Kesäpäivän kimppahuvit 1

Anonyymi

Osa I. Minttu istui alastomana meikkipeilin ääressä ja laittoi itseään. Tänään oli yksi niistä illoista kun luvassa oli todennäköisesti vaihtelua "pirkkaseksiin". Olimme varanneet hotellista tasokkaan huoneen ja valmistauduimme iltaan. Päivä oli ollut kesäisen lämmin ja päällä oli lomakausi, joten kaupungin ravintoloissa riitti tarjontaa. Kun meikit oli paikoillaan ja kuplajuomat nautittu läksimme matkaan veri poskilla kohisten ja intoa täynnä.

Vaimoni on kaunis ja erittäin älykäs vaalea suomalainen nainen. Aistikkaat kasvot, mukavan kokoiset rinnat ja tiukka lantio ovat ilo silmälle. Musta lyhythelmainen kotelomekko kannettiin tässä vartalossa tyylillä. Hän on vähintään kymmenen vuotta ikäistään nuoremman näköinen ja nyt laitettuna suorastaan kuuma. Kävelimme lyhyen matkan hotellilta ensimmäiselle terassille. Baaritiskiltä pari kylmää geeteetä ja istumapaikkaa etsimään. Väkeä oli paljon, mutta silmäni osuivat neljän hengen pöytään jossa istui nuorehko mies ilmeisesti yksin, koska muita laseja ei pöydässä ollut. Kysyimme onko paikat vapaana ja olihan ne.

Keskustelu lähti mutkattomasti käyntiin ja kylmä juoma teki kauppansa. Masa oli tullut kovan työpäivän jälkeen piipahtamaan parille huurteiselle. Jätin Mintun tekemään tuttavuutta ilmoittamalla kiertäväni katsomassa onko ketään tuttuja paikalla samalla kun haen lisää juomaa. Viivyttelin matkallani hieman pidempään, jotta Minttu ehtii tehdä arvionsa kaverista. Palasin juomien kanssa ja näin että hyvin synkkasi. "Ihanaa kylmää geeteetä" sanoi Minttu, joka oli koodi sille, että kaveri on hänestä ok ja voidaan jatkaa

Keskustelu soljui aiheesta toiseen, mutta alkoi viipyillä aloittamassani teemassa mikä naisessa miestä kiihottaa. Masa pääsi avautumaan ja teki sen antaumuksella silmäillen vaimoni mekon avarasta kaula-aukosta häpeilemättä sisään. Kun Masa alkoi olla näkemyksensä kanssa valmis, totesin että tuo määritelmähän sopii täysin vieressäni istuvaan Minttuun. Masa nyökkäsi hyväksyvästi ja kehui minua onnekkaksi paskiaiseksi. Heitin takaisin, että jos onneaan haluaa kokeilla kannattaa kuponki panna vetämään Mintun vedonlyöntitoimistoon ja iskin perään Masalle silmää.

Samalla Minttu kääntyi tuolillaan Masaa kohti ja ohjasi miehen käden tuolinkaiteelta paljaalle hyvin ruskettuneelle reidelleen ja siirsi sitä kohti mekon helmaa. "Minä en pidä pikkuhousuista kesäkuumalla" totesi Minttu. Masa meni hieman hämilleen mutta sai pian juonesta kiinni kun sanoin meillä olevan tavarantarkastajan paikan auki. Masa päätti ottaa selvää onko tarinassa perää. Ja olihan siinä. Lyhyen helman alla odotti masan sormia kiihotuksesta turvonnut ja kostunut pillu. Mintulla se on erityisen kaunis ja tiukka. Masa hieman kakisteli kun kysyin lähdetäänkö tutkimaan asiaa hieman tarkemmin lähellä olevaan hotelliin. Siemaukset paukuista ja lähdettiin. Masa kertoi matkalla olleensa poikamiehenä muutaman viikon suhteen päätyttyä. Naisrintamalla oli ollut kuulemma hiljaisempaa työkiireiden vuoksi. Päättelin, että taitaa olla pillusta pahempikin puute.

Saavuimme hotelliin ja ajoimme hissillä ylimpään kerrokseen. Sviitti oli tyylikäs ja sen kruunasi komea kylpytila ammeineen ja saunoineen. Parvekkeelta avautui näkymä kaupungin keskustaan. Kun astuimme sisään otin baarikaapista kylmät oluet ja tarjosin vieraallekin. Masa istahti sohvalle ja Minttu häntä vastapäätä olevalle tuolille niin, että Masalla oli häneen suora näköyhteys. Kilistimme illan kunniaksi ja jatkoimme keskustelua. Kävi ilmi, että Masa oli kokematon kolmen kimpasta, joten alustin häntä hieman teemasta, meillä kun siitä kokemusta jonkin verran oli. Pelisäännöt oli nyt selvät.

Laitoin radiosta tunnelmallista musiikkia soimaan. Minttu avasi hiljalleen jalkojaan niin leveälle kuin se kotelomekossa ylipäätään onnistuu. Masalla oli nyt suora näköyhteys Mintun pilluun. Minttu työnsi toisen kätensä haaroväliinsä ja alkoi toisella kädellä hieroa mekon päältä rintojaan. Siirryin avaamaan kotelomekon vetoketjun selkäpuolelta.

3

2123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Osa II. Minttu otti käden pois haarovälistään. Etu ja keskisormi kiilsivät kiimanesteistä. Hän nousi ja siirtyi seisomaan Masan eteen. Kotelomekko valahti lattialle ja Minttu pudottautui miehen eteen polvilleen. Nopeilla kädenliikkeillä shortsien nappi ja vetoketju oli avattu. Masan puolijäykkä kyrpä pääsi esiin. Minttu tarttui elimeen toisella kädellä juuresta ja aloitti toisen käden sormenpäillä hitaan työntelyn kyrvän kärjestä. Kun esinahka siirtyi taakse pyyhki Minttu terskaan sylkeä liukasteeksi. Masa sulki silmänsä ja nojautui taaksepäin. Itselläni oli paraatipaikka Mintulta vapautuneessa nojatuolissa, johon avautui kontillaan olevan vaimoni kiimainen perse kiiltelevine pillunvakoineen. Käteni hakeutui housun saumasta sisään.

      Kun Masan seisokki koveni, siirtyi Minttu yhdenkäden otteeseen ja nappasi Masan terskan suuhunsa. Liikkeet olivat erittäin hitaita ja eroottisia. Vapaan kätensä Minttu kuljetti selkäpuolelta häpyhuulilleen ja aloitti hitaan hieronnan tietäen että tapitan näytöstä silmä kovana. Välillä keskisormi upposi himottavasti kostean pilluun. Reitti alkoi olla vähintäänkin valmis. Minttu tarttui kaksin käsin Masan shortseihin ja pikkuhousuihin ja vetäisi ne kiihoittuneen miehen nilkkoihin. Mintun jatkaessa esileikkiään himmensin huoneen valot ja avasin ja vein Mintulle kondomin, jonka hän sujautti paikoilleen Masan jo sinertävänä pakottavan kyrvän päälle. Kun kondomi oli paikoillaan hyppäsi Minttu Masan syliin kontilleen ja alkoi ohjata kivikovaa kyrpää pinkeään ja kosteaan pilluunsa. Hitaasti varsi upposi kokonaan sisään ja Minttu alkoi aistikkaan työntelyn. Masa hieroi ja suuteli hänen rintojaan. Mintun ja Masan huokausten säestämänä aloin hiljaa runkata omaa pakottavaa kiimatippoja tihkuvaa kyrpääni. Vaimoni kuuma ja kiihkeä perse saatteli vierastamme kiihtyvään tahtiin kohti huippua. Minulla oli äärimmäisiä vaikeuksia pidättää itseäni saamasta. Masa ei enään pystynyt pidättämään, vaan laukesi ähkien Mintun kuumaan ja sykkivään pilluun. Samalla hetkellä Mintun selkä vääntyi kaarelle ja pää taipui taakse. Lantio jatkoi vaativaa työntelyään ja johti kovaääniseen orgasmiin. Minttu lysähti Masan syliin. Itse istuin nojatuolissa kyrpä kovana ja totesin, että lähdetäänpä välillä tupakille, saunaan ja pesulle.

    • Anonyymi

      Osa III. Istuimme suihkun jälkeen saunassa niitänäitä jutellen. Kuuma höyry nipisteli auringon paahtamaa selkääni joka kauhallisella ja pisti mmuutkin saunojat vähän väliä kyyristymään. Minttu istui meidän keskellä. Aloitin hieromalla Hänen rintaansa ja pyysin Masaa liittymään mukaan toiselle puolelle. Tuota pikaa hieroimme, imimme, suutelimme ja purimme huokailevan Mintun rintoja. Kädet hakeutuivat Mintun haaroväliin jossa minun ja Masan sormet vuoronperään levittivät häpyhuulia, hieroivat klitorista sekä sukelsivat Mintun märkään ja turpeaan reikään. Minttu puolestaan otti molemmilta kyrvät käteensä ja alkoi hitaan runkkauksen. Minulla pasahti heti kyrpä kivikovaksi edellisen kiihottavan katselun jäljiltä.

      Masalla oli vielä äskeisen laukeamisen jäljiltä seisokki hakusessa. Jouduin toppuuttelemaan Minttua, koska minulla oli laukeamiselleni muita suunnitelmia. Niinpä Mittu pyörähti lauteilla poikittain ja otti Masan kyrvän suuhunsa alkaen imeä voimakkaasti samalla päätään edestakaisin liikuttamalla. Minulla oli edessäni kiimasta kiiltelevä pillu johon työnsin varovasti kaksi sormea. Käännyin polvilleni portaisiin ja ujutin toisen käteni Mintun reisien välistä etukautta häpykummulle ja siitä edelleen turvonneen klitoriksen päälle painetta tuomaan samalla kun toisen käden kaksi sormeani vatkasi syvällä Mintun pillussa. Tiesin tämän olevan yksi Mintun lempiasennoista ja annoinkin palaa täysillä. Itse asiassa halusin Mintun laukeavan nopeasti koska löyly alkoi olla turhan kuuma. Aika nopesti kuulin Mintun hengityksestä, että taas mennään. Samalla pillu alkoi puristella sormiani ja Mintun vaimea uikutus vaimeni suussa olevaan Masan kyrpään. Minttu halusi suihkuun.

      Itse istahdin ammeeseen ja panin viileän veden valumaan. Minttu ja Masa pesivät hivellen toisiaan silmieni edessä. Masalla seisoi nyt kohtuullisen vaativasti. Ilmeisimmin saunassa saadun suuhoidon seurauksenna Masa halusi päästä pikaisesti naimaan. Hän asettui Mintun taakse ja työnsi Mintun nojaamaan kohti peilitasoa. Pelitasolla olevasta kondomipaketista lähti kumi aika vauhdikkaasti. Siinä samassa kun Masa oli saanut rullattua kumin paikoilleen, hän levitti Mintun haarat ja työntyi voimalla sisään aloittaen villin nainnin naisen lanteista kiinni pidellen. Itse katselin näytöstä ammeesta itseäni hiplaten. Näin peileistä kuinka Mintun rinnan heiluivat työntöjen tahdissa. Mintun kiimainen ja tiukka pillu teki pian tehtävänsä. Masa laukesi reidet täristen takaapäin vaimoni lemmenpesään.

      Nyt halusin kuitenkin Mintun itselleni. Uuden saunakierroksen ja pesujen jälkeen kiittelimme vierastamme ja vaihdoimme yhteystietoja. Hotellin oven napsahdettua kiinni Minttu hyppäsi kaulaani. Hänellä oli jäänyt Masan viimeisestä kierroksesta orgasmi harmittavasti odottamaan. Itselläni taas oli melkoinen kiire päästä purkamaan syntynyt eroottinen lataus nainnista kiimaisen vaimoni vakoon. Mutta se on jo toinen tarina.

    • Anonyymi

      Kiihottavaa....

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe