Fantasy glore vaimolle.

Anonyymi

Jäsenkortti, lääkärintodistus, henkkarit ja respa toivotti meidät tervetulleeksi. Puhelimet, kellot, ja siviilivaatteet kaappiin ja kaapin avain roikkumaan kaulalle. Olimme käyneet tutustumassa parina iltana, siis vain katselijoina, fetissiclubilla ja nyt sitten menossa osallistumaan.

Menimme suoraan yhteen pienistä huoneista, n. 2 x 2 m, koppiin jonka seinässä oli vartatonmentävä reikä, hapsuilla peitettynä ja sisällä sängynpätkä vartalon alle. Vartalo työnnettiin ulos reijästä napaa myöten ja jalat asetettiin haralleen ulkopuolella oleville pehmustetuille tuille.

Vaimo työntyi tuosta raosta ja pyysi minua menemään ulkopuolelta katsomaan, miltä näyttäisi. Ja näyttihän se... ja lisää näkyjä oli aina pienen sermin toisella puolella. Palasin takaisin koppiin ja toistaiseksi oli hiljaista. Vartin odottelun jälkeen vaimo sanoi, että joku koitti sormella. Ja hetken päästä vaimo sanoi, että nyt se työntää sisään. Ja sitten alkoi mies työnnellä hitaasti. Onko iso, kysyin ? En mä tiedä, oli vastaus. Kolme... neljä minuuttia ja vaimo sanoi, että se tuli sisään.

Tuntia myöhemmin 5 miestä oli nussinut vaimoani ja vaimo halusi pois tuosta reijästä, kuivatteli pyyhkeeseen tussunsa ja sanoin, voi jumantsuikkeli, mikä meno.
Istuskelimme sängyllä ja vartin päästä vaimo halusi uudestaan. Ja tuo sinne sitten taas. Nyt ei tarvinnut kauaa odotella, ulkopuolella oli ilmeisesti jono. Muutama vielä, ja sitten hotellille jatkoille.

1

1906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Päivän Fingerborgissa oli ruokalistalla "Energinen torttu jaettavaksi". Se toi mieleen minun ja vaimon muinoiset seikkailut saksalaisella nakurannalla erään joen varressa. Me ei sen kummemmin seikkailtu, seurattiin vaan henkeä pidätellen, kuinka auringon ollessa laskemassa rannalle lähellemme saapui pariskunta, nelissäkymmenissä. Heidän viereensä siirtyi kohta nuori mies, kun rouva kaunista hymyään ympärilleen heitteli. Jäätiin vaimon kanssa seuraamaan, vaikka oli jo ollut tarkoitus lähteä hotellille. Pariskunta siirsi leiriään sivummalle pensaiden suojaan, nuori mies seurasi, ja mekin jäätiin siihen ihmettelmään. Eikä kauaa tarvinnutkaan ihmetellä, kun kolmikko, mies , vaimo ja nuori mies, astelivat pensaikosta joen rantaan, kahlasivat puolireiteen, jossa rouva hyvin näyttävästi huuhteli pimppinsä. Ilta alkoi hämärtyä, joten meidän täytyi lähteä kotimatkalle, joten en tiedä olisiko ilta vielä jatkunut tuon energisen tortun jakamisen merkeissä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe