Kokemus sinänsä

Ekakertalainen

Kun ainakin minä, myös vaimoni olemme olleet tavallaan ”tirkistelijöitä”. Emme kuitenkaan paljon ole esimerkiksi seksivideoita katselleet.

Me aiemmin puhuimme, kuinka kiihottavaa olisi rakastella samassa huoneessa toisen parin paikalla ollessa…. no kun ennen emme tällaista olleet harrastaneet, ajatus vähän (tai oikeastaan aika paljon meitä ujostutti)

Tästä nyt jo aikaa… sellaisen tuttavapariskunnan kanssa se sitten tapahtui. joka voisi vahingossa Tietenkään en tätä etukäteen suunnitellut, mutta näin kävi.

Olimme Jukan kanssa kalastamassa lähes koko päivän, Heittelimme viehettä ilman suurempaa saalista.. Erja ja Riitta kävivät päivän aikana poimimassa puolukoita. Kun sitten palasimme sinne mökille, lämmitimme tietenkin saunan, Tietenkin siveästi siellä saunassa kävimme erikseen (miehet ja naiset). Paitsi, että se puukiuas oli jatkuvalämmitteinen. Eikä ollut juoksevaa vettä. . Kaikki vesi meidän piti järvestä tuoda ämpärillä kantaen. Tietenkin Jukka hiuksiaan pestessään tökkäsi sen pakaransa siihen tulipesän luukkuun.. Mistä tietenkin tuli iso hätä. Hänen piti tietenkin juosta siihen järveen jonka veden lämpötila oli 4. (Jukalla lukee vieläkin vasemmassa pakarassa väärinpäin ”Högfors”.

Tietenkin kävi niin, että kesken naistemme saunavuoron heiltä loppui pesuvesi… joten me ritarit riensimme auttamaan.. Kävimme järvessä sen vesiastian täyttämässä ja veimme sen takaisin saunaan.

Tahtomattanikin huomasin, kuinka upeita Riitta ja Erja olivat. molemmilla ihanat rinnat, kapea vyötärö, ja molemmat oikeita herkkupeppuja.. Sitä vettä tuodessamme kumpikaan naisista ei pahemmin peitellyt itseään, eikä ujostellut. Mitä sitä nyt tuttujen kesken… (Tässä vaiheessa pitää Erjalle lähettää suukko).

Meillä oli todella kiva ilta, söimme hyvin yhteistyöllä laittamaamme ruokaa. Eikä silloin muuten tarvinnut televisiota, silloin seurusteltiin ihmisten kanssa.) Laitoimme yhdessä kaasu- ja puuliedellä ruokaa, joka oli todella hyvää…

Mutta se ilta ja yö…

Kun sitten menimme sinne petiin, valoisana kesäisenä yönä. Aloin kuunnella sitä kuiskailua, ja huokailua, mikä toisella puolen pirttiä tapahtui. Eihän siinä paljoa näköyhteyttä tarvinnut, mielikuvitustakin kun minulla on…

Millä oli siellä käytettävissä kerrossänky siinä ovenpielessä. Vaimoni Riitta kuiskasi yläsängystä. että hänenkin tekisi mieli, saisiko hän tulla viereeni… No miten siinä tilanteessa… jos Riitta ei olisi tehnyt aloitetta, minä ihan varmaan olisin kantanut hänet ulos tai saunaan!

Riitta tuli viereeni peiton alle. Aloin hyväillä hänen vatsaansa ja reisiään.. Hän sanoi, että meidän pitää olla varovasti, etteivät muut huomaisi mitään. Tämä tuntui minusta huvittavalta, koska Jukka ja Erja leikkivät jo täyttä päätä omassa sängyssään.

Tässä vaiheessa Riitta oli jo täysin rentoutunut, ja katsoi lumoutuneena viereiseen vuoteeseen. Se Jukan vehje oli paisunut aivan suunnattomiin mittoihin (en olisi sitä saunassa uskonut).

Vaimoni ei saanut katsettaan irti, kun Erja alkoi hitaasti sormenpäillään kutitella sitä mutteria.

Siirryin alemmaksi ja aloin oikein varovasti suudella sitä Riitan ihanaa karvatussua.. Levitin häpyhuulia ja aloin nuolla hänen klitoristaan oikein varovasti Riitan katsoessa koko ajan, kuinka Erja varovasti suullaan hyväili Jukan valtavaksi paisunutta kalua. Kiusasin ja kutitin tosi pitkään. Aina kun tunsin Riitan vitun alkavan supistelemaan orgasmia enteilevästi, lopetin hetkeksi.

Jossain vaiheessa Jukan hermot pettivät ja hän kääntyi ottaen Erjan alleen. Kun hän alkoi sitä räjähdyspisteessä olevaa kaluaan työntää Erjan sisään, minulle tuli sellainen vahinko, että Riitta sai. Olisin halunnut häntä vielä kiusata.

Tässä vaiheessa olivat Riitaltakin kaikki estot hävinneet. Hän sanoi kostavansa minulle. alkoi noilla ihanilla sormilla kutitella minua. Sanoi :katso nyt mitä nuo tekee” .

Jukan karvainen pylly nousi ja laski Erjan reisien välissä. Erja samalla katsoi, mitä Riitta minulle tekee, ja puree tyynyä. No eihän se silti aivan äänettömästi käynyt…

Kun olin vähällä laueta, Riitta sanoi, että hänen pitää uudestaan saada. Tuli kasvojeni päälle hajareisin, paljasti itsensä minulle ihan kokonaan. Ja sitten tuli Jukaltakin… Se karvainen pylly nousu oikein korkealle, painui takaisin alas. Näytti ihan siltä, että Erjan sisälle todella laskettiin sitä tavaraa.

Kuinka kiihottava tilanne se olikaan: Toinen pari rakastelee ihan estottomasti vieressä, Riitta kiemurtelee päälläni ja laukeaa suuhuni.

Sitten toisten raukeana katsoessa Riitta siirtyi alemmas. Hän otti varovasti kaluni käteensä. Hän vei sen hitaasti hyväillen oikeaan kohtaa ja laskeutui todella varovasti alemmaksi. Niin alas, että hänen karvansa koskettivat omiani.

Millainen tilanne!!! Tekee hirveästi mieli, ja oman rakkaan vaimon se sykkii lähes laukeamispisteeseen kiusatun kalun ympärillä. Toinen pariskunta katsoo hyvin saaneen näköisenä vieressä. Oma kulta liikkuu vielä niin hitaasti, odottaa että pääsee mukaan, että meillä yhtä aikaa…

Tulihan se rakas puolisonikin aika nopeasti, kun olivat ne ihanat rinnat siinä käsieni ja huulieni ulottuvilla…

Hirveä tilanne kun on kiihottunut ja ujostuttaa…

Terveisiä saa laittaa.
En ole äidinkielen opettaja, joten ulko-ja kieliasuun kohdistuvat kommentit jäävät huomiotta.
Sen Sijaan... onkä tämä ihan sairasta?

5

12051

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sattuuhan sitä

   noo sattuuhan sitä kylässä kaikenlaista ...

  • Jetta

   että sellaiset sattuu aivan liian harvoin :(

   J.

   • Joupa

    joskus on käyny kanssa suunnilleen samalla tavalla. Ihanan kiihottava tunne tulee :)


   • Joupa

    joskus on käyny kanssa suunnilleen samalla tavalla. Ihanan kiihottava tunne tulee :)


   • Ekakertalainen

    Ainakaan sinun mielestäsi ihan sairasta ole...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   167
   7388
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   36
   2000
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1405
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1356
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   74
   1020
  6. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   975
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   50
   864
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   814
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   789
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   101
   770
  Aihe