Suomi ansaitsisi tasokkaampaa uutisointia

Anonyymi

Onpa yle uutiset mennyt ala-arvoiseksi. Kattelin ilta uutisia pitkästä aikaa. Ensimmäiset uutis aiheet oli tuttuun tapaan vatvomista hallituksen tekemisiä , Pohjois Korea olisi katellinen . Yleensä ihastellaan ja haastatellaan jotain feministi tantta ministeriä nyt kylläkin miespuolista Kepulaista asioiden vääristelijää. Kuulema lama on synkempi kun osattiin ennustaa. Kaikki muut asioita seuraavat sen kyllä tiesi, mutta ei ministeri
Naisten rinta liiveistä femakot oli saaneet kyhättyä varsinaisen pelle uutisen. Siis aivan huhhaata. Huomena varmaan vuorossa valkovuodon harmeista kun kalsarit haisee ja paskantuu. Kevennyksenä totuttuun tapaan joku ilveilijä hoilottaja. Tosin tällä kertaa oli mies puolinen , eikö löytynyt nais puolista. Mikä harmi.

Muistelen joskus vuosia sitten tehtyä tutkimusta ylen tehokkuudesta ja tais olla vuodessa tehollista työtä jopa muutama tunti . Verorahoilla elätettävä tyhjäntoimittaja f....lauma
Ps. miten vois päästä eroon tästä ylen elätys veromaksusta. Maksan tonnin hyvästä vihjeestä.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyisin valtiollisesta ja verovaroin ylläpidettävästä YLE:stä on tullut Lähi-Idän islamistisesta terroristiaineksesta, lastenraiskaajista ja muista "rauhan uskontoa" harjoittavista vuohennussijoista kovasti huolestunut kanava.

      YLEä näyttää kovasti kiinnostavan enemmän Lähi-Idän kuin kotimaan asiat. Melkoista touhua, kun YLEn vasemmistopunikit ja muut vasemman laidan kulkijat saavat tehdä uutisoinnissa ilmi oman vahvan maailmankuvansa. Ei mitään käsitystä riippumasta tiedostustoiminnasta ja uutisoinnista.

      • Anonyymi

        -Anteeksi mutta sain hyvät naurut edellisten kommentoijain uutisvajeesta joka on kohteliaasti sanottuna yksioikoisen rajattua ja vailla ymmärrystä laajemmista asia-
        yhteyksistä. Mutta näitäkin vihaisia meidän tulee suvaita keskuudessamma sillä muu-
        tenhan eläisimme täydessä anarkiassa. -Eiks vaan?


    • Anonyymi

      Olet punikkina YLEllä "töissä" vai demari?

      • Anonyymi

        Ehei rakas toveri, olen vihervasuri suvakki ja ylpeä tittelistäni koska on se komeampi kuin ikuisen valituksen ynnä räävinnän yksinkertaisen maailmanmestarin nimi. -Eiks jeep?


    • Anonyymi

      Väitetään että ainut ja vapaa tiedotustoiminta on tällä hetkellä pohjoimaista vain Tanskassa.
      Suomessa lehdistö on solutettu jopa Supon toimesta. Toimittaja on supolainen ja toimistosihteeri supolainen ja näiltä ylietsivä käy keräämässä tietoja ihmisistä tai tai tapahtumista ja lähettää ne johdolleen. mm. Lapin Kansa on sellainen lehti jossa on Supon vaikutus taustalla. Malli on otettu muista vastaavista sensuurimaista!

      • Anonyymi

        saatana urpo jos olet suposta kerro edes uutisissa totuus. . . sinunkin palkkasi maksaa ei neuvosto ryssä vaan suomen kansa . . . bonuksista en tiedä?


    • Anonyymi

      Toimittajien pitäisi olla korkeakoulututkinnon suorittaneita ammattilaisia. Jostain syystä Yle imee tv-toimittajia, joilla ei ole kunnollista kirjoitustaitoakaan. Uutisten seassa näytettävät uutisotsikot ovat yleensä kirjoitusasultaan virheellisiä.

      Samaten sähköisessä ohjelmaoppaassa joku Yle-toimittaja ei tiedä, että kaksoispisteen jälkeen tulee välilyönti. Kuulostaa pieneltä asialta, mutta sen vuoksi digiboksini super-epg ei pysty näyttämään ohjelman nimeä ollenkaan, jos ensimmäinen, toinen tai molemmat sanat kaksoispisteen jälkeen sattuu olemaan vähänkin pitempi. Silloin nimen tilalla lukee kellonajan jälkeen vain kolme pistettä. Onpas informatiivista!

      Vieraskielisten haastatteluja esitettäessä jää usein suomennos kokonaan tai osittain pois. Ihmisiä esitellään väärillä nimillä ja titteleillä.

      Ennen muinoin televisioon päästiin ja se oli jotain hienoa, nykyään Ylen tv-osasto taitaa olla osaamattomien toimittajien ja teknikoiden kaatopaikka. No, täytyyhän heidänkin jotain työtä saada.

      • Anonyymi

        Mediatarkkailija

        Nykyään uusia toimittajia valitessa valtamediaamme ei ole kyse ammattitaidosta, vaan poliittisesta sopivuudesta.

        Suomalaisvastaisen propagandan tekoon ei vaadita paljoa ammattitaitoa.

        Kunhan vain toimittaja tottelee, mitä ylhäältä käsketään kirjoittaa.


    • Anonyymi

      niin ja maahanmuuttaja teinit riehuu nukkumalähiöissä: poliisin viestintä perustuu lähinnä siihen kun ne sai uudet hypridikopterit leikittäväkseen????

    • Anonyymi

      Tälle URPOLLE kansalle voi syöttää vaikka PASKAA kun yle uutisoi onneksi maa seutu autioituu ja Lappi on kohta kaivos teollisuus aluetta...Sika ruttoa odotellessa saadaan Suomi off Finish nousuun.

    • Anonyymi

      Orwell oli optimisti, 1984 0n tämän päivän todellisuutta isoveljineen ja ajatuspoliiseineen sekä totuudenministeriöinen. Newspeak on kohta sekin jo todellisuutta.

    • Anonyymi

      Ylen asiantuntijat on ainakin valittu huolella vasemmisto ideoligiaa tukavaksi. Sääli että firma minkä ei tarvitse välitää rahoituksesta onkin lipsunut poliittiseksi tekijäksi.
      Trump tai persut on yleensä se syypää!
      Helpot on maalit, eikö oikesti ole enää objektiivista journalismia.

    • Anonyymi

      paskaa saa pyytämättäkin!

    • Anonyymi

      Olipa taas uutisointa Ylen klo 18,00. Änkyrä feministi kailotti joka toisen uutis aiheen kuinka naiset taas valloittamassa maailmaa ja elintaso pakolaiset silppuavat tyttöjen pillut, tais tulla vahinko kun akathan sitä tekee tietääkseni enimäkseen. . Akka lauma helmat liehuen kimitti vuorollaan. Oli siinä miehiäkin sivuavaa "uutisointia", eräs rikollisjärjestö pitäisi lakkauttaa. Kauanko tämmöista pitää sietää ja viellä pakko maksaa tämmöisetä TV kanavien ylivoimaiseti huonommasta kanavasta. Onneksi on sentään viellä 3... 4....ja alfa kanava ja muutkin katsottavat kanavat. Muuten joutaisi myydä television vaikkapa f`´emakoille.

    • Yle on eduskunnan valvonnassa. Siksi sen toiminta on täsmälleen sellaista kuin kunkin vaalikauden eduskunnan enemmistö haluaa sen olevan.

      On totta, että Ylen uutistoimitus valehtelee muutamista aiheista, kuten energiaa ja ilmastonmuutosta koskevista järjestelmällisesti. Heidän hulppein heittonsa on, että puun polttamisesta ei synny ollenkaan hiilidioksidia, koska puu on uusiutuvaa ...

      Emme voi kuitenkaan valittaa, koska olemme itse valinneet nykyisenkin eduskunnan, joka hyväksyy valheiden jakelemisen ja Suomen huonoimman tv-alan teknisen osaamisen valtion tiedotusyhtiössä.

    • Anonyymi

      Miksi lastenohjelma BUU-klubben 2019 YLEN fem kanavalla ei ole suomenkielistä tekstitystä? Tasa-arvo kysymys tämäkin TAAS!

    • Anonyymi

      A-studio 15.10.2019: "Postin jakeluongelmista kärsivät niin kansa kuin lehtitalotkin. Vieraina Postin jakelujohtaja Sami Reponen ja Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen. " Aivan uskomatonta häpeä alihokka. . . nää(dät) yrittää (yritys hyvä -10) taas kinua sinne sipilän seuduille hyväveli rahhaa (veronmaksajien rahoja) vietäväksi lihtenstainin vakuutuskuoriin! niin ja tieteskii thaimaalaisii postinjakajii halpatyövoimaks nauta- ja sikatilallisille niiden thaimaaloman lomittajiks

    • Anonyymi

      YLE tekee ilmaisia mainosspotteja uutisissaan. Parina päivänä tullut uutisissa mm. hammaslääkäri, jossa koira potilaan sylissä ja häätää pelot - kas tosta vaan pois. Yle esittelee jatkuvasti osoitteineen ja tarkkoine tietoineen missä joku yrittäjä tai yrittäjän alku väsää myytävää. Tällaiset puhtaat mainokset eivät mene Ylen uutiskriteereihin mitenkään. Mainosjuttuja tulee solkenaan. "Kulttuuritoimittajat" tekevät omalla sarallaan täysin marginaalisista aiheista juttuja. Usein myös ulkomailta. Taitaa olla muut asiat mielessä - YLE maksaa matkat ja päivärahat. Uskomus - ja humpuuki pitävät homeopatiajuttujen sarjassa hyvin puoliin lähetyksien sisällöissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe