vitsi vitsi..

kilppis50

- Mitä yhteistä on siittiösoluilla ja asianajajilla? - Yksi miljoonista voi tulla ihmiseksi.

Asianajaja naiselle: - Selvä, te siis haluatte ottaa eron miehestänne. Mutta mitä oikein tarkoitatte henkisellä julmuudella? - Mieheni asetti kylpyhuoneen vaa'an näyttämään neljä kiloa liikaa ja sai minut kunnostamaan koko puutarhan ja pesemään vielä autonkin.

Jos autat jotain rikkomaan lakia ennen pidätystä, olet rikostoveri. Mutta jos autat jotain rikkomaan lakia pidätyksen jälkeen, mikä olet? - Asianajaja.

Avioparilla oli kova riita. Riidan huipuksi vaimo kiljui: - Joskus minä ihmettelen, miten sinut voi erottaa apinasta! - Asianajajani tekee kyllä sen

Kun lakitieteen opiskelija valmistui, hän perusti heti oman asianajotoimiston. Kun ensimmäinen asiakas käveli ovesta sisään, asianajaja ilmoitti jo ennen hyvänpäivän sanomista, että taksa kysymyksiin vastaamisesta on 50 euroa kysymys. Asiakas hölmistyi ja sanoi: - Häh`Eikös se ole aika kallista? - On. Seuraava kysymys?

Eräs asianajaja päätti samana päivänä lopettaa asiakkaidensa huijauksen ja olla rehellinen tuomioistuimessa. Ne olivat kauniit hautajaiset.

Helsinkiläinen asianajaja oli haastettu Asianajajaliiton kunniatuomioistuimeen, koska hän oli ottanut konkurssipesästä palkkiokseen vain puolet liiton virallisesta taksasta. Kun miestä oltiin jo erottamassa liitosta, hän totesi: - Rakkaat kollegat, palkkioni oli pienempi kuin mitä te rakkaat kollegani yleensä veloitatte, mutta olisiko se lieventävä asianhaara, että otin kuitenkin kaiken, mitä pesästä oli otettavissa?

-Teillä ei siis ole laisinkaan puolustusasianajajaa? tuomari ihmetteli syytetylle. -En mä tarvi, tämä selosti. -Mulla on niin monta hyvää kaveria valamiehistössä.

Tyttö meni huolestuneena lääkärille. Hän kysyi: - voiko tulla raskaaksi jos on ollut anaali-yhdynnässä? Lääkäri vastasi: - Tottakai, täytyyhän asianajajia ja autokauppiaita jostain tulla.

Miten uusin amerikkalainen tietosanakirja määrittelee sanan jury? - Jury on oikeusjutun yhteydessä koottu 12 hengen lautakunta, joka päättää, kummalla osapuolella on parempi
asianajaja.

Muuan rekkakuski otti papin kyytiin. Ajettiin jonkin aikaa ja tultiin pieneen kaupunkiin. Silloin rekkakuski näki tien varrella asianajajan. Rekkakuski näki punaista, painoi kaasua ja aikoi ajaa asianajajan yli. Viime hetkellä hän muisti, että hänellä oli pappi kyydissään. Hän hellitti kaasun, käänsi rattia niin, että auto ei ajanut asianajajan yli. Samalla hän sanoi papille: - Anteeksi, että auto heilahti, unohduin ajatuksiini. Hänen puheensa kuitenkin hukkui jostai auton sivulta kuuluvaan kolahdukseen ja rutinaan ja pappi kysyi: - Anteeksi, en kuullut. Rekkakuski toisti sanomansa. Silloin pappi sanoi: - Ei se mitään poikani. Minä sain sen kusipään ovella.

Helvetillisen elämän huippu: - Anoppisi on ammatiltaan asianajaja.

1

2473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • runeramppari

      otsikko kertoo kaiken mitä asiaa mul o :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1955
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      139
      1430
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe