Karvaa lähtee hulluna

Anonyymi

mitä teen kun meillä on 3v uros sakemanni ja siltä lähtee ihan kamalasti koko aika karvaa ja sitä on jatkunut jo 3-5 kuukautta. Koitettu on pellavaöljyt ja kaiken moista muuta mutta ei lopu. muuten hyvässä kunnossa jaksaa leikkiä, juosta, syödä kunnolla ja kaikenmoista mut toi karvan lähtö ei millää meinaa loppua. Oisko mitään mitä vois yrittää et se ees vähän hillittyis?

6

<50

Vastaukset

 • Poikasen paha mennä sanomaan juuta taikka jaata, jollet viitsi kertoa tarvittavia tietoja. Esim. tämänhetkinen ruokinta ja allergiaselvittelyt olisivat kaikkein tärkeimmät tiedot!

 • Tuota ruokintaa mietin minäkin. Eli mitä se syö? Mistään pellavaöljystä nyt ei todellakaan mitään apua ole, eikä muistakaan lisistä, jos ongelma onkin muussa kupin sisällössä.

 • Ei taida syödä mitään.

 • Onko ruoka jotain halpis marketti ruokaa?
  Vaihda viljattomaan eläinkaupan merkkiin .

 • Allergiat kannattaisi selvittää, jos ravintolisät ei auta. Voisit vaihtaa vähintään vehnättömään ruokavalioon tai raakaruokintaan.

 • Itse aikoinaan luin että isoista koirista saku on eniten karvaavin rotu.
  Kyllä karvanlähtöakaan oli se helppo uskoa.

  Harjasin sen tänään siistiksi ja aamulla taas oli tuppoa siellä ja täällä. Ainahan koirasta karvaa lähtee oli rotu mikä tahansa (lukuunottamatta villikset jms.) .

  Mutta kyllä siitä lähti pari kertaa vuodessa kunnolla ja aina kun uusi karvanlähtö alkoi tuntui että juurihan se edellinen loppui. Pahimillaan se muistutti jotain puliukkoa ulkonäkönsä suhteen.

  Totta on että karvaa tulee. Mietin välillä että on olemassa ihmisiä jota tekevät koirankarvasta jotakin. Olisin voinut lähettää heille.

  Mutta kaikesta huolimatta sen uskollisuus ja ystävyys oli aina paljon enemmän kuin ne lähtevät karvat. Hyväksyin sen enkä enää riidellyt itseni kanssa asiasta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.