Parketti Romanoff

Aki K.

Onko kenelläkään kokemuksia Parketti Romanoffin asennusporukoista. Pitäisi ostaa rakenteilla olevaan taloon parketit ja ajattelin että Romanoffin asennus on kohtuuhintaista.

32

4675

  Vastaukset

  • Kyllä sieltä hyvät asentajat tulee ja varmasti muhkea lasku myös (ei ole mikään halpa paikka) Mutta jos raha ei ole este niin siitä vaan!!!!

   Parketointi ei toimenpitenä ole kovin vaikeaa Itse parketoin oman kotini ilman mitään rakennusalan koulutusta. Aikaa meni varmaan jonkin verran enemmmän kuin ammatti porukalla mutta työn jälki ei varmaan kummoisesti eronnut. Parketti edelleen hyvän näköinen vaikka 5 vuotta kulunut siitä.

   • järkevämpi ottaa palkaa omasta työstään sillä aikaa kun toiset asentaa parketin.


  • parketit edullisesti? Onko Parkett Romanoff kallis paikka.

  • että tekeekö Parketti Romanoff minkälaista jälkeä. He ovat tehneet lukuisia pääkaupunkiseudun tärkeimpiä ja vaativimpia parkettikohteita. Lautaparketin asennus ei heille ole vaikeaa, tuskin kallistakaan.

  • n.10v sitten laittoivat mosaikkiparketin.Jälki oli ensiluokkaista eikä hintakaan jota en kyllä enään muista paljonkaan poikennut muiden tarjouksista

  • Meillä kävivät hiomassa ja lakkaamassa lattian. Pieleen meni! Tulosta ei voinut hyväksyä ja pari (turhaa) vauriotakin syntyi. Toki tulivat korjaamaan sen, mitä pystyivät, mutta aikataulu siis petti, muutama vaurio jäi sekä paha mieli.
   Olipa kyse mistä firmasta tahansa, niin viime kädessä on kyse tekijästä ja hänen ammattitaidostaan sekä ammattiylpeydestään ja motivaatiostaan.
   Parketin asentaminen kuitenkin helpompi juttu, mielestäni. Meillä mies teki sen itse ja hyvää jälkeä tuli. Polvia kolotti hetken ja aikaa meni varmasti enemmän kuin ammattimiehellä, mutta oli sen väärtti.

  • Nuo itse tehdyt parketit huomaa monesti siinä vaiheessa kun lattia on tullut hionta ja lakkaus ikään.
   Monesti ei saa hyvää vaikka miten hiois ja yrittäis kaikkensa.
   Monesti siis, mutta ei ihan aina.

   • Itselläni on puljusta niin huonoja kokemuksia, että en tule sitä ikinä kenellekkään suosittelemaan. Ja ongelmatilanteissa pesevät kätensä kaikesta vastuusta ja kuluttaja jää maksumieheksi. Suosittelen tekemään itse, niin lopputulos on varmasti parempi, kuin ylimielisten asentajien jotka vain koittavat hoitaa asian pois jaloista.


   • Pxxx0 kirjoitti:

    Itselläni on puljusta niin huonoja kokemuksia, että en tule sitä ikinä kenellekkään suosittelemaan. Ja ongelmatilanteissa pesevät kätensä kaikesta vastuusta ja kuluttaja jää maksumieheksi. Suosittelen tekemään itse, niin lopputulos on varmasti parempi, kuin ylimielisten asentajien jotka vain koittavat hoitaa asian pois jaloista.

    No sattuipas. Minullakin on tosi huonoja kokemuksia Parketti-Romanoffista. Ei puhettakaan, että heidän tuotteessaan tai asennuksessan tai asenteessaan voisi olla mitään vikaa, jos heiltä kysyy. Kannattaa turvautua muihin toimittajiin.


  • En voi myöskään suositella yritystä kenellekään. Harhaanjohtavia tarjouksia ja ylimielinen asenne reklamaatioita kohtaan. Korkea työtuntihinta ja käyttivät vielä työhön yli kaksi kertaa kauemmin kuin muut yritykset. Heidän jäljiltään meillä taitaakin nyt sitten olla Helsingin kalleimmat lattialistat.

  • Saimme myöskin huonoa palvelua ja laatua. Itse asensimme, mutta parketin laatu oli huono ja paljon värivirheitä! Myös asennettaessa parkettiin tuli kolhuja helposti ja säikeitä lähti irti.. Silkkihansikkain piti parkettia käsitellä, joten "korkea kulutuskestävyys" ei pidä todellakaan ainakaan tämän parketin osalta paikkaansa.. Palvelu oli ystävällistä siihen asti kun teimme ostopäätöksen - sen jälkeen välinpitämätöntä ja ylimielistä. Meillä on nyt parketti jota haluamme peittää. En suosittele kenellekkään!!

  • romanoff on kuitenkin suomen johtavin parkettifirma.Kertokaa joku toinen yritys joka pystyisi hoitaan esim musiikkitalon urakoinnin.

   • nyt Suomen ainoa parkettiliike ole. Eikä niitä tässä nyt tartte alkaa nimeämään joka ton olisi pystynyt hoitamaan. Isoissa kohteissa urakkahinnoittelulla on aikasmoinen merkitys.


   • Ei ne yksin sitä tehneet...


   • Ei ne yksin sitä urakkaa pystyneet tekemään!


   • Ei pystynyt tekemää eviraa, eivät jättänyt edes tarjousta.


   • No ei se kirjoitti:

    nyt Suomen ainoa parkettiliike ole. Eikä niitä tässä nyt tartte alkaa nimeämään joka ton olisi pystynyt hoitamaan. Isoissa kohteissa urakkahinnoittelulla on aikasmoinen merkitys.

    lattiat piste


  • Meillä myös huonoja kokemuksia Romanoffissa. Mutta turha täällä ketään on haukkua, palaute on hyvä antaa suoraan tekijöille. Mutta positiivisiakin kokemuksia voi parkettimiehiltä saada. Teetätimme viimeisen parketin hionnan Etelä-Suomen Parkettityö Oy:llä ja saimme hyvän työn mutta erityinen maininta täytyy antaa kavereiden palvelusta ja joustavuudesta. Meillä takkusi omat aikataulut ja työtä jouduttiin siirtämään pariin otteeseen, mutta kavereilla ei hymy hyytynyt vaikka meni iltatöiksi. Erityinen kiitos Tapsalle!

  • Kävimme Vantaalla Romanoffilla etsimässä kotiimme parkettilattiaa.Myyjä vaikutti hieman ylimieliseltä, esittämiimme kysymyksiin sai ympäripyöreitä vastauksia.Ei ilmeisesti ollut kiinnostusta myydä pieneen tilaan lattiaa,kun ei ison rahatukun kanssa oltu liikkeellä.Pistäydyttäessä erään pienyrittäjänä toimivan parkettimyyjän/asentajan luona Helsingissä, oli palvelun laatu ihan toista luokkaa!Firman tila on vain yksi huone, jossa oli hujan hajan parkettilautoja,mutta Romanoffin hienon myyntitilan se peittosi mennen tullen asiantuntevalla ja ystävällisellä palvelulla.Koska ko. kauppias myös asensi/huolsi parketteja,hän osasi todella asiantuntevasti kertoa kaikkeen parkettiin liittyvistä asioista ja myös eri valmistajien laatueroista.Siinä oli kaukana solmiomiesten myyntipuheet.Joten kun lattiaostoksille päädymme,se ei ole ainakaan Romanoff. :-)

  • on se outo homma kun johtava parkettifirma ei ihmisten mielestä osaa edes parketteja asentaa, ihmetelkää siinä sitten miksei ole palveluhalukkuutta 20 neliön myynnille ja asennukselle ja ja vielä tingattuun hintaan ja reklamaatiot kaupan päälle kun jopku perheenäiti luki netistä ettei ne osaa jaa reklamoi varmuuden vuoksi, tähän on tässäkin maassa tultu....

  • Ei niitä reklamaatoja tuu kun hoitaa homman ammattitaidolla!
   Musiikkitalon ois voinut hoitaa mikä parkettiyrtys vaan mutta kun vaan 3-4 yritykseltä otetaan tarjous....

   Ja kyllä se 20m2 pitää hoitaa kunnolla,koskaan ei voi tietää mitä siitä voi tulevaisuudessa tulla lisää!

  • Täällä kertookin komeuksia ihan tavlliset kuluttajat, joilla ei ole varaa maksaa suuria summia. Toki työn jälki ja palvelu on erilaista, jos joku ostaa 200 m2 omakotitaloon avoimella piikillä.

   Turha vaivata isoja toimijoita pienillä hommilla. Kannattaa asioida suoraan tekijän kanssa, niin menee rahat itse tekijälle, eikä välikäsille.

  • Olipa se toimitus 20m2 tai 200m2,niin palvelun pitäisi olla kaikille asiakkaille samanarvoista.Kertoo vain paljon yrityksen arvomaailmasta..Itse en jalallanikaan enään ko. puljuun astu,pitäkööt tunkkinsa.Parkettimyyjiä kyllä riittää muuallakin. :-)

  • Olipa se toimitus 20m2 tai 200m2,niin palvelun pitäisi olla kaikille asiakkaille samanarvoista.Kertoo vain paljon yrityksen arvomaailmasta..Itse en jalallanikaan enään ko. puljuun astu,pitäkööt tunkkinsa.Parkettimyyjiä kyllä riittää muuallakin. :-)

  • En missään nimessä suosittele. Meillä meni parketti piloille reilussa vuodessa. Aluksi sanoivat että asennusvirhe kunnes selvisi että olivat itse asettaneet. Nyt on selvitetty asiaa vuoden verran ja pesevät kätensä koko jutusta. Ala-arvoista touhua.

  • Tähän valitushuutoon tulee nyt soraääni: suosittelen Romanoffia lämpimästi. Ostin heiltä parketin (2014) ja palvelu liikkeessä oli loistavaa. (Toinen firma asensi). Otin yhteyttä Romanoffiin heidän myymänsä parketin jatkuvasta nitinästä vuosi asennuksen jälkeen ja heidän asenteensa oli 110 %:sti ammattimainen alusta saakka. Ottivat minut heti tosissaan, tulivat tarkastamaan ja toteamaan nitinän, ja sanoivat korjaavansa asian, mikäli nitinä ei lopu lämmityskauden jälkeen lattian ”asetuttua”. Nyt, 2 v asennuksen jälkeen lattia purettiin ja pontit liimattiin ja nitinä loppui saman tien kuin seinään! Ja tekivät todella siistiä jälkeä. Tuotteessa (heidän oma tuotemerkkinsä) oli kuulemma vikaa. Eivät kertaakaan kyseenalaistaneet minua tässä asiassa. Ja tähän vielä lisäkommenttina: parketin ei kuulu nitistä ja natista, vaikka moni myyjä ja ”netin asiantuntija” niin väittääkin. Romanoff ei niin väittänyt kertaakaan, vaan myönsi suoraan, että ponteissa oli vikaa. Niin, että ei kannata tyytyä siihen, että ”puu on elävä materiaali, sen kuuluukin nitistä”.

   • Kertoisitko, mitä parkettia teillä on, meillä uusi Tammiparketti ja rutisee


  • Parketti romanofin lakkaus tarjouksessa lukee tämäntyyppinen kaikesta vastuusta vapauttava lauseke "työvälineen jälki saattaa näkyä työn lopputuloksessa".

   Lakkauksen epäonnistuttua pesevät kätensä tähän vedoten. Työnjohtaja erittäin ylimielinen ja nauttii asiakkaan uhkailusta tietäessään olevansa vahvoilla.

   Pyytäkää poistamaan tämä lause tarjouksesta, hyvin tehdyn lakkauksen työn jäljessä ei näy tai kuulu näkyä työvälineen juormuja. Kiilto parketti romanofin lakkauksissa kauttaaltaan epätasainen jossa näkyvät lakkauslastan jäljet. Työnjohtaja kieltää asentajia korjaamaan epäonnistuneita töitä, vastuunvapauslauseeseen vedoten.

  • Riippuu siitä otatko oikeaa parkettia jos niin mieti oikeesti

  • Minä en voi kuin suositella täydestä sydämestäni. Täysverisiä ammattilaisia. En ole eläissäni nähnyt sellaista työtahtia!! Minulle on tehty yksi jumalattoman haastava laivankansilattia irokosta ja toinen lattia amerikanpähkinästä. Molemmissa asentajat olivat niin ahkeria että ihmettelin mitä Romanoff tekee motivoidakseen työntekijänsä tuollaiseen työtahtiin. Jälki hienoa. Muutama pikku vika tultiin saman tien korjaamaan veloituksetta.

  • Romanoffista on tuore kokemus. Ostimme puulattiaa, jonka kerrottiin olevan helposti itse asennettavissa (tiedustelimme tarvitaanko ammattimies vai osaammeko tehdä asennuksen itse). Palvelu pelasi hyvin ja saimme hyviä tietoja tähän asti. Kun haimme lattian Romanoffin varastolta niin siellä sanottiin että tätä tuotetta ei tarvitse liimata vaan ne lukkiutuvat ilman liimaa klik, klik. Kerroimme että aiemmin meille oli sanottu että tämä tuote pitää liimata. Kyseinen henkilö vielä tulosti meille asennusohjeen ja siinä todellakin oli että ei tarvitse liimata. Näin siis toimimme ja maalasimme lattiat kolmeen kertaan kahdessa huoneessa. Tämä oli siis käsittelemätön lautalattia. Viime viikolla tarvitsimme lisää parkettia ja mieheni soittaessa lisätilausta, selvisi että lattia olisi sittenkin pitänyt liimata. Romanoff on kiistänyt että meille olisi annettu virheellistä tietoa vaikka meitä oli useampi kuulemassa ja näkemässä asian. Nyt kaikki lattiat pitää purkaa (ensin purkaa kaapistot ja listat). Ja maalattua lattiaa ei voi enää käyttää toiseen kertaan. Romanoffilta kerrottiin että he voivat korvata meille liimat!!!
   Tämä on uskomattoman huonoa asiakaspalvelua enkä todellakaan voi suositella kyseistä yritystä.

   • Lukekaa sopimusehdot tarkkaan. Tämä firma toimii kuin mafia. Reklamaatioon vastattiin agressiivisesti ja uhkaavasti, "maksa lasku heti, meillä on sopimuksessa pykälät joista tulee asiakkaalle ongelmia jos ei maksa, työn jäljellä ei ole väliä, sopimuksella on". Eivät korjanneet. Sopimuksessa pienellä präntillä ovat runoilleet "työvälineen jälki saattaa näkyä lopputuloksessa". No valmista tuli, ja työvälineen jälki näkyi kuin perunapeltoa olisi katsonut. Ei auttanut kuin maksaa koska sopimuksessa oli moinen runo. Jättivät jälkeensä paskakasan, moiset rotat.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   204
   3917
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   118
   2524
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   111
   1042
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   30
   608