Kuka käyttää vielä Aurinkomatkoja?

Anonyymi

16

135

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerroppa vaikka omatoimimatkan hinta Maderalle?

      • Anonyymi

        Kuka haluaa Funchaliin katselemaan sadetta? Tylsimpiä paikkoja Euroopassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuka haluaa Funchaliin katselemaan sadetta? Tylsimpiä paikkoja Euroopassa.

        Madeira on todella upea luonnon puolesta, mutta ei auringonpalvojan paikka. Sinne on yllättävän kallista tehdä oma reissu, menopaluu lennot alkaen 550€ ja siihen hotelli 50€/yö.


      • Anonyymi

        Mihin "omatoimimatkaajan" sinisilmäisyyteen perustuu väite " eikä tarvitse pettyä" ?
        Kenelle reklamoit pettymyksestä somessa kerrottuihin tietoihin hotellista, jotka ei pitäneetkään paikkaansa - kukaan ei kertonut rakennustyömaasta hotellin vieressä yms.
        Matkatoimiston kanssa voi neuvotella hotellin vaihdosta yms.
        Monille omatoimimatkoille pitää "ostaa" peruuntumis- tai keskeytysturva, kaikkiin niitä ei edes saa ostettua, kun kyseessä reittilento. Mutta, jokainen tyylillään - matkailussakin.

        Kaiken ei tarvitse olla halvinta mahdollista kun lomailee ja arvostan suoraa lentoa kohteeseen. Monissa "omatoimimatkoissa" puhutaan jopa useasta välilaskusta - kun mennään hinta edellä


    • Anonyymi

      Aurinkomatkat häviää kilpailijoilleen lähes kaikessa.
      Olen käyttänyt lähes kaikkia Suomessa toimivia matkanjärjestäjiä. Aurinkomatkat on hinta-laatusuhteeltaan huonoin. Lisäksi asiakaspalvelu toimii joko somen kautta tai sitten reklamoiden. Oppaat lörpöttelevät bussissa omista mieltymyksistään tai kertovat omista matkoistaan. Paikallistuntemus olematon.
      Ei enää koskaan Aurinkomatkoja.

    • Ainut johon luotin oli Tjäreborg,edullisin,nyt jo vuosia otan lennot Norwegianilta(tylsää nykyään varaus näkyy vain pdf,mitään selvää ei saa),ja etsin vuokrakämpän,helppoa ja halvempaa kuin hotelli.

    • Anonyymi

      Olen silloin tällöin ollut myös Aurinkomatkojen reissuilla, ihan yhtä hyvin toimii kuin muutkin. Oppaat on olleet ihan ok, hyvin ovat osanneet kertoa paikoista. Joskus muinoin tuolla kaukana hankkivat jopa poliisisaattueen nussin kulkua turvaamaan. Joskus, joihinkin kohteisiin, olen halunnut valmismatkaehtojen mukaisen turvan. Olen käyttänyt lähes kaikkia suurimpia matkatoimistoja ja myös välillä hankkinut itse lennot ja hotellit.

    • Anonyymi

      Siis bussin. Johtuu ilmeisesti palstan luonteesta että olettaa hupsuja sanoja.

    • Anonyymi

      Lufthansan menopaluulennot Madeiralle 170 euroa. Siitä on helppo alkaa väsäämään halpaa omatoimimatkaa Madeiralle.

    • Anonyymi

      Ennen kuin tuollaista ihmettelee, niin sopii miettiä, kuuluuko edes Aurinkomatkojen kohderyhmään. Halvemmalla voi toki saada itse lennot ja hotellit ja kuljetukset hommaamalla, mutta on siinä puolensa, että ei tartte murehtia, miten lasten, isovanhempien ja kymmenen laukun kanssan kentältä pääsee hotelliin ja että tarvittaessa on joku suomea puhuva tukipalvelu saatavilla. Ei varmasti tarpeen, jos kielitaitoisena sinkkumiehenä joka talvi samaan kohteeseen menee suomibaariin ryyppäämään, mutta ekalla kerralla uudessa kohteessa ihan hintansa väärtti.

    • Anonyymi

      Olemme kuuskymppinen pariskunta. Olemme käyttäneet kaikkia suuria matkatoimistoja ja olleet kaikkiin ihan tyytyväisiä. Olemme myös Euroopan kaupunkilomia varailleet itse. Mutta siksi käytämme matkatoimistoa, että eitarvitse itse säätää hotelleja tai lentolippuja. Ei miettiä kuljetuksia lentokentältä. Varsinkin Aasian suuntaan menemme joka talvi vähintään 3 viikon lomalle. Pääsee vähemmällä kun antaa toisten hoitaa kaikki järjestelyt. Silloin myös jos ei ole tyytyväinen, on selvä osoite minne valittaa. Jos menee pitkällekkin lomalle, niin silloin muutamalla kympillä tai satasella ei ole mitään merkitystä. Ei lomalle lähdetään säästämään, rahat on säästettävä etukäteen. Tai olla sitten menemättä. Itse haluan ottaa todella rennosti, kun lomailen, en laske joka senttiä.

    • Anonyymi

      Ei ole välttämättä halvempaa ja jonkinlainen taso on varma.
      Olemme olleet esim.Israelissa hotelissa joka oli rakennustyömaa ja osoite googlaamisen jälkeen eri kuin netissä. Paikallisten tähtien ja arvostelujen tähtimäärä 4 ja todellisuudessa ei yhtään, kelvoton turismille.
      Varauksessa olisimme maksaneet yli 120 euroa yö. Onko halpaa? Ei mitään turvaa, eikä kukaan ollut kiinnostunut mistään korvauksista. Ei turismipalveluja eikä poliisikaan ollut kiinnostunut.

    • Anonyymi

      Omatoimi on sanana kummallinen. Olenko omatoimi, kun ostan puhelimen netistä?Valmismatkakin ostetaan netistä ja ei eroa itse ostetusta muutoin kuin bussi ei ole odottamassa perillä kentällä. Itse toki pitää katsoa aikataulut lennon ja yöpaikan suhteen. Matkan perumiseen liittyvät kulut ovat myös katsottava tarkemmin. Valmismatka on hyvä vaihtoehto hyvin monille ja usein halvempi viikon ja kahden matkoilla. Kolme viikkoa on jo tuhottoman kallis Am.lla. Ns.omatoimessa tuntee, että on "matkalla" kun hommailee laiva/bussi jne. itse, eikä suomikiroilua kuule.

      • Anonyymi

        Kaikestahan sitä voi saivarrella onko valmismatka oikea nimi matkalle jonka matkatoimisto on puolestasi järjestänyt. Onko omatoimi jotenkin huono nimitys matkalle jonka itse järjestää ja sen epäonnistumisesta itse vastaa - mikä olisi "oikea nimi" .

        Kyllä "omatoimimatkat" monesti on jopa kalliimpia kuin "valmismatkat" riippuen paljon mihin matkustaa. Monesti "omatoimimatkoihin" kuuluu lennoilla välilaskuja. Kun viikon matkan "valmismatkana" (napsusta) löytää halvimmillaan 100e all in paketilla kyllä paha on omatoimisesti samaan pystyä. No, täälä haukutaan madeiraa, rurkki on aivan pannassa - joidenkin mielestä.

        Tämä on loistava paikka antaa jokaisen ITSE päättää matkailustakin. Vastaavasti matkustakaa itse omille " paratiisi" matkoillenne vaikkapa itse järjestettynä


    • Anonyymi

      Kannattaa ottaa huomioon, että pakettimatkojen ja omatoimimatkojen korvauskäytäntö esim konkurssitilanteissa tai koronatilanteissa ovat erlaiset. Pakettimatkoissa paremmat ja helpommat hakea.

      • Anonyymi

        Kun ostaa luottokortilla niin luottoyhtiö korvaa monessa tapauksessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe