Venttiilin vaihto renkaan vaihdon yhteydessä?

Anonyymi

Viime kesänä meni takanakki vaihtoon puhkeamisen seurauksena. Sain silloin paikatuksi sen verran, että pystyin ajamaan pyörän huoltoliikeeseen renkaan vaihtoa varten. No, rengas vaihdettiin paikalisessa Honda-huollossa, ei siinä mitään, mutta tänään kävi ilmi, että Honda-huolto ei viitsinyt jostain syystä vaihtaa venttiiliä lainkaan. Vanha rispainen venttiili murtui sitten tänään taipaleella. Ei muuta kuin hinausauto vaan paikalle ja sen kyydissä lähimmän kaupungin moottoripyörähuollon pihalle odottelemaan uutta venttiiliä ja uutta rengasta.

Olenko ollut aivan väärässä, kun olen kuvitellut, että mp-renkaan vaihdossa vaihdetaan aina myös venttiili ilman eri mainintaa?

2 kommenttia

Vastaukset

  • Aina kun asennetaan uusi rengas uusitaan myös venttiili. Tässä kohtaa Honda-huoltosi on syyllistynyt melkoiseen virheeseen. Kannattaa käydä antamassa palaute moisesta lapsuksesta. Mikähän Hondan huolto olikaan kyseessä?

  • Palaute annettu. Liikkeen harjoittajan mukaan renkaan vaihdossa on katsottu miltä venttiili näyttää ja sen perusteella se on sitten joko vaihdettu tai jätetty vaihtamatta.
    Enpä taida enää vaivata kyseistä narikkaa, jos keskeinen asiakkaan turvallisuuteen vaikuttava asia on näin heikoissa kantimissa. Saatana!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.