Autonvuokraus Kaliforniassa

Anonyymi

Kaipailisin kokemuksia eri autonvuokraus firmoista esim. Alamo? Onko joku firma, jota kannattaa välttää?
Takoitus olisi ajella loppusyksystä reitti San Fransico - Yosemite - Reno - San Fransisco. Vinkkejä reitille otetaan mielellään vastaan :)

3

<50

Vastaukset

 • Alamo on ollut hyvä. Traveltab kannattaa ottaa vuokraukseen mukaan, sisältää navigaattorin lisäksi siirtorajattoman nettiyhteyden neljälle.

 • Economycarrentals.com kautta kannattaa kokeilla, samoin Kayak.com..harvoin saa suoraan esim Alamolta edullisemmin kuin tuolta.

  Kaliforniassa vuokraaminen on siitä näppärää, että harvoin - jos koskaan - tulee lisämaksua siitä, että palautat auton jonnekin toisaalle..esim Vegasiin tai Friscoon...pitkiä matkoja varten voit ottaa SUV:in, palauttaa sen ja kruisailupäiviksi esim Mustangin.

 • Paljonkos toi traveltab maksaa ja mikä nopeus? Pikkurahalla saa tilattua Suomeen määräaikaisia rajattomia liittymiä esim DBS simtradelta..

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  180
  7635
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  119
  6798
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  176
  3443
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  195
  2746
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  699