Pidättekö kiusoittelusta?

Anonyymi

Verbaalisesta siis, sellaisesta leikillisestä sanailusta. Mieluummin kahden kesken vai isommassa porukassa? Vai onko se ärsyttävää tai peräti loukkaavaa? Miten reagoitte kiusoitteluun?

7

<50

  Vastaukset

  • Toimii, jos sen tekee taitavasti, tosin omassa tuttavapiirissä sitä teen lähinnä minä ja silloinki usein juhlatunnelmissa. Aika tarkkaan kyllä katsoisin, ketä näin lähestyä, ei ehkä puolituttuja vaan ihmisiä joita jo tuntee paremmin. Kiusallistakin se voi olla, jos tulee henkilöltä josta et ole itse kiinnostunut tai esim varatulta. Kahden kesken lienee parempi, jos sillä jtn tavoittelee. Kovin äänekäs kiusoittelu isossa porukassa tuntuu vähän mauttomalta, jollei sitten ole kyse hyvien ystävien välisestä nokittelusta. :)

  • Tykkään todella paljon. En pidemmän päälle jaksa lainkaan sellaista kiva-kiva hymistelyä, pieni härnäys kuuluu hyvään flirttiin ja luo terveellistä kitkaa.

  • Tykkään

  • Ehdottomasti :) erityisen mukavaa jos toinen osapuoli lähtee siihen mukaan.

  • Minä tykkään, kahden kesken kivaa eikä yleisökään haittaa, pikemminkin päinvastoin ;)

   • Ja reagoin yleensä samalla tyylillä sekä tulen hyväntuuliseksi loppupäiväksi :)


  • Kaikki eivät muuten pidä. Eräskin nainen ihan suuttui, kun sanoin jotain leikillistä. Toiset odottavat asialinjaa tai ovat hyvin tarkkoja millaista huumoria saa olla. Itse siis kyllä tykkään huumorista ja kiusoittelusta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   9020
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3827
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3542
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   55
   829
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   677