Asiakaspalvelu

Anonyymi

Rantahätävarassa hyvää ruokaa, mutta palvelu on epäkohteliasta,. Erityisesti yrittäjän asenne vaatisi parantamista.

28

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mieltä.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä.


    • Anonyymi

      Minäkin samaa mieltä..!

      • Anonyymi

        Ja minä...


    • Anonyymi

      Sieltä saa kuitenkin palvelua toisinkuin rantakioskista

    • Anonyymi

      Jos se rantakioskin pitäjä on pumppaamassa vettä laivastaan että se pysyis pinnalla nii eihän se kerkee kioskissa olemaan..

      • Anonyymi

        sukellusvene


    • Anonyymi

      Lähtipä taas laukalle jutut. Sama ongelma on kirkonkylän hätävatassa. Taitoa löytyy, mutta ylimielinen asenne pilaa kaiken.

    • Anonyymi

      Sama huomattu karsii vaan äkkiä asiakkaita tuommonen palvelu/käytös. Pitäisi pysyä taustajoukoissa.

    • Anonyymi

      Yrittäjän tulisi olla neutraali, eli yhtä kohtelias kaikkia kohtaan. Näin ei aina ole ollut. Myös asioiden salassapito kuuluu yrittäjän asiakaspalveluun. Ikävä juttu, jos sitä ei osaa. Onneksi asiakas voi valita toisin myös Konnevedellä.

      • Anonyymi

        Myös itsensä jatkuva kehuminen ja toisten aliarvioiminen on epäasiallista.


      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä !


    • Anonyymi

      Koska kunta on valinnut ko.yrittäjän konneveden matkailun lippulaivan ravintolayrittäjäksi niin ei taida parempaakaan löytyä.
      Kai tämä kuvaa konneveden yrityselämän niukkuutta.
      Kunnan johto voisi käydä hakemassa rautalammelta oppia mitenkä yrityksiä kuntaan saadaan ja se on elinvoimaista.
      Nykyinen konneveden kunnan tilanne ei hyvältä näytä.

      • Anonyymi

        Lähtölippulaivan?


    • Anonyymi

      Palvelussa ei ole mitään vikaa, mutta ihmisillä on henkilökohtaisia kaunoja toisiaan kohtaan. Sitten kaunat yritetään kömpelösti naamioida muka kritiikiksi.

    • Anonyymi

      Näillä kommenteilla halutaan saada paikkakunnan imagoa kohotettua, vai? Hätävaran palveluissa ei todellakaan mitään vikaa.
      Yrittäjällä on monipuoliset taidot omalla alallaan ja on erittäin aikaansaava ihminen. Tehkääpä valittajat itse perässä samaa urakkaa.

      • Anonyymi

        Eipä ole kukaan ammattitaitoa moittinut, sehän on huippua! Asenne kuitenkin on huonoa ja eipä ole mitään henkilökohtaisia kaunoja ainakaan minulla kritiikin takana...


    • Anonyymi

      Hienoa että meillä joku tekee jotakin ja on palveluja kun niitä monikin jossain elämäntilanteessa tarvitsee. Kukaan meistä ei ole täydellinen eikä tarvitse.

    • Anonyymi

      Jotkut asiakkaat vaan haluaisivat että heidät erityisesti huomioidaan, ovat sellaisia huomio kipeitä että heille pitää hymyillä ja pokkuroida, ei riitä että saa sen mitä ostaa.
      Menkööt itse helteessä puskemaan pitkää päivää kiireessä ja vielä kun asiakkaina on tuollaisia nirppanokkia joille ei mikään kelpaa.
      Mulla ei ole mitään valittamista, hyvä palvelu ja hyvä ruoka!!

    • Anonyymi

      Olen äänestänyt jaloillani todella törkeän ja epäasiallisen käytöksen vuoksi.. jos työmäärä alkaa vaikuttamaan asiakaspalvelun laatuun jaksamisen kautta, olisikohan syytä välillä vähän hellittää ja antaa asiakaspalvelun sellaiselle, joka jaksaa hoitaa sen asiallisesti!

    • Anonyymi

      Höpö höpö, herkät kukkahattutädit voivat mennä pitsinnypläämiseen ja keitellä keskenään teetä ja leipoa Hannatädin pikkuleipiä. Teitä ei kaivata missään!

    • Anonyymi

      Kiitos Hätävaran henkilökunnalle hyvästä palvelusta ja hyvästä ruoasta.

    • Anonyymi

      Hienoa että rannassa on nyt ollut oikeaa yrittäjyyttä ja homma on pelannut! On siinä moni surkimus ollut kesäravintolaa pyörittämässä ennen nykyistä yrittäjää. Muistan kuinka Hiekkaharjun aikaan kun oli Suomi meloo tapahtuma, oli ranta kiinni ja rouva avasi sen vasta seuraavana päivänä.

      Nykyiseen palveluun voi olla tyytyväinen! Ymmärrettävä on että yrittäjä tuossa on kovilla ja ei jaksa aina hymyillä. Tärkeintä että palvelu pelaa.

      • Anonyymi

        Juuri tuota ihmettelen itsekkin. Ennen ranta kasvoi horsmaa ja ylläpito oli retuperällä. Kahvila seisoi lähes tyhjillään. Tietysti jos palvelua ei ole ollenkaan, niin vaikea sitä on ollu arvostella. Tuntuu että moni kateellinen olisi tyytyväinen siihen, et että rannassa ei olisi yhtään mitään toimintaa.


    • Anonyymi

      Konnevedellä yleinen, vihamielinen ja kateellinen suhtautuminen yrittämiseen ja yrittäjiin on oman oksan sahaamista. Paikkakunta kurjistuu, ei ole työtä eikä toimeentuloa. Kaikki omilla aivoillaan ajattelevat muuttavat pois Konnevedeltä asiallisempien ihmisten seuraan. Kohta vain kateelliset mulkoilevat täällä toisiaan - sitä he varmaan tavoittelevatkin.

      • Anonyymi

        Tuo on totta,...kateutta riittämiin. Mitään ei saisi osata tai tehdä ja yrittää kaikkensa menestyäkseen. Aina on joku ovela, joka tekee kaikkensa tuhotakseen toisen ihmisen. Näitä löytyy ja heillä on tapana pyrkiä kunnallispolitiikkaan mukaan ja sieltä kautta päästä vaikuttamaan asioihin, vaikka vääryydellä sen tekisi. Niihin syyllistyvät ovat valitettavasti lähinnä uskonlahkon myrkyttämiä mieleltään ja toimivat pää vaikka minkäänlaista järkeä ja inhimillisyyttä. Kyllä ne synnit anteeksi annetaan viimeistään joka sunnuntaisissa seuroissa...näin itse uskovat ja ei muutakuin heti maanantaina synti on unohdettu ja uutta tekemään.


      • Anonyymi

        HUH, HUH ovatko ihmiset todella tällaisia ?


    • Anonyymi

      Saanen ilmoittaa, että Pappilan Hätävaran kolmas toimipiste avataan joulun tienoilla puhtaan luonnon keskelle Paskolammelle rakenteilla olevaan kauppakeskukseen. Viittaan toiseen keskusteluketjuun Konnevesi-palstalla. Tuo helpotusta talvisiin juhliin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe