Keksikääs mulle yx huonekalu

Anonyymi

Tietokoneeni on tupakeittiöni pöydän päässä, siitä näen tvn, ulos ja pystyn seuraamaan liedellä valmistuvaa ruokaa. Istualtani.
Haluaisin osan ajasta seistä, kun luen lehtiä tai kuuntelen ja katson englannintekstejä työväenopiston opiskelua varten. Istumien väsyttää persuusta kun istuin töissä aikanaan niin paljon.
Pöydän pitäisi olla siirrettävä, kooltaan niin että siihen mahtuisi tietsikka, hiiri ja vähän muuta - kahvikuppi tai ruokalautanen. Korkeus 35 cm, se on tarkka, että ergonomia on oikein. Pituus korkeintaan 70 cm.
Kokeilin eilen omaa kenkätelinettä, siihen voisi laittaa levyn päälle, ettei tavarat tipu, mutta se oli vain 28 cm korkea. Köykäisyys ja helposti siirrettävyys tilapäisesti pois näkyvistä vaikka vierashuoneen nurkkaan olisi etu, joten mitkään puiset laatikostot ja kaapistot eivät käy. Matalia kukkapöytiä olen katsellut huonekaluliikkeistä, mutta joko helkkarin painavia tai väärä korkeus.
Uskoisin että muista jutuistanne päätellen omaatte käytännön älykkyyttä ja keksitte minulle oivan ratkaisun. Kiitos etukäteen.

49

<50

  Vastaukset

  • Mnaah.

   Osta seisomaständi. Ne aikakin yleisiä nykyisin, koska ihmiset nyt istuvat paljon tietsikan ääressä ja siihen pitää saada vaihtelua, ihan terveydellisistäkin syistä. En viittinyt kooklailla, niitä varmasti myynnissä paljon ja monenlaisia ja monen hintaisia.

   Ite joskus miettinyt asiaa. Nyt kuitenkin jo jalat sen verran finaalissa, en mä jaksa seisoskella kuin lyhyen hetken. Iteasiassa miettinyt, jos kuntopyörään vetäis läppärin jeesusteipillä kiinni sarvien väliin, siinäpä ois näppärä katella telkkaria, käyttää läppäriä ja kuntoilla samalla. Vaan, koska olen laiska, jäänyt suunnittelun asteelle.

   =DW=

   • En ollut kuullut koko sanaa. Seisomaständi on vammaisia varten, katsoin googlesta, sellainen korkea häkkyrä. Ei mitenkään ole sellaiselle tilaa juuri sillä kohdalla kodissani. Ei oikein käy sellainen eri kohtaan sijoitettava erillinen pöytä, kun sitten pitäisi siirrellä latausjohtoa. Kylläpä lapset säikähtäisivät, epäilisivät järjen katoamista ja alkaisivat suunnitella hoitoon-ohjausta, maatiaisjalkani kyllä kestävät seisomista. Kiitos kuitenkin, ehkä jollekin toiselle sopii.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ollut kuullut koko sanaa. Seisomaständi on vammaisia varten, katsoin googlesta, sellainen korkea häkkyrä. Ei mitenkään ole sellaiselle tilaa juuri sillä kohdalla kodissani. Ei oikein käy sellainen eri kohtaan sijoitettava erillinen pöytä, kun sitten pitäisi siirrellä latausjohtoa. Kylläpä lapset säikähtäisivät, epäilisivät järjen katoamista ja alkaisivat suunnitella hoitoon-ohjausta, maatiaisjalkani kyllä kestävät seisomista. Kiitos kuitenkin, ehkä jollekin toiselle sopii.

    Mnaah

    Kyseessähän voi olla vaikka nuottiteline, jos siinä läppäriä pystyy käyttämään. Koko idea on siinä, että hommaa tehdään seisten, ei istuen. Variaatioita vaikka minkä verran ja sellaisia on käytössä ihmisillä konttoreissa ja virastoissa, normiduunipaikoissa, ihmisillä kodeissa.

    Tää on niitä erkonomia asioita. Tollaset lapiohommia tekevät metsurit aina mahtailee, kun konttorityöläisellä paikat alka bragaan. Aivan syyttä mahtailevat, konetyö aiheuttaa terveysongelmia. Tulee hiirikyynärpäitä, jäätyneitä olkapäitä, verenkiertohäiriöitä, niskakipuja ja ties mitä.

    Ja lisäks, tulee näkongelmia. Viime aikoina ollut keskustelua, että kakaroista tahtoo tulla likinäkisiä, kun net niin paljon tuijottaa ruutua, eikä kattele pihalla pilviä. Lisäks vähän tutkimatonta, mutta näytöt yleensä päin hanuria ja sitten pukkaa jotain uv-valoa tms silmiin. Nykyisissä littunäytöissä ei virkistystaajuus ole enää ongelma, mutta putkinäyttöjen aikaan net aiheutti migreeniä, kenties epilepsiakohtauksia ja muutenkin pahaa oloa.

    Kandee mietti tota seisomapöytää ihan oikeesti. Ei sellainen vie sen enenpää tilaa, kuin muukaan pöytä. On monennäköisiäkin ja monenlaisilla ominaisuuksilla. Ei net ole mitään vammaisten apuvälineitä, kyllä niitä käyttää hyvin paljon ihan terveet ihmiset, säilyäkseen terveinä.

    =DW=


  • Jos enempi tietsikalla kyllä minulle istuminenkin käy vaivalloiseksi, saatikka seisominen.
   Paras ainakin mulle on moottorisänky selkänoja säädettynä, tabletti mahan päällä, pöytäkone tuossa 2 m päässä kirjoituspöydällä näyttö 32", sängyn vierssä matala pikkupöytä jossa hiirimatto langattomalle hiirelle ja langaton näppäin sylissä.
   Surfaus käy kätevästi pienellä ranneliikkeellä tai katsoa TV:ä näytön kautta.

  • On olemassa siirrettäviä sähköpöytiä rullajaloilla. Ne eivät kylläkään ole mitenkään kauniita kotisisustuksessa, mutta minkäs teet. On niitä olemassa ilman sähköäkin.
   Hytinäx1

  • Jokin riittävän korkea konsolipöytä pyörillä tai pyörät edes toisella puolen. Metallinen?
   Kts. myös tarjoiluvaunut.
   Jos ei pyöriä, voi osta irralliset ja pyytää jotakuta kiinnittämään.
   Aamupalatarjotin jaloilla taitaa olla liian pieni ja kiikkerä.

   Beng

  • "Korkeus 35 cm, se on tarkka, että ergonomia on oikein. Pituus korkeintaan 70 cm."

   En tainnut jotain ymmärtää tästä halutusta pöydästä....

   • No onko se sitten leveys jos sen edestäpäin katsoo. Eli ruokapöydän päälle pitää mahtua. Ja syvyys tietokoneen verran eli 30 cm.
    Erillinen jaloilla seisova pömpeli tilaan ei mahdu, eli vain ruokapöydän päähän, josta voi siirtää pois. Aloittaja


   • Anonyymi kirjoitti:

    No onko se sitten leveys jos sen edestäpäin katsoo. Eli ruokapöydän päälle pitää mahtua. Ja syvyys tietokoneen verran eli 30 cm.
    Erillinen jaloilla seisova pömpeli tilaan ei mahdu, eli vain ruokapöydän päähän, josta voi siirtää pois. Aloittaja

    Joko tai.

    Monitoimipöytiä ei oikein olekkaan. Tollaset pahvilaatikkoiritelmät voi olla jopa vaarallisia ja vie jonkinlainen korotuspalankin tilansa verran tilaa.

    Vaan, laitas kookleen "tietokoneteline". Olemassa monenlaisia, esim seinää pultattavia, tahi pöytään ruuvattavia sydeemeitä. Sitäpaitsi, jossain sä konetta säilytätkin.

    Jokatapauksessa paras ois ostaa uus pöytä. Vaikka nyt sitten ruokapöydäksi korkeussäädettävä pöytä.

    =DW=


  • Ei pitäisi olla asia, joka lähtee menemään ongelmaan asti.
   Olen ekspertti ratkomaan vastaavia ongelmia. Tapanani on työntää nyrkki otsaan kyynärpään ollessa pöydän kiivun päällä. Se paras miettimisasento:)

   Minä tekisin niin, että mittaisin pituuden ja korkeuden ja teettäisin mukavan pinkeät jalat tälle systeemille. Jalkojen päälle sopivan leveä taso. Tradaa. Siinä se.
   Vastaavia juttuja olen nyt tehnyt. Miettinyt ja toiminut ja huh huh, mun keskikerros alkaa olemaan ah suorastaan hieno pienine ongelmanratkaisuneen.

   Telineen teko tietokoneelle ei ole vaikea. Sen voi myös maalata mitä mainioin maalein, että sopii minne vaan muun sisustuksen sekaan.

   Ole hyvä. Saat tämän ehdotuksen ilmaiseksi:)

   Heikunkeikku

   • Näin Rodinin patsaan. Kivi kait nojaa Rautatietorilla polveensa.

    Beng


  • Jo teillä on ongelmia. Hiirihän on entisajan kyntöaura. Kaikki toiminnat teen Applen uusimmalla i padilla ,johon olen hankkinut markkinoiden ryhdikkäimmät kannet. Ts. pysyy pystyssä vaaka-asennossa ja kaikki toiminnot käy hipaisemalla. Itse lekottelen pitkällään pari- kolme pehmoista tyynyä pään/ niskan tukena. Vatsan päällä sohvatyyny ja siinä on i pad.
   Käytän paljon konetta , mm, lukemiseen ,kirjoja ja kaikkea tietopuolista, kuuntelen musaa spotifysta ja äänikirjoja ym ym , jollen ole kuntoilemassa tai muissa harrastuksissa.
   Koskaan ei kolota mistään.

   • Hohhoijaa.

    Kaikki tosiaan riippuu siitä, mitä tekee. Esim kirjoittaminen kosketusnäytöllä on hyvin hankalaa ja hidasta. Toisekseen, itellä ammatissa pakko olla pallohiiri. Siis sellainen, missä päällä pallo, mitä pyöritellään sormenpäillä. Näissä normiläppäreissä paljon puolia, mit ei tapleteista löydy. Isompi ja parempi näyttö, lisäks kunnonllinen näppäimistö ja koneessa enenpi prossatehoja, muistia jne.

    On mulla jokin tapletti, aika vähällä käytöllä, sopii ehkä surfailuun ja e-kirjojen lukemiseen, vaan paljon muuta sillä ei voi tehdä.

    Onks makaamien sun mielestä sama asia, kuin seisominen?

    =DW=


  • No voi voi.

   Minulla täällä olisi melkein prikulleen aloittajan haluama pöytä pyörien päällä.
   Korkeus pyörineen 35 cm, leveys 30 cm, mutta harmi vain, että se on kuusi senttiä liian pitkä, 76 cm.
   Muuten olisit saanut tulla hakemaan sen vaikka heti, sillä minulla se on vain sellaisena varapöytänä sohvapöydän alla. Joskus palapeliä kasatessa vetäisen sen esiin, mihin lajittelen paloja ja sitten se on helppo tyrkätä pöydän alle takaisin pois näkyvistä.

   • Mahtuisi se, ruokapöytäni, jonka päähän taso tulisi, on 80 cm leveä. Oletko edes Etelä-Suomessa? Minä olen pääkaupunkiseudun liepeillä. Laitoin tuon 70, että jää molemmille puolille hyvin tilaa, ettei pääse putoamaan koko hökötys. Aloittaja


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mahtuisi se, ruokapöytäni, jonka päähän taso tulisi, on 80 cm leveä. Oletko edes Etelä-Suomessa? Minä olen pääkaupunkiseudun liepeillä. Laitoin tuon 70, että jää molemmille puolille hyvin tilaa, ettei pääse putoamaan koko hökötys. Aloittaja

    Nooh.
    Tukholman risteilyn päässä se olisi. Löytyisi Vikingin satamasta, eikä ole painava kannettava.

    Vähän arveluttava tuo pituus, kun jäisi vain kahden sentin vara kumpaankin suuntaan, että luiskahtaisiko pyörien päällä reunalta alas, jos kovin innostuu näppäilemään. Muuten on kuin sinulle tehty.


   • On olemassa erilaisia liukueste läpysköitä, liinoja, mattoja, pyörien alle.


  • Meidän vanha tv-pöytä voisi sopia. Ikää sillä on melkein yhtä paljon kuin minullakin. Voi tietty olla 40cm korkea. Katsele kirppareilta joskos löydät. On pöytälevy, jonka mahdollisesti voi taittaa kasaankin, rullat alla ja lehtiteline alla. Se ostettiin 60-luvulla, kun meille tuli eka tv.
   90-luv. otin sen käyttöön muksujen tietsikalle. Näppis voi olla siinä lehtitelineellä. Siihen aikaan etenkin muksujen koneet oli niitä pöytäkoneita, koska läppärit oli aika hintavia. Eikä muksujen takia päässyt oikein kauppoihin uusia ostelemaan, siksi katseli, joskos talosta löytyisi apua vanhoista hankinnoista.

  • 75 cm putki, saa taivutettunakin, hiihtosuunnistajan karttaalusta siihen kiinni, ja
   alustaksi vaikka vanha kirjoituspöydän ala osa tai tai rulakko
   njjj

  • Siihen voi käyttää mitä taloudesta tai roskalavoilta sattuu löytymään, esim. lipaston laatikko ylösalaisin käännettynä tai jotain pientä pöytälevyä ruuvaamalla matalat kalustejalat, myös puinen kaljakori on sitä korkeusluokkaa, isompi kaiutinkaappi tai lasten lelulaatikko samoin, vähän vaativampi on apupöydän/penkin jalkojen lyhennys sahaamalla.

  • Irtojalkojakin saa ostaa - pöytiin.

   Beng

   • huutokauppa markku tekisi heinäseipäistä koko
    häkkyrän


  • Jaaha, että ois tuollainen ongelma ? , no eihän tuo ole mikään ongelma jos osaisit ensin käyttää sitä läppäriä !

   Autan nyt sinua sen verran, että opettele haut netistä :)

   https://www.google.fi/search?q=liikuteltava+tietokonepöytä&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=wA-vMvVvjRgWSM%3A%2CBE6LAnFQq7tUpM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kQskKwdpcP8dn-IgDs8grJhs4wTcw&sa=X&ved=2ahUKEwi-raaHi4jkAhVJAhAIHZweAw8Q9QEwAXoECAkQCQ#imgrc=wA-vMvVvjRgWSM:

  • Avauksesta ei paljastunut, minkälainen tietokone? Läppäri? Erillinen näyttö ja pc-pömpeli? Irrallinen pluutuutti vai langallinen näppäimistö?

   Todennäköisesti pömpeli pc ja erillinen näyttö?

   Läppäri olisi paras. Sen voi laittaa tiskipöydän päälle samalla kun hämmentää puuroa liesikattilassa.

   • Läppäri on, käytän mieluummin erillistä hiirtä kuin läppärin omaa liikuttajaa, keittiön tiskipöytä on liian matala kun seisoo, pitää pystyä myös näppäilemään, ergonomia on tärkeä, enkuntehtävissä menee aika kauan. Myös HS luku ottaa aikaa.
    Kiitos Tellukka, tämä oli hauska, en nyt jouda Ruotsiin, kun odottaa Englannin ja Viron matkat.
    Netin haut olen katsonut, epäsopivat koot, jalat pysytyn sahaamaan, mutta verstailijaksi tai Markuksi minusta ei ole.
    Anonyymi
    16.8.2019 19:04 tämäkin on hyvä, arvaa etten ole miettinyt. Jalkapallina on lastenlasten kylpyhuoneen koroke, että takareidet eivät ole puristuksissa, kun koko jalkapohja ei ulotu tuolilta maahan.


   • Onko keittiön missään seinämässä tilaa saranoidulle seinähyllylle, jonka voi nostaa pystyyn ja hakaseen silloin kun ei käytä?
    Sellaisen voi väsätä itsekin, sopivan levyistä liimapuu levyä ja kääntösaranat pauhaus, motokka netti, klas oolssoni, koo rauta(kallis) et cetera.
    Ja tuttavalle pullo ponua että ruuvaa tason.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko keittiön missään seinämässä tilaa saranoidulle seinähyllylle, jonka voi nostaa pystyyn ja hakaseen silloin kun ei käytä?
    Sellaisen voi väsätä itsekin, sopivan levyistä liimapuu levyä ja kääntösaranat pauhaus, motokka netti, klas oolssoni, koo rauta(kallis) et cetera.
    Ja tuttavalle pullo ponua että ruuvaa tason.

    En halua olla naama seinää vasten. Aloituksessa jo mainitsin, että ainoastaan ruokapöydän päähän poikittain. Ja sopivan kevyt, että voi siirtää vierashuoneen nurkkaan koko höskän kerralla. Tuo ehdottamasi sarana-seinähylly on kyllä ollut yhden pienen asunnon parvekkeella pöytänä, se oli kätevä. Aloittaja


   • Anonyymi kirjoitti:

    En halua olla naama seinää vasten. Aloituksessa jo mainitsin, että ainoastaan ruokapöydän päähän poikittain. Ja sopivan kevyt, että voi siirtää vierashuoneen nurkkaan koko höskän kerralla. Tuo ehdottamasi sarana-seinähylly on kyllä ollut yhden pienen asunnon parvekkeella pöytänä, se oli kätevä. Aloittaja

    Mee kerään ekana rahaa, johan oli sellainen tarjous joka täyttää sinunkin toiveet siitä siirettävästä pöydästä!


  • Kokemuksesta voin suositella silityslautaa.

   Joskus on omat pöytäni täynnä tilkkuja ja papereita ja kankaita ja muuta tilbehööriä, ja silloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää seinän vieressä nojaava silityslauta.
   Avaan se ja korkeuttakin voin säädellä ja seisoa sen vieressä kun se on korkeimmlla asennolla ja matalammalla , niin istun sen ääressä.
   Mulla on vielä se levy tavalista leveämpi ja lyen läntemoi kuin normaalisti.

   Hyvin hoitaa kevyen ja väliaikoina tarvittavan pöydän hommat. Sitä paitsi sen voi siirtää aina mihinasentoon on tarvis.

   Kokeiles, ei maksa mitään, joka huushollissa on jonkin oinen silityslauta.

   • Ei mahdu sen levyedeltään 80n ruokapöydän päähän sen ruokapöydän päälle, eikä lattialla ole tilaa. Sellaisenaan on liian matala, kun seisoma-asentoa just tarvitsen. Istuma-tietsikka-paikka on. Aloittaja


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei mahdu sen levyedeltään 80n ruokapöydän päähän sen ruokapöydän päälle, eikä lattialla ole tilaa. Sellaisenaan on liian matala, kun seisoma-asentoa just tarvitsen. Istuma-tietsikka-paikka on. Aloittaja

    hei,entäs klaffipöytä -systeemi tavallaan, omana versionaan.

    Jos olisi oma ongelmani pirtin pöydän jatkaminen, niin teettäisin puusepällä pari tukevaa puukiskoa pöydän päähän sninne pöytälevyn alle, sieltä on sitten helppo vetää ulospäin ja sijoittaa siihen tarpeellisen kokoinen levy ja siihen tietsikka.
    Sit kun ei tartte niin tökkää naan ne kiskot sinne pöydän alle ja levyn seinän viereen, ei paljon kodin sisustusta sotke ja toimii tarvittaessa.


   • maissii kirjoitti:

    hei,entäs klaffipöytä -systeemi tavallaan, omana versionaan.

    Jos olisi oma ongelmani pirtin pöydän jatkaminen, niin teettäisin puusepällä pari tukevaa puukiskoa pöydän päähän sninne pöytälevyn alle, sieltä on sitten helppo vetää ulospäin ja sijoittaa siihen tarpeellisen kokoinen levy ja siihen tietsikka.
    Sit kun ei tartte niin tökkää naan ne kiskot sinne pöydän alle ja levyn seinän viereen, ei paljon kodin sisustusta sotke ja toimii tarvittaessa.

    Ei ole tilaa vaakasuuntaan jatkaa pöytää, että pystyisi vetämään jatkon päästä ulos. Tietsikkapöydän korkeuden on oltava normaali pöydän korkeus+35 cm, eli jatkehan olisi vain pöydän korkuinen, Tilapäistä seisoma-asentoa varten juuri tämän ketjun olen aloittanut. Aloittaja


   • Osta uusi pöytä.
    tai oletko jo sekannut kaikki vaihtoehdot
    kukkapurkit, muuttolaatikot, muoviset laatikot, lasten hoitopöydät,

    niin tai ajattele ihan uudesti, mitä jos se lisäkorkeus voitaisiinkin vetää katosta aina trpeen tullen,
    yhdenlainen hissivalaisin nurin perin, tai narusysteemit joihin levy ripustettisiin, ainaa kun ei korotusta tarvita narut vaan solmuun ja kun tarvitaan, niin niiden narulenkkien varaan vaan asetetaan levynpätkä.

    Kyllä se siitä


  • Otti aikaa, mutta nyt löysin meille kaikille sellaisen pöytätason. Katso ettonet.fi sivustolta sellainen kuin Freedesk Lite säädettävä pöytätaso. Olisipa mainio omaankin kotiin.
   Hytinäx1

  • Ja tähän toivottavasti päättyi tämä väkinäisesti venytetty, typerä mainos.
   Seuraavaksi varmaan siirrymme sähköllä säädettyihin, yli-leveisiin tulla-tuoleihin.
   "Kertokaahan mistä löytäisin etä-levitettävän istuimen leveään rulla-tuoliini?
   Peeshe kun tuppaa istuessa leviämään."

   H.

   • ...rulla

    H.


   • hunksz kirjoitti:

    ...rulla

    H.

    auttais varmaan kun vähentäisit sitä nyljettyä kanankoiven syöntiä


  • Anonyymi 18.8.2019 9:35, ehdin jo riemastua, tyyris toki, mutta tää olisi just oikea, on vain liian iso. 80 cm leveys on juuri se mikä ruokapöydän leveys on, mutta kun ruokapöydässä on pyöreät reunat niin kyllä vaan lipsahtaa alas. Myös syvyydessä on liikaa. Mutta tuo malli ja korkeuden säädettävyys olisi just nappiin.

   • On niitä pienemmälläkin koolla ja sen 39x58 cm ja sen nimi on Freedesk Desk Riser Compact ainakin tuolla nimi.se sivulla. Kallis se on minunkin mielestäni,vaan olisihan sille käyttöä muutenkin kuin vaan läppäripöytänä. Hytinäx1


   • Anonyymi kirjoitti:

    On niitä pienemmälläkin koolla ja sen 39x58 cm ja sen nimi on Freedesk Desk Riser Compact ainakin tuolla nimi.se sivulla. Kallis se on minunkin mielestäni,vaan olisihan sille käyttöä muutenkin kuin vaan läppäripöytänä. Hytinäx1

    Niitä ei saan kuin tilaamalla ja on periaatteena että netistä en tilaa mitään enkä tilinumeroani sinne laita. Ja taitaa olla vielä ulkomailta. Mutta tätä kyllä harkitsen vakavasti. Ei kai tuo compact vain tarkoita sellaista mallia joka ei nouse ja laske portaattomasti. Perehdyn asiaan. Jos noin paljon maksan, niin kyllä sen pitää täydellinen olla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niitä ei saan kuin tilaamalla ja on periaatteena että netistä en tilaa mitään enkä tilinumeroani sinne laita. Ja taitaa olla vielä ulkomailta. Mutta tätä kyllä harkitsen vakavasti. Ei kai tuo compact vain tarkoita sellaista mallia joka ei nouse ja laske portaattomasti. Perehdyn asiaan. Jos noin paljon maksan, niin kyllä sen pitää täydellinen olla.

    Tässä muita modelleja. Suomalainen yhtiö.
    tilauskaavaketta katsellessa näyttäisi kuin möisivät vain laskuun eli todnäk yhtiöille. Tuoltahan voi tiedustella
    https://viabel.fi/tuotteet/kannettavien-tietokoneiden-nostotelineet/   • Anonyymi kirjoitti:

    Niitä ei saan kuin tilaamalla ja on periaatteena että netistä en tilaa mitään enkä tilinumeroani sinne laita. Ja taitaa olla vielä ulkomailta. Mutta tätä kyllä harkitsen vakavasti. Ei kai tuo compact vain tarkoita sellaista mallia joka ei nouse ja laske portaattomasti. Perehdyn asiaan. Jos noin paljon maksan, niin kyllä sen pitää täydellinen olla.

    No ota pöydän idea korvan juureen ja mene puusepälle ja teetä sellainen. Kyllä se varmaan ainakin siltä Strömsön puusepältä onnistuisi ;)
    Löydät jälleenmyyjät Suomessa kun laitat hakusanoiksi freedesk,fi . Jos jälleenmyyjillä ei ole niin pyydä heitä tilaamaan.
    Löytyi muutamalta jälleenmyyjältä toisenlainenkin, aika jännä....
    Hytinäx1  • Morjens!
   Lisään yhden asian, jota voi käyttää hakuna Googlessa.
   moottoroitu toimistopöytä
   Tuo tarkoittaa että voit nostaa pöydän sille tasolle minkä halaut.
   Näitä pöytiä löytyy kaiken kokoisia, ja myös kätetettynä

  • Kahdelle viimeiselle. Taso pitää mahtua ruokapöydän päälle sen päähän, lattialla juuri sillä kohdalla ei ole tilaa ja pitää näkyä tv ja ikkunasta ulos, muuten tylsää.

   Olen soittanut kotimaiselle maahantuojalle ja kun menen seuraavan kerran Helsinkiin, käyn katsomassa tuotteen. Koska maksaa 149 euroa, niin pitää olla just oikea.
   https://www.google.fi/search? q=pöytätaso&tbm=isch&source=hp&sa=X&ved=2ahUKEwju5aCqqpHkAhWGpYsKHfnGCsUQsAR6BAgGEAE&biw=1366&bih=619#imgrc=BtuCZxuD225FUM:

   Jos jotakin kiinnosta, niin pitää kopioida ja liittää selaimeen, tuskin avautuu klikkaamalla. Vie tilaa 50x50 cm, syvyys vähän liikaa mutta ehkä ok.

   Kiitos kaikille vastanneille, kiva kun otatte kantaa. Aloittaja

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   322
   6356
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   163
   2887
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   71
   961
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   14
   606