Aihealueet

Listaukset

  Vesiliukoisen kovike / liimakuitukankaan käyttö

  Anonyymi

  Kokeilin lämmöllä kiinnittyvää kovikekangasta kahden materiaalin välissä (pellava-sifonki) Tarttui hyvin ja auttoi aplikointia. Liimakangas pitäisi liueta vedessä. Ei liuennut vaan paakkuuntui. Onko jollakulla kokemusta?

  3

  <50

   Vastaukset

   • Käytin pari vuotta sitten jotain tukikangasta, jonka piti liueta veteen. Koneaplikastiossa se piti ohuen kankaan kehyksessä. Ei liuennut kunnolla vedessä, vaan klönttääntyi. Muistaakseni pesin sen sen pesuaineen kanssa pois.

    • Juuri noin kävi itsellänikin. Harmi. Olisi auttanut kovasti juuri ohuen materiaalin aplikointia. Löysitkö mitään vastaavaa tukimateriaalia?


    • Mulla oli vain ompelukoneen mukana tullut 1 vesiliukoinen kovikearkki. Lähinnä kokeilin sitä. Ajattelin, että se oli ehkä vanhaa, kun klönttääntyi vedestä, mutta näyttää se klönttääntyvän sullakin.

     Kaksipuolinen silitettävä perinteinen liimakangas on hyvä kahden kankaan välissä. Itselläni on ohutta puuvillaista kaksipuolista liimakangasta. Jäykistää hivenen ja tietty paksuntaa vähän rakennetta. Sitä taitaa löytyä myös hyvin ohuena neulosrakenteisena, joka ei mainittavasti jäykistä tai paksunna. Ohuen silkin alta se saattaa kuultaa läpi.

     Jos laittaa ohuen kankaan toisen päälle, sen voi toki ommella harvalla tikillä aluskankaaseen ja poistaa tikit aplikaation valmistuttua. Ainakin kannattaa tehdä ympäritikkaus ja ehkä ristiin läpi kangaspalan. Vähän työläämpää kuin liimakankaan käyttö.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    160
    7319
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    107
    3671
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    143
    2691
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    68
    1679