Metaani siis saastuttaa

Anonyymi

maailmaa ja nautakarjasta sitä kuulemma lähtee. No miten on Intiassa Pyhien lehmien maassa, jossa kaduilla törmäilee näihin metaanin tuottajiin? Eikä Intiassa saastu ilma lainkaan. Ono kyseessä Pyhä metaani?

16

<50

Vastaukset

 • Tarkistin juuri naudat. Intiassa on lehmiä noin 280 miljoonaa kappaletta.
  Kyllä maapallon ilmasto pelastuu kun meidän ynnikkiemme lannat kompostoideen biokaasureaktoreihin mikä sinänsä ei vaikuta hullummalta ajatukselta.

  Entä kaukoidän riisipellot tulvittamisen aikaan? Jossakin vaiheessa ne lasketaan veden alle joten eiköhän sieltä lietteestä nouse aimo annos metaania. Ainakin neliökilometreja on rutkasti mutta pelastetaan me vaan maapallo!

  • Käytetäänkö niitä lehmiä Intiassa edes hyötyeläiminä mitenkään?


  • Kyllähän siellä jo sotkeutuu nautojen jalkoihin kaduilla kävellessään. Mutta ne miinat.


 • Entä tunra

 • Suomea ei kannata laskea mukaan oli asia mikä tahansa. Ilmasto puheet ovat nollaa.

  • Sinun jutut on 0 tasoa....


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sinun jutut on 0 tasoa....

   Olet tosiaan nolla et yksin.


  • Nämä hurmoshenkiset, aivopeseytyneet sielut eivät edes harkitse tuon tosiasian tajuamista.


  • Siis Suomea ei kannata lukea mukaan näihin ilmastojuttuihin. Siinä mielessä olen samaa mieltä kanssasi, koska maamme väkiluku on pieni, hyvin pieni verrattuna nyt Eurooppaan, Intiaan, Amerikkaan, Afrikkaan ja muihin maanosiin ja maihin. Olemme tosiaan kuin Pyhän Lehmän pikkuinen kakkakikkara. Se mitä täällä teemme, sillä ei ole oikeasti mitään vaikutusta koko maapallon ilmastolle eikä luonnolle. Me vaan vouhotamme kaikenlaisia asioita ja ideoimme jatkuvasti jotain uutta hullutusta Ilmastonmuutoksen nimissä. Millään näillä meidän muutaman miljoonan ihmisen teoilla ajatellen koko maapalloa ei ole suorastaan kuin promillen vaikutus, jos edes sitäkään. Taitaa olla +- nolla.

   Ei ole ihme niin meille naureskellaan ulkomaita myöden. No tottakai poliitikot kehuvat ja puhuvat sitten kuinka hieno maa me olemme jne. Mutta hei järki käteen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Siis Suomea ei kannata lukea mukaan näihin ilmastojuttuihin. Siinä mielessä olen samaa mieltä kanssasi, koska maamme väkiluku on pieni, hyvin pieni verrattuna nyt Eurooppaan, Intiaan, Amerikkaan, Afrikkaan ja muihin maanosiin ja maihin. Olemme tosiaan kuin Pyhän Lehmän pikkuinen kakkakikkara. Se mitä täällä teemme, sillä ei ole oikeasti mitään vaikutusta koko maapallon ilmastolle eikä luonnolle. Me vaan vouhotamme kaikenlaisia asioita ja ideoimme jatkuvasti jotain uutta hullutusta Ilmastonmuutoksen nimissä. Millään näillä meidän muutaman miljoonan ihmisen teoilla ajatellen koko maapalloa ei ole suorastaan kuin promillen vaikutus, jos edes sitäkään. Taitaa olla +- nolla.

   Ei ole ihme niin meille naureskellaan ulkomaita myöden. No tottakai poliitikot kehuvat ja puhuvat sitten kuinka hieno maa me olemme jne. Mutta hei järki käteen.

   Poliitikkomme ovat kehuja kaipaavia, alemmuuskopleksisia reppanoita joita ulkkarit uunottavat mennen tullen! Säälittävää ja me kustannamme seuraukset muodossa tai toisessa.


 • Suomi on valtaosaltaan metsäpeitteinen eli vihreä. Tämä sitoo paljon ilman hiilidioksidia. Minusta ei tästä juuri puhuta. Kunpa edes oppisimme viemään roskamme pois vaikkapa sekajätteeseen, lajittelu lienee liikaa vaadittu. Tekoja enemmän kuin vouhotusta toivon.

  • Maalla kun asutaan niin poltetaan kaikki jätteen tuossa pellonpäässä. Siitä saa sitten hyvää kasvualustaa pensaille. Kyllä se muovikin sulaessaa jotenkin siellä palaa. Lasit saan laitetaan sivuun.


 • Intiassa palvotaan kaikkia eläimiä. Rottia ei tapeta, apinoillakin on temppeli. Lehmä on Pyhä. Oliko siellä se uskomus että ihminen kuollessaan muuttuu joksikin eläimeksi. Voi uudelleensyntyä kärpäseksi, muurahaiseksi tai sonniksi, jopa koiraksikin. Tuohon kun uskovat, niin eivät uskalla tappaa mitään hiirtä tai rottaakaan, kun se voi olla vaikka edesmennyt läheinen.

  Mutta mitä siitäkin seuraa? Eläimiä vilisee nurkissa. Joka paikassa lika liikkuu ja eläinten ulosteet kaduilla, kaikkialla. Levittävät infektioita.

  • En lähtisi Intiaan, vaikka matkan saisin lahjana. Vaikuttaa kovin epäsiistiltä paikalta. En halua lemmikkieläimiäkään, koska eläin tuottaa aina ulosteita.


 • Kyllä ihminen on uuden elämän raakaaine , ajatella että syömällä 1000 kg lihaa se muuttuu paskaksi , ihminen on siis maailman nopein kompostori.

  Kun ostat sähköauton ja olet säästävinäsi maailmaa , jätä pois joka toinen hapenveto jotta itsekin säästät luontoa , on tekopyhää vaihtaa välinettä ja jatkaa ajamista , se energia minkä silti poltat on pois siltä jonka täytyy polttaa fossiilisia tuon kuluttamasi energian tilalla ,

  Öljynjalostuksen ylin tuote on metaani , kukaan ei tiedä miksi metaania tulee ilmakehään lisääntyvästi , mitä öljy yhtiöt tekevät tälle krakkauksen sivutuotteelle , määrä on valtava maailmanlaajuisesti , lehmiä on syytetty aina , onko lehmiä enemmän ( niiden pieruja) kuin kaikki maailman jalostettu raaka öljy.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  45
  1247
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  637
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  520