Venttiilin vaihto renkaan vaihdon yhteydessä?

Anonyymi

Viime kesänä meni takanakki vaihtoon puhkeamisen seurauksena. Sain silloin paikatuksi sen verran, että pystyin ajamaan pyörän huoltoliikeeseen renkaan vaihtoa varten. No, rengas vaihdettiin paikalisessa Honda-huollossa, ei siinä mitään, mutta tänään kävi ilmi, että Honda-huolto ei viitsinyt jostain syystä vaihtaa venttiiliä lainkaan. Vanha rispainen venttiili murtui sitten tänään taipaleella. Ei muuta kuin hinausauto vaan paikalle ja sen kyydissä lähimmän kaupungin moottoripyörähuollon pihalle odottelemaan uutta venttiiliä ja uutta rengasta.

Olenko ollut aivan väärässä, kun olen kuvitellut, että mp-renkaan vaihdossa vaihdetaan aina myös venttiili ilman eri mainintaa?

3

<50

  Vastaukset

  • Aina kun asennetaan uusi rengas uusitaan myös venttiili. Tässä kohtaa Honda-huoltosi on syyllistynyt melkoiseen virheeseen. Kannattaa käydä antamassa palaute moisesta lapsuksesta. Mikähän Hondan huolto olikaan kyseessä?

  • Palaute annettu. Liikkeen harjoittajan mukaan renkaan vaihdossa on katsottu miltä venttiili näyttää ja sen perusteella se on sitten joko vaihdettu tai jätetty vaihtamatta.
   Enpä taida enää vaivata kyseistä narikkaa, jos keskeinen asiakkaan turvallisuuteen vaikuttava asia on näin heikoissa kantimissa. Saatana!

  • Sun venttiilisi on sabotoitu ja tiedän kyllä ketkä näitä tekee. Eräs Matti ja Sanna M. Vantaalla (rusentaa pihdeillä paskaksi) sekä kaijalainen Espoossa, Helsingissä ja vantaalla. Niitä nimiä ne käyttää.... odotteleppa moottoripyöräsi luona jemmassa, vaikka sen jälkeen, kun olet juuri palannut ajosta. Silloin ne iskee ja toinen varma aika on klo 22 jälkeen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   183
   3456
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   105
   874
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   762
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   503