriurheilukeskus tulisi rakentaa ja siellä toteutettuna ohjattua ja valvottua toimintaa, myös poliisin kanssa yhteistyössä, jolloin liikennekäyttäytyminen tulisi nuorille tutuksi. Meidän kaikkien tulisi pystyä harrastamaan kullekin mieluisia asioita jotenkin sovussa. Kaikilla ei ole samanlaisia mahdollisuuksia haluamiinsa asioihin ja harrastuksiin, mutta niitä ei tulisi estää, sillä se ei ainakaan paranna asioita. Pahalla saa vain pahaa aikaiseksi! Tuntui todella pahalta lukea kommentteja.
        Eikä se maailma pelastu, vaikka Konnevedellä moottoriurheilu lopetettaisiin, itse yritän kyllä kovasti kierrättää ja hiilijalanjälkeä pienentää. Koitetaan kestää pärinät ja vauhdin hurmat.
        Tuija koskinen Hytölä


    • Anonyymi

      Tyhmistä peleistä voittaa tyhmiä palkintoja.

    • Anonyymi

      Kyllä tämä kaikki lähtee kristillisen kasvatuksen puutteesta.

      Tapahtuma on täysin Jumalan tahto. Jumala rankaisee syntisiä. Kuolema on synnin palkka.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, kummasti vaan noille uskovaisillekin sattuu ja tapahtuu onnettomuuksia ja sairauksia yms. vaikka jatkuvasti rukoilevat ja palvovat jotain mielikuvitusolentoa., ei taida höpö höpö-jutut auttaa vaikka kuinka rukoilis. Kumma että vielä nykymaailmassa jotkut jaksaa uskoa taruihin ja aikuisten satuihin.


      • Anonyymi

        Ajattelitko itse olevasi synnitön ja kuolematon? Klo 02 yöllä ei kannata kirjoitella suomi kaksneloselle, kontrolli on hukassa siihen aikaan.


      • Anonyymi

        Kyllä oli julma jumala,kukakohan se niitä oli.


    • Anonyymi

      Sitä surun määrää kun lapsi tai nuori kuolee ei ymmärrä kukaan muu kuin se joka on sen itse kokenut, Jättäkää hyvät ihmiset jo tämä joutavanpäiväinen parjaaminen ja vahingonilo, tehtyä ei saa tekemättömäksi ja tuomiot tulee ajallaan. Nuorten omaisille voimia jotta jaksatte tästä eteenpäin. Raskaat on askeleet.

    • Anonyymi

      Todella ikävä tapaus kaiken kaikkiaan! Osanotto omaisille. Hävetkää, jotka parjaatte ja pelottelette. Nyt ymmärrän, mitä eräs tuttavani kerran sanoi "uskiksista." Tätä palstaa lukiessa selviää heidän myötätuntonsa???

    • Anonyymi

      Jeesus Jeesus tule ja pelasta perkele!

    • Anonyymi

      Mistä tiedätte että kirjoittajat ovat oikeasti uskovia? Täällä voi kirjoitella kuka vaan ja mitä vaan. En usko sitä, että Jeesukseen uskova noin tuomitsee muita ihmisiä.
      Minä pyydän että Taivaan Isä lohduttaa noiden jokaisen onnettomuudessa olleen nuoren perheitä ja auttaa jaksamaan eteenpäin. Väärinhän on tuollaista rallia ajaa ja rikkoa lakia ja yhteisiä sopimuksia, olla vaarana muille liikkujille, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi. Muut voivat ottaa opiksi tapahtuneesta.

    • Anonyymi

      Mistä tiedätte että kirjoittjat ova oikeasti Hänniskyläläisiä. Ette mistään. Hänniskyläläiset on fiksuja ihmisiä. Voimia surussa ja murheessa oleville.

    • Anonyymi

      Raskas on taakka kuskilla lopun elämäänsä. Mitenkähän jaksaa kantaa?

    • Anonyymi

      Siinäpähän miettii..aikuisten viisaat neuvot eivät mene perille ja parikymppisenä kuvittelevat olevansa kuolemattomia.
      Ei muuta kun ajokortit 15 vuotiaana ja tehokas teiniauto alle niin kyllä se siitä lähtee.

    • Anonyymi

      Huvittavaa miten haukutaan nykynuoria, paljon enemmänhän ennen on kuollut auto-onnettomuuksissa, moninkertaisesti näiden arvostelijoiden itse ollessa nuoria. Nykyään vaan kirjoitetaan jokaisesta monta päivää tai viikkoa lehdissä ja taivastellaan keskustelupalstoilla. Ikäviä onnettomuuksia, mutta ainahan niiitä tapahtuu, ajoharjoitteluradat voisi vähentää kun ei tarvitsisi teillä kokeilla taitojaan.

      • Anonyymi

        Itse voin haukkua nuoria ja varsinkin kaahareita. Itse en parikymppisenä koskaan kaahannut, en saanut ylinopeussakkoja, en ajanut kolareita jne.
        En ikinä polttanut kumia enkä koskaan harrastanut mitään kylärallia.
        Olin mielestäni muita viisaampi tässä asiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse voin haukkua nuoria ja varsinkin kaahareita. Itse en parikymppisenä koskaan kaahannut, en saanut ylinopeussakkoja, en ajanut kolareita jne.
        En ikinä polttanut kumia enkä koskaan harrastanut mitään kylärallia.
        Olin mielestäni muita viisaampi tässä asiassa.

        Ja ajat kolarin heti kun auto lähtee luistoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ajat kolarin heti kun auto lähtee luistoon.

        Eipä se auto lähde luistoon jos osaa sovittaa tilannenopeuden oikein.


    • Anonyymi

      Toivottavasti on autovakuutus ollut kunnossa.

    • Anonyymi

      Ei auta vakuutus jos oma syy kolarointiin, tässä tapauksessa jos poliisin lausuntoon tulee " liian suuri tilannenopeus" niin vakuutus ei korvaa mitään.

    • Anonyymi

      Vielä lisäisin edelliseen..
      Millaisen esikuvan me vanhemmat annamme nuorille tällaisella käsittämättömällä vihapuheella..? Myönnän, että itsellekin nousi ensimmäisenä viha ja kauhu, kuinka tällaista voi sattua.. ? Jotenkin aistin, että me kaikki kirjoittajat olemme eläneet erilaisen nuoruuden, jota ei voi eikä pysty vertaamaan tähän päivään. Ikä ei näytä tuovan viisautta, meidän vanhempien on turha nostaa itseämme toistemme yläpuolelle, me kaikki olemme varmasti tehneet omat virheemme jokainen.. tavalla tai toisella. Tämän päivän nuorilla on haasteita elämässä aivan toisella tavalla kuin meillä vanhemmilla on ollut aikanaan.
      Mielestäni meillä jokaisella on nyt miettimisen paikka kuinka käsitellä asia oman itsemme kanssa sekä omien lastemme kanssa. "Rajat on rakkautta," sopivassa suhteessa vapautta ja vastuuta. Tapahtuneita ei saa pyyhittyä pois, ja jotenkin näiden kaikkien nuorten on tästä nyt päästävä yli.
      Toivon, että jatkossa me jokainen miettisimme kaksi tai kolmekin kertaa, mitä kirjoitamme sosiaaliseen mediaan.. nuoria parjataan sen käytöstä, mutta luulen ettei olisi pahitteeksi meille vanhemmillekaan sen käytön opastuksessa, mitä sinne kannattaa kirjoittaa.
      Tuija Koskinen Hytölä

      • Anonyymi

        Kiitos hienosta kirjoituksesta Tuija. Kyllä meidän kaikkien on ajateltava kirjoittaessaan....pystytkö sanomaan saman suoraan asianosaiselle. Voimia kaikille joita tapahtunut koskee.


      • Anonyymi

        Turhaa jeesustelua! Maailma raaistuu koko ajan, elokuvat ja pelit suoltaa raakalaismaista toimintaa, uutiset kertoo vaan missä soditaan ja kuinka paljon missäkin on kuollut ihmisiä.


      • Anonyymi

        On niitä haasteita ollut sodanajan nuorilla kun ja vielä sodan jälkeenkin, töitä oli tehtävä vaikka ei toista kättä, ei ollut sellaista sosiaaliturvaa että olisi voinut sanoa että pääsenkö eläkkeelle kun vähän masentaa, työ on ollut silloin parasta terapiaa ja joillekin liikunta.
        Nykyään törmää näihin "masentuneisuus" hyvin usein ja ei ihme kun pelataan räiskintäpelejä joissa tapetaan virtuaali-ihmisiä ja ollaan liki 24/7 sisällä ja syödään epäterveellistä ruokaa.
        On toki oikeastikin masentuneita mutta lievään pahaan oloon/masennukseen (käyttäisin sanaa alakuloisuus jossakin tapauksessa) auttaa liikunta, huomaavan sen itsekin kun alkaa päässä pyörimään murheet niin kun lähtee reippaalla lenkille niin olo on lenkin jälkeen ihan toisenlainen ja jotkut ongelmat/murheet voivat ratketa.
        Lääkäreiden pitäisikin terapian lisäksi määrätä liikuntaa hoitokeinoksi. Yksi tapa on myös työnteko, kun kuluttaa päivässä energiansa työntekoon niin ei jaksa murehtia enää liiemmin.
        Jotkut nuoret ja ehkä aikuisetkin valittavat kun eivät saa yöllä nukuttua ja kun heiltä kysyy nukutte sitten päivällä niin vastaus on että kyllä! No ei ihme ettei sitten yöllä nukuta, päivällä tietysti väsyttää mutta pitäisi sinnitellä päivä nukkumatta ja mennä vaikka ulos, siellä jaksaa paremmin olla valveilla.
        No tämä nyt lipsahti vähän aiheen ohi mutta tällainen mielipide minulla ja varmaan monen kohdalla totta mutta sitä he eivät itse älyä.


      • Anonyymi

        Sinä et tiedä masennuksesta mitään. T. Keskivaikean sairastanut ja siitä täysin toipunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et tiedä masennuksesta mitään. T. Keskivaikean sairastanut ja siitä täysin toipunut.

        Saman huomion tein. Myös olen käynyt nuo vaiheet läpi hyvin syvältä. Ei siinä silloin pelkkä liikunta auta kun mikään ei enää toimi eikä lähde rullaamaan. On raskasta jopa herätä uuteen päivään, toivoo ettei sitä olisikaan.


    • Anonyymi

      Anteeksi..! Tarkoitin tietenkin tätä toista Jeesusteluviestiä!!
      Yhdistin sitten kaksi viestiä yhteen..😬
      Tuija Koskinen ..edelleen
      Ps. Ala-arvoiset viestit jätän omaan arvoonsa..👎

    • Anonyymi

      ..toistan.. ja vastaan kysymykseen.. olen sanojeni takana ja voin sanoa saman asianosaiselle..
      Tuija Koskinen

    • Anonyymi

      Ja kannabiksen vapautus!

    • Anonyymi

      Joo ja kännipäissään kolarin ajaminen katsottaisiin humalatilan olevan lieventävä asianhaara!

    • Anonyymi

      Miksi yhtä perhettä syytetään, tiedättekö edes kuka oli syyllinen?

      • Anonyymi

        Lue Keskisuomalaisen jutut aiheesta, täällä Hänniskylällä ollaan kyllästytty tän yhden porukan toimiin.Joutaisivat muuttaa muualle.
        Yks ajoi alaikäisenä mopolla auton kylkeen yleisellä tiellä viime vai toissa vuonna ja kaikkee muutakin on ollut.
        Jotkut on käyneet asioista nätisti sanomassa vanhemmille mutta suhtautuminen on ollut välinpitämätöntä.Mutta Keskisuomalaisestahan voi lukea mitä täällä päin ollaan mieltä..variksenpelätin vaan hänniskyläntien alkuun.


      • Anonyymi

        Saako kysyä miten ja miksi tästä voi variksia syyttää?
        Kuskin vika loppupelissä koko homma.
        Jos sun talolle vievällä tiellä nuoriso porukka vetää kolarin, onko se sun syy? Ei ole. Vaan kuskin.


    • Anonyymi

      Se voi olla että Jumala ohjasi autoa, ikää alkaa Jumalalla olemaan sen verran paljon ja kuitenkin vielä että näin siinä sitten kävi.
      Ei pitäisi uskoa ja luottaa siihen että antaa elämänsä Jumalan käsiin ja varsinkaan autoa kenellekään tuntemattomalle antaa.

    • Anonyymi

      Keskisuomalaisessa Hänniskylän asukkaat sanoivat asian niin kuin se on.Mitä sitä turhaan täällä muuksi muuttamaan.
      Välinpitämättömiä koko poppoo.

      • Anonyymi

        Pitäsköhän tilata keskisuomalainen vai tilaisko saman tien seiskan😂. Eiköhän tää vatvominen jo riitä.


    • Anonyymi

      Lähikylistä löytyy myös näitä kouhoja jotka kuvittelee olevansa toisen polven Vatasia.

    • Anonyymi

      Kylällä on mopojenkin äänet hiljenneet eikä autot aja lujaa. Jopa suojatien edessä auto pysähtyy, ennen ei tuota tapahtunut.

    • Anonyymi

      Kyllä kun asfaltti valkenee niin on taas rallin kuhinaa!

    • Anonyymi

      Hänniskyläntie on lumien sadettua kuin pujottelurata kun näiden junioreiden autot ei kulje yhtään suoraan..

      • Anonyymi

        Potkukelkat, mopetit ja meset ottoo pitköö liippiä voi hyvä tavatonta


    • Anonyymi

      Onnettomuuspaikalla puut ja kaikki kasvit itkee surua niin kauan kuin elävät. Tuo paikka muistuttaa aina tapahtuneesta. Vaikea kulkea ohitse.

      • Anonyymi

        Lisää vauhtia ja mene kylki edellä paikan ohi!


    • Anonyymi

      nettikiusaamista ja vihapuhetta.

    • Anonyymi

      Kunnolla vaan kaljaa kitusiin nii ei kotia mennessä ees muista mitä on tapahtunut.

    • Anonyymi

      Kyllä tuollaiset kilpa- ja kiihdytysralliajot pitää kieltää, nyt on hyvä hetki siihen. Ilmastosyistä ja energiasyistä. Tärkein kuitenkin on tuo nuorison holtittomuus ja vaikutteiden otto sellaisille keille ei kotona osata antaa oikeita eväitä elämiseen. Moni nuori luulee olevansa joku Latvala tai Ogier ja jälki on rumaa kun jollain amisrottelolla ajetaan ulos. Ja aina rallikisojen aikaan nämä surkeudet tapahtuu!

      Nuorisoa on alettava ohjaamaan oikeaan urheiluun, sellaiseen mikä vaatii kuntoa ja voimaa eikä tuollaiseen konevoimalla tapahtuvaan istuskeluun ja kaahailuun!

      • Anonyymi

        Kalastaminen pitää kieltää ainakin moottoriveneillä kun hukkuu niin paljon ihmisiä, jos soutaa jaksaa niin sitten saa kalastaa. Traktoreiden ja muiden koneiden kanssa sattuu paljon onnettomuuksia, käsin on kaikki työt tehtävä. Kaikki ajot autolla kiellettävä, kävelemällä, polkupyörällä ja potkukelakalla pärjää hyvin, pysyy vanhuksillakin kunto hyvänä.


    • Anonyymi

      Eiköhän tämän ketjun voisi poistaa kokonaan. Ei ole asiallisia kirjoituksia Konnevedellä paljonkaan. Suurin osa tarkoitettu toisten loukkaamiseen.

    • Anonyymi

      No äläs nyt poistamaan ala tätä ketjua kun hänniskylän immeiset sanoi keskisuomalaisessa ihan selvästi asiat miten ne on!!! Jos ei totuutta kestä nii ehkä ois pitänyt kasvatusta tehdä ei rueta jälkikäteen itkemään nettikiusaamisesta.Mites nää sankarit joiden kotona on käyty sanomassa niiden rälläämisestä jäällä ja muiden yksityisteillä...eikö yhtään mietitytä nuoria ja vanhempiakaan...

    • Anonyymi

      Näin on! Joillekin se ei mene neuvo perille vaikka nuijalla takois! Sanottu on ja näin siinä käy kun annetaan pentujen mellastaa miten sattuu. Ei se ole ollut ilkeyttä jos varoitellaan rälläämisestä.

      • Anonyymi

        Juuri soitin poliisit ja ilmiannoin taajaman jyrisijän. Nimi on tiedossa.


    • Hänniskyläläiset on viksuja ihmisiä. Neroja ihan joka sorkka. Munkin juuret on Hänniskylällä ja oon helevetin ylypeä siitä!

    • Anonyymi

      Vielä vaan meno jatkuu, pitääkö kokeilla tahallaan kepillä jäätä! Pian unohtuu tapahtuneet.

      • Anonyymi

        Hei hyvä hänniskyläläiset..kerätkää adressi ja nimiä täyteen, yhteishenkeä on niin "paljon" sen suhteen..en tiedä sitä sitten, onko kohde kuitenkin niin arvovaltainen, ettei vaan tule loukattua ja tule syyllistyttyä julkiseen herjaukseen, mutta joukossa on voimaa, se on nähty, vaikka ei ihan perillä olisikaan, mihin sen nimensä on rustannut..mutta pääasia, että saadaan lynkattua joku ihmispolo pois kuvioista. Ja kerääjiä löytyy..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei hyvä hänniskyläläiset..kerätkää adressi ja nimiä täyteen, yhteishenkeä on niin "paljon" sen suhteen..en tiedä sitä sitten, onko kohde kuitenkin niin arvovaltainen, ettei vaan tule loukattua ja tule syyllistyttyä julkiseen herjaukseen, mutta joukossa on voimaa, se on nähty, vaikka ei ihan perillä olisikaan, mihin sen nimensä on rustannut..mutta pääasia, että saadaan lynkattua joku ihmispolo pois kuvioista. Ja kerääjiä löytyy..

        Asiasta on tehtävä julkinen sillä kenenkään ei tarvitse kärsiä eikä sietää loputtomiin koko
        yhteisöä häiritsevää holtitonta joukkiota jonka yksi uhri on jo menehtynyt.


    • Anonyymi

      On käyty meidän kyläläiisten toimesta kauniisti sanomassa näiden kullannuppujen toilailuista kylällämme mutta jos vastaanottaja o nkännissä kaljapurkki kourassa nii sanominen on turhaa..
      Joutas muuttaa koko porukka pois täältä..

    • Anonyymi

      Adressi vaan kiertämään nii päästään eroon noista.Kylämme ilmapiiri raikastuisi heti..

      • Anonyymi

        Toivottavasti se ei ole suruadressi....


    • Anonyymi

      Kenenkähän kullannuput tänä yönä rullaamassa äänekkäästi keskustassa? Vielä pitää oikein huutaa kun mopon meteli ei riitä. Mopot pois niiltä jotka turhaan ajelee, ja vanhemmat laittaa rahapussin nyörit tiukalle niin että bensa on kortilla.

    • Anonyymi

      No on teillä ongelmat . Liekkö omaa elämää ollenkaan ??? Jos joistain ihmisistä pitää päästä eroon jokainen sen tietää kuinka se tehdään . sillain että eivät ole enään olemassa missään , mitä täällä ruikutatte raukat...

    • Anonyymi

      Oliskohan aika jo jättää tämä aihe..lopullisesti. Tehtyä ei saa tekemättömäksi,parhaat täältä näköjään lähtee aina ensin..On se hyvä että jokaisella on vara tälläsessä tilanteessa mennä sormella osoittelemaan suuntaan tai toiseen..Variksen perheelle jaksamista,poika oli teille rakas.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      2.9.2019 0:49

      Oletko Jeesus

      • Anonyymi

        en,mutta sinä näytät olevan...


    • Anonyymi

      Likasta sakkia

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4674
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1894
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      225
      1445
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe