Miten saada tyttö kiinnostumaan?

Anonyymi

Meidän luokalla on yks tyttö josta pidän tosi paljon (oon 7lk). Oon koittanut luoda "katsekontaktia" luokassa ja oon huomannut että se on kattonu muapari kertaa mutta en oo viittiny mennä puhuu sille koska en keksi mitä sanoisin sille ja en myöskään uskalla. Mulla on sen numero koska se on meidän luokan ryhmässä. Enimmäkseen pyytäisin neuvoja tytöiltä mutta kaikki neuvot on tervetulleita.

6

465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja mulla on siis ihan mahkut siihen tyttöön. Unohdin myös sanoa että jos neuvon/vastauksen voisi antaa yli 13v tai ylipäätänsä vanhempi kuin seiskaluokkalainen.

    • Anonyymi

      Oon kans yläastelainen tyttö (tällä hetkellä 9.lk), ja mulla saattais olla joitain vinkkejä kun oon itsekin ollut ihastunut.
      Katsekontaktien ottaminen on hyvä, ellei jopa paras alku tällaiselle, ja kiva kuulla et tää tyttö on katsonut suakin pariin otteeseen. Tässä tilanteessa on vähän vaikee tietää, onko tää tyttö kiinnostunut samalla tavalla, mutta koskaan sitä ei voi arvata varmasti ennen kuin jos joskus asia tulee ilmi - toivoa siis on! Koulu on vasta alkanut, mutta suosittelisin sua yrittämään vaan rohkeesti mennä puhumaan tälle tytölle, vaikka vaan ohi kulkiessa tai ruokalan jonossa ohimennen kysyä jotain, esim. "Miten sulla menee?"... "Tiiätkö mitä me tehään seuraavalla tunnilla?"... tai kehua häntä (ainakin itse yllätyn aina positiivisesti jos joku tulee sanomaan mulle jotain kivaa!), esim. "Tosi kiva toi sun paita!"... "Sulla on kiva tyyli pukeutua."... yms. Tietenkin jotain yksityiskohtaisempaakin voi sanoa jos haluaa, esim. "Sulla on nätit silmät."
      Ja kun sulla on hänen numeronsa, sähän voisit kysellä tai laittaa jotain samantyyppistä sille viestilläkin, jos livenä puhuminen tuntuu hankalalta, vaikka tähän tapaan: "Moi! Tulin kattoneeksi sun vaatteita tänään, sulla oli tosi kiva paita päällä. Se sopi sulle hyvin." tai "Moikka! Sä vaikutat sellaselta huolehtivalta näissä asioissa, niin tiiätkö mitä meillä olis ens liikuntatunnilla?" Kaikki kehut piristää aina, varsinkin just kun pojat uskaltaa avata suunsa ja sanoa jotain tytöille, ja miksei päinvastoinkin :) Tsemppiä tän asian kanssa!

      • Anonyymi

        Kiitti paljon!


    • Tere tere!

      Ite oon tosiaan lukiossa kolmannella ja kokemusta moisista löytyy jonkin verran. Tytön snäpin hankinnasta itse lähtisin. Luultavasti instagrammin tai jonkun luokkalaisesi kautta sen löyvät. Tämä hyvä alku.

      Seuraavaksi sitte onki ihan kyse vain omista viehätystaijoista ja isosti ulkonäöstä. Paljon plussaa jos olet normaalipainoinen ja edes ok näköinen. Iso plussa myös, jos et ihan alakouluikäiseltä näytä.

      Sitten vain koodia iskemään. Snapscoren ja yksilön snäppäämistyylin perusteella voi saada jo paljon tietoa. Mikäli olet keskivertoa kehnomman näköinen ja pulskempi tapaus, ovat korkea snapscore ja normotyylinen snäppäys isoja ongelmia. Tämä viestisi useimmiten sitä, että tyttö itse on sinua paremman näköinen, ja mahdollisesti tietää sen. Tämän voi myös huomata jo hänen kaveripiiristään tai... noh... katsomalla häntä. Jos tosiaan olet ulkokuoreltasi heikompi tapaus, on luultavasti parempi lähteä tutkimaan alempana roikkuvia hedelmiä.

      Oletetaan kuitenkin ideaalityylisempi tilanne. Tyty on kanssasi ns. "samalla tasolla" ulkonäön puolesta. Sitten pitäisi onnistua vielä saada iskettyä jonkinlaista kiinnostavaa keskusteluakin. Mikäli saat joillain kiinnostavilla aiheilla ja hyvällä ensivaikutelmalla lumottua tytön, voi toiselle pesälle pääsy ja 3 kuukautta kestävä kukoistava parisuhde olla sinulle taattu.

      • Keskustelun voi tosiaan aloittaa ihan juttelemalla niitä näitä. Tartu kiinni aiheisiin, joista hän puhuy ja yritä viedä keskustelu mahdollisimman pitkälle. On toki mahdollista että tytyä ei kiinnosta kanssasi jutella mistään. Tälläistä tapausta luultavasti turha edes tavoitella alkuvaihetta pitemmälle, kun kerran muitakin kuin niitä pellekaloja naismeressä ui.


      • Anonyymi

        Mun mielestä ulkonäöllä ei ole yhtään sen suurempaa merkitystä. Ite ainakin ihastun ennemmin sisäiseen olemukseen ja vasta sitten mietin tyypin ulkonäköä, eikä toisesta kiinnostuminen vaadi sitä, että näyttää hyvältä. Sanoisin että siitä vaan yrittämään, ethän sä mitään voi menettää jos niin teet! Yleensä muutenkin tytöt yllättyy positiivisesti huomiosta, vaikkei ihastus oliskaan molemminpuolista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      149
      10852
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      209
      2890
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1696
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1546
    Aihe