ään nuoremmasta

Anonyymi

Siis oon 16 v ja aloin snäppää yhelle tytölle ja aloin tykää siit se on tosi söpö ja kiva mut ongelma on et se in 07/12 mitä teen pitäskö vaa unohtaa se tyttö

3

<50

Vastaukset

 • "Seukkaaminen" - seksistä puhumattakaan - noin paljon nuoremman kanssa voi tuoda sinulle kosolti ongelmia, mutta ei häntä pakko unohtaa ole. Voihan sitä aina kavereita olla.

  Jos et kuitenkaan koe olevasi tarpeeksi kypsä pitääksesi näppisi erossa hänestä, niin silloin on parempi unohtaa hänet. Väärä valinta voi pilata nuoruutesi.

  • Toisaalta, mikäli osoittautuukin, että aloittaja tykkää 12-vuotiaista loppu elämänsä, voi tuo olla viimeinen kunnon tilaisuus seurustella eettisesti.


  • jokutyyppi19 kirjoitti:

   Toisaalta, mikäli osoittautuukin, että aloittaja tykkää 12-vuotiaista loppu elämänsä, voi tuo olla viimeinen kunnon tilaisuus seurustella eettisesti.

   No oletetaan huvikseen, että neljän vuoden ikäero noin nuoren kanssa seurusteltaessa olisi eettistä.

   Miten eettisenä pidät sitä, että maalailemasi skenaarion tapauksessa poika loppujen lopuksi dumppaa tytön, koska tyttö kasvaa, eikä olekaan kohta enää se 12-vuotias, jollaisista poika tykkää?

   Jos aloittaja on lapsellinen ja fyysisesti kypsymätön (ei millään pahalla) ja tyttö puolestaan ikäistään vanhemman tasolla, niin suhde saattaisi vielä mennä läpi. Se prosessi kuitenkin vaatisi lähes varmasti käräjillä käynnin, koska neljän vuoden ikäero ylittää aivan varmasti poliisin tutkintakynnyksen ja todennäköisesti myös syyttäjän syytekynnyksen.

   Sitäpaitsi 12-vuotias on liian nuori seurustelemaan, olipa vastapuoli minkä ikäinen tahansa.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.