Ristiriitainen tupakkilaki

Anonyymi

Tupakointi on terveydelle haitallista mutta Filippiineillä jossa suurkaupunkien liikennesaasteet ovat jokseenkin tyrmäävällä tasolla on maa ottanut tupakkamiehet silmätikuikseen.

Ravintoloissa on tupakointi kielletty eikä varsinaisia tupakkakoppeja ole missään.

Julkisilla paikoilla tupakointi on sakon uhalla kiellettyä ja esimerkiksi Sm mall ostoskeskuksista joudut helposti kävelemään vartin ulos savuille. Ulkoterassi ovat aina savuttomia. Ayala Cebu, yksi ulkotupakkialue valtavassa ostarissa, sata raflaa, tupakkamiehet äänestävät jaloillaan.

Hotellit ainakin Cebussa ovat toteuttaneet tupakoinnin mahdollisimman halvoin keinoin. Ulos jonnekin mahdollisimman kauas. Uima-allasalueet , ravintolattilat kaikki savuttomia. Toki poikkeuksia lain soveltamisessa, Marco Polo Cebussa radikaalein ääripää kun taas Diamond Hotel Manilassa tarjoaa vielä tupakoivien kerroksen ja asiallisen tupakkialueen allasalueella. Kumpainen 5 tähden hotelleja. Sama laki ei päde Luzonilla ja Visayahilla, lol? Vaikka hotellissa on parvekkeelliset huoneet on niillä vedettävä savut salassa ;)

Baarissa voi tupakoida jos paikalliset poliisimiehet ovat kulmapöydässään pössyttelemässä ja juomassa ilmaisia San Miguel lighteja, lol, kaksinaismoralismia parhaimmillaan.

Uuden Cebu Mactan terminaalin tupakkikoppi on karmea esitys muutaman neliön ikkunattomasta sellistä sytytysautomaattineen.

Filippiineillä kansa senkun raitistuu 😁

0

<50

Vastaukset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronavirus saapunut Suomeen

   Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
   Maailman menoa
   231
   3485