Kannattaako ryhtyä äitipuoleksi

Anonyymi

jos on työtön eikä tienaa omia rahoja. Pystyykö mies elättämään kaikki, uuden vaimon, hänen lapset, omat lapet ja itsensä? Ajattelin vaan kun ei aikonut mennä töihin kun läysin miehen joka on töissä? Olen aina haaveillut kotiäidin työstä jossa olisi paljon lapsia, nyt olisi ja voisin toteuttaa äitihaavettani.
Kuinka paljon voin määrätä miehen lapsia ja kouluttaa heitä ja ohjata heidän äitiään? Jos olen se pää äiti tässä sakissa niin eikä mulla ole kaikki oikeudet hoitaa mhyös lasten asioita? Voiko exä kiusaaja hankaloittaa perhettämme omilla tempauksillaan?
En tykkää ettämuut ohjailevat minun toimiani, koska katson että minä olen parmpi ohjailemaan muita, koska tykkään pomottaa.

2

<50

  Vastaukset

  • Sellainen ihminen joka ei tee työtä ei sitten syömänkään pidä. Opettele elämään syömättä, niin sitten voit olla tekemättä työtä.

   Kotityöt eivät ole oikeita töitä. Siitä ei makseta palkkaa. Suomessa naiset käyvät töissä. Jos olet mamu, saatat luulla, että voit vain piereskellä kotona ja joku tuo ruokaa eteen.

   Suomessa molemmat vanhemmat käyvät töissä ja molemmat myös osallistuvat lasten kasvatukseen ja kotitöihin. Tästä meillä onkin pitkät perinteet. Tiesitkö että sota-aikana, kun miehet olivat rintamalla, suomalaiset naiset tekivät lasten kanssa maatyöt, kävivät tehdastöissä ja jotkut ehtivät vielä lotiksi rintamallekin? Tiedä sitten kummissa hommissa pääsi helpommalla lottana vaiko raatamalla kovissa maatöissä. No joka tapauksessa lotat saavat nyt sotaveteraanietuja, mutta ne kotona ja tehtaissa raataneet eivät saa mitään.

   No tasan eivät mene tässä maailmassa tikkunekut. Tuollainen aivoton yksilö kuin sinä ei olisi tarvinnut edes syntyä tähän maailmaan. Ihan turha hemmo olet.

  • Heh, ei niin ääliöö miestä löydy, joka alkais sua ja kakaralaumaasi elättään, pitikö niitä kakaroita joka miehelle tehdä, jollei niitä pysty elättämään, ja tietty ne isätkin täysiä luusereita, juoppoja työnvieroksujia, niin kun sinäkin.
   Suosittelen näin aluksi sulle peruskoulun loppuun suorittamista, että oppisit edes kirjoittamaan oikein.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   217
   4116
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   146
   3134
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   113
   1135
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   33
   733