La Manga Club

Ensio

Palasin juuri vaimoni kanssa viikon matkalta Espanjan kaakkoisrannikolta ja tunsin polttavaa tarvetta jakaa kokemukseni aktiivilomista kiinnostuneiden kesken. Ostimme viikon golfloman La Manga Clubille, jossa on kolme täyspitkää kenttää aivan majoituksen välittömässä läheisyydessä. Huomasin matkan Golfpisteen sivuilta ja totesin hinnan olevan varsin kohdallaan kun matka sisälsi Finnairin suorat lennot, neljän tähden majoituksen ja kuljetukset niin lentokentältä hotelliin kuin resortin sisälläkin. Mielestämme oli erittäin positiivista, ettei kohteessa tarvinnut vuokra-autoa, sillä aikaisemmilla golfmatkoilla olemme saaneet tarpeeksi vuorten välisillä pikkuteillä seikkaillessa, golfkenttiä etsien. Green Fee-maksutkin olivat kohtuulliset resortin asiakkaille.

Matka alkoi mainiosti Finnairin siivillä lauantaina iltapäivällä. Vastassa Murcian kentällä odotti uusi Mersu kuljettajineen ja vei meidät La Manga Clubille. Varsinainen yllätys oli huoneiston taso. Vaikka olimme nimenomaan halunneet vähän parempaa tasoa olevan majoituksen, pääsi huoneisto yllättämään meidän korkealla tasollaan. Kentätkin näyttivät hyviltä ja palvelu pelasi heti alusta lähtien. Emme meinanneet millään malttaa odottaa pääsyä golfkentälle seuraavana aamuna, jonne ensimmäinen starttimme oli etukäteen varattu. Päätimme tutustua tarkemmin La Manga Clubin tarjontaan ja sitä kyllä riitti. Aivan huoneiston vieressä oli iso, upea kylpylä, jonka sisäaltaita, saunoja ja kuntosalia sai käyttää maksutta! Kylpylän ylimmässä kerroksessa oli upea Intialainen ravintola, jossa nautimmekin ensimmäisen illallisemme.

Seuraavina päivinä kiersimme kaikki etukäteen varatut viisi kierrosta kolmella eri kentällä. Jokainen kenttä oli erilainen, mikä oli mielestämme erittäin mukava asia. Pelasimme kahdesti South ja North Coursen ja kerran West Coursen. Viimeksi mainittu on varsinainen "pelimiehen kenttä", joka vaatii tarkkaa peliä ja keskittymistä. Suosikiksemme nousi South Course, joka tarjosi sopivasti haastetta erittäin kauniissa puitteissa. kaikki kentät olivat upeassa kunnossa, eikä ruuhkaa ollut. Kentät sopivat kaikille golfareille, tasoituksesta riippumatta, sillä niitä ei La Manga Clubilla kysellä.

Golfin lisäksi La Manga Club tarjoaa paljon muitakin aktiviteetteja, kuten tennis, pyöräily, ratsastus, patikointi, squash jne. Ravintoloita ja baareja taitaa alueelta löytyä parisen kymmentä ja iltamenoakin löytyy joka ilta viiden tähden päähotellista. Alueella löytyy ruokakauppoja, urjeiluliikkeitä, apteekki ja mm. lääkäripalvelut, joten viikko vierähtää mukavan rennosti. Huoneiston tai hotellin ja eri aktiviteettien väliset kuljetukset hoituvat kätevästi maksuttomilla pikkubusseilla, jotka risteilevät resortin sisällä 24h / vrk.

Resort on mielestämme erinomainen kohde kaikille golfareille, mutta myös kaikille muille aktiivisesta lomasta pitäville. Sinne voi mennä myös perheellä, sillä huoneistoja löytyy eri kokoja kahden hengen huoneista aina kolmen makuuhuoneen huoneistoihin. Vaikka ei pelaa golfia, ei aika tule varmasti pitkälle kun kaikkea muutakin tekemistä riittää.

0

1645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1797
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        77
        1659
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1303
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        779
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        775
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        757
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        725
      10. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        702
      Aihe