Fantasy glore vaimolle.

Anonyymi

Jäsenkortti, lääkärintodistus, henkkarit ja respa toivotti meidät tervetulleeksi. Puhelimet, kellot, ja siviilivaatteet kaappiin ja kaapin avain roikkumaan kaulalle. Olimme käyneet tutustumassa parina iltana, siis vain katselijoina, fetissiclubilla ja nyt sitten menossa osallistumaan.

Menimme suoraan yhteen pienistä huoneista, n. 2 x 2 m, koppiin jonka seinässä oli vartatonmentävä reikä, hapsuilla peitettynä ja sisällä sängynpätkä vartalon alle. Vartalo työnnettiin ulos reijästä napaa myöten ja jalat asetettiin haralleen ulkopuolella oleville pehmustetuille tuille.

Vaimo työntyi tuosta raosta ja pyysi minua menemään ulkopuolelta katsomaan, miltä näyttäisi. Ja näyttihän se... ja lisää näkyjä oli aina pienen sermin toisella puolella. Palasin takaisin koppiin ja toistaiseksi oli hiljaista. Vartin odottelun jälkeen vaimo sanoi, että joku koitti sormella. Ja hetken päästä vaimo sanoi, että nyt se työntää sisään. Ja sitten alkoi mies työnnellä hitaasti. Onko iso, kysyin ? En mä tiedä, oli vastaus. Kolme... neljä minuuttia ja vaimo sanoi, että se tuli sisään.

Tuntia myöhemmin 5 miestä oli nussinut vaimoani ja vaimo halusi pois tuosta reijästä, kuivatteli pyyhkeeseen tussunsa ja sanoin, voi jumantsuikkeli, mikä meno.
Istuskelimme sängyllä ja vartin päästä vaimo halusi uudestaan. Ja tuo sinne sitten taas. Nyt ei tarvinnut kauaa odotella, ulkopuolella oli ilmeisesti jono. Muutama vielä, ja sitten hotellille jatkoille.

1

215

  Vastaukset

  • Päivän Fingerborgissa oli ruokalistalla "Energinen torttu jaettavaksi". Se toi mieleen minun ja vaimon muinoiset seikkailut saksalaisella nakurannalla erään joen varressa. Me ei sen kummemmin seikkailtu, seurattiin vaan henkeä pidätellen, kuinka auringon ollessa laskemassa rannalle lähellemme saapui pariskunta, nelissäkymmenissä. Heidän viereensä siirtyi kohta nuori mies, kun rouva kaunista hymyään ympärilleen heitteli. Jäätiin vaimon kanssa seuraamaan, vaikka oli jo ollut tarkoitus lähteä hotellille. Pariskunta siirsi leiriään sivummalle pensaiden suojaan, nuori mies seurasi, ja mekin jäätiin siihen ihmettelmään. Eikä kauaa tarvinnutkaan ihmetellä, kun kolmikko, mies , vaimo ja nuori mies, astelivat pensaikosta joen rantaan, kahlasivat puolireiteen, jossa rouva hyvin näyttävästi huuhteli pimppinsä. Ilta alkoi hämärtyä, joten meidän täytyi lähteä kotimatkalle, joten en tiedä olisiko ilta vielä jatkunut tuon energisen tortun jakamisen merkeissä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   160
   8267
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   84
   3181