Opettajat lomautettava

Anonyymi

On aika puuttua pitkiin kesälomiin ja koulukiusaamisiin. Koulukiusaamisen yksi konkreettinen keino voisi olla opettajien lomautukset kesäisin, täällä saataisiin resurssia muutoinkin alentuneeseen koulujen hyvinvointiin.
Virat määräaikaiseksi, niin tämä varmasti motivoisi huonon työmoraalin omaavia opettajia.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Opettaja kun saa olla virassa, vaikka opetus on puutteellista, jopa heikkoa. Määräaikaisuus voisi opettajaa motivoida.

      • Anonyymi

        Eikö määräaikaisuus missä tahansa tehtävässä motivoisi? Minkään tehtävän tai viran täyttäminen vakinaisesti tai toistaiseksi pitäisi kriminalisoida. Määräaikaisus saa ihmisen toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla ja jopa ylittämään itsensä. Oma työsi - jos sinulla sellaista on - on tietysti määräaikainen. Muuhunhan et luonnollisesti suostuisikaan, koska motivaatiosi tehdä työsi kunnolla katoaisi. Katsokaapa kansanedustajiamme! Heillä on neljän vuoden määräaikaisuus ja miten loistavia tuloksia he saavatkaan aikaan!


    • Anonyymi

      Ilman muuta käy. Siitä vain alat järjestellä asiaa!

    • Anonyymi

      Tiesitkö, että opettajalla ei ole vuosilomaa? Kesäkeskeytyksen aikana hän saa palkkaa, jonka hän on tienannut lukuvuoden mittaan. Opettajan vuosipalkka määräytyy pidettävien oppituntien mukaan ja se jaetaan 12 osaan.

      Opettajan työajan lisääminen ei todennäköisesti vaikuttaisi koulukiusaamiseen paljonkaan. Yleensä opettajille ei kerrota kiusaamisesta. Kiusaamisesta vain pieni osa tapahtuu sellaisissa tiloissa ja sellaiseen aikaan, mihin opettajalla on mahdollisuus vaikutaa.

      Opettajien työmoraali on tunnetusti ihan huippuluokkaa. Itse olen ollut luokan edessä yli neljännesvuosisadan ja tänä aikana tavannut kaksi opettajaa, joiden työmoraali jätti toivomisen varaa. He molemmat joutuivat pitkälle sairauslomalle loppuunpalamisen vuoksi. Mehän teemme sairainakin sijsiselle tuntisuunnitelmat valmiiksi!

      Virkojen määräaikaisuus ei ole hyvä ajatus. Melkein kaikki oppilaat ja heidän vanhempansa toivovat, etteivät opettajat vaihtuisi usein. Ja ajattelepa alituisen hakurumban kuormittavuutta koulujen rehtoreiden kannalta.

    • Anonyymi

      Nämä viestit toistuvat tällä palstalla samanlaisina vuodesta toiseen. Parasta on ignoorata ne kokonaan, vastaaminen vain innostaa kirjoittajaa/kirjoittajia. Käytös sammutetaan tehokkaimmin jättämällä se huomiotta.

    • Anonyymi

      Opettajien palkat pitää alentaa ja reilusti, heillä on ylisuuret palkat ja edut, joten se ei motivoi tekemään parhaintaan kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Minusta palkan alennus 45 % ainakin on hyvä, ja kesälomalla 3 kk ehtii tekemään vaikk akoulun siivousta ja pihan siivousta ja keäskursseja kähydä ja vaikka mitä opiskella. Opettajat kun eivät enää osaa asiaansa vaan ovat kaikki epäpäteviä.

      Nykyopet saavat vielä avustajia jotka hoitaa lasten opetukset, opet itse syö viinereitä ja lukevat naisten lehitä ja puhuvat puhelimeen koko päivän. Useinmyös soittelevat lasten isille ja yrittävät heitä iskeä.
      Palkat alas kunnes koulutus on hanskassa.
      Me opettajien esimiehet ja pomot tarkkailemme aina heitä ja annamme pisteitä ja huomautuksia, kaikille ei mene perille. Pisteytämme taas jouluna ja ohjeistamme heitä. Aina sekään ei toimi vaan on ilmoitettava koulutoimenjohtajalle . Opettajat ovat vanhemien alaisia me maksamme palkat heille joten jos ei olisi lapsia he olisivat työttömiä. Surullista että monet ovat näin huonoja että vanhempien pitää tarkkaill ajaneuvoa heitä.

      • Anonyymi

        Ketään ei kiinnosta.


    • Anonyymi

      Ketään ei kiinnosta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe