Aktiivimalli kunnolla käyttöön.

Anonyymi

4 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • No mä oon tehny töitä palkatta ja palkan edestä, esimerkiksi sitä.

 • Jos eläkeläinen aikoo ansaita, harmaa palkanmaksu on ainoa vaihtoehto. Liiasta rehellisyydestä rankaisee verottaja ankarasti. Plus eläkeyhtiöt.
  Viime kädessä loispummille jää käteen 20 - 25% ansioista sekä veromätkyt vuoden kuluttua.
  Eli pitää osata kierrättää muuta kautta, rehellisesti ja virallisesti.

 • Sen mitä vuosien kuluessa työministerit vuorollaan ovat epäonnistuneet aktivoimaan työttömiä, nyt syksyllä pitäisi tulla selvitys aktiivimallin vaikutuksesta.
  Vasemmisto haluaa jokatapauksessa sen kumota, Lintilä ei ennenkuin saadaan selvitys.
  Saa nähdä missä vaiheessa keskustan ja vasemmiston tiet menevät ristiin, keskusta on kaiken vartijana kaatuuko hallitus.

  • Iso puoluekirjo.

   Maassa hitosti puolueita, vaikea saada muita, kuin sekavia hallituksia. Oikeistohallitus ois teoriassa mahdollinen, mutta kaikki puolueet perussuomalaisia vastaan. Iteasiassa, perussuomalaiset olleet tällaisen tilanteen takana. Perussuomalaisten äänestäjät ois äänestäneet muita puolueita ja voimasuhteet ois selkeempiä.

   Toi slp-piiperrys on ärsyttävää, puolueen kannatus niin romahtanut, ei sen pitäis edes olla hallituksessa. Mutta toisaalta, just persujen ansiosta net sitten siellä on.

   Mä en usko nykyisenkään hallituksen kaatumiseen. Aikanaan suomessa ollut paljonkin pätkähallituksia, ei sekään kai mitenkään helppoa aikaa ole ollut. Nyt väännetään kompromisseja, joihin ei oikein kukaan kai ei ole tyytyväinen.

   Se sentään ollut kehitystä, nyt sentään nykyinen hallitus ei puhu aktiivimallista, vaan sanoo suoraan, että leikkuri. Se oli toi edellinen hallitus hyvä kehittelemään terkejä, sote, aktiivimalli, kiky jne. Tuskin sanat moniakaan hämäsi, mutta jotenkin retoriikka onnistui peittämään tosiasiallista asiasisältöä.

   Mua vaan jotenkin huvitti suunnattomasti toi strippi. Siinä saatu aktivoitua maatilamatkailun kautta sekä maatila yrittäjä, että loispummityötön perhe. Kaikilla duunia, jeejee.

   =DW=


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.