Aihe

Vesiliukoisen kovike / liimakuitukankaan käyttö

Anonyymi

Kokeilin lämmöllä kiinnittyvää kovikekangasta kahden materiaalin välissä (pellava-sifonki) Tarttui hyvin ja auttoi aplikointia. Liimakangas pitäisi liueta vedessä. Ei liuennut vaan paakkuuntui. Onko jollakulla kokemusta?

3

<50

  Vastaukset

  • Käytin pari vuotta sitten jotain tukikangasta, jonka piti liueta veteen. Koneaplikastiossa se piti ohuen kankaan kehyksessä. Ei liuennut kunnolla vedessä, vaan klönttääntyi. Muistaakseni pesin sen sen pesuaineen kanssa pois.

   • Juuri noin kävi itsellänikin. Harmi. Olisi auttanut kovasti juuri ohuen materiaalin aplikointia. Löysitkö mitään vastaavaa tukimateriaalia?


   • Mulla oli vain ompelukoneen mukana tullut 1 vesiliukoinen kovikearkki. Lähinnä kokeilin sitä. Ajattelin, että se oli ehkä vanhaa, kun klönttääntyi vedestä, mutta näyttää se klönttääntyvän sullakin.

    Kaksipuolinen silitettävä perinteinen liimakangas on hyvä kahden kankaan välissä. Itselläni on ohutta puuvillaista kaksipuolista liimakangasta. Jäykistää hivenen ja tietty paksuntaa vähän rakennetta. Sitä taitaa löytyä myös hyvin ohuena neulosrakenteisena, joka ei mainittavasti jäykistä tai paksunna. Ohuen silkin alta se saattaa kuultaa läpi.

    Jos laittaa ohuen kankaan toisen päälle, sen voi toki ommella harvalla tikillä aluskankaaseen ja poistaa tikit aplikaation valmistuttua. Ainakin kannattaa tehdä ympäritikkaus ja ehkä ristiin läpi kangaspalan. Vähän työläämpää kuin liimakankaan käyttö.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   6078
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   63
   5211
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   264
   3410
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   61
   2495