Spotify musta ruutu

Musta ruutu tuli käynnistyksessä ja valikot jäivät kadoksiin. Koneena Mac. Yritin tuossa katsella neuvoja mutta niillä en päässyt pidemmälle asian ratkaisemiseksi.
Onko muilla tullut tietokoeen sovelluksessa tätä vastaan
Ilmoita


Windows 10 vika tarttunut mackkiin... Outoo!
1 VASTAUS:
Siittä huolimatta win 10 vakoilee täydellisesti.
Microsoft sanoo suoraan: Käyttäjien puheita tallennetaan ja kuunnellaan

Microsoft teki tietosuojalausekkeeseensa muutoksen, mutta ei sanonut keskeyttävänsä käyttäjien kuuntelua.
Yhdysvaltalainen teknologiayhtiö Microsoft on muuttanut tietosuojalausekettaan. Yhtiö kertoi uutistoimisto Reutersille, että syynä on viime viikkoina pintaan noussut eri teknologiayhtiöiden tapa antaa käyttäjiltä tallennettuja ääninäytteitä muiden ihmisten kuunneltaviksi.
Lue lisää: Microsoft tallentaa Skype-puheluita – avustajat voivat kuunnella keskusteluja
Kyse on pienestä osasta äänikomentoja, joita käyttäjät ovat antaneet puhetta tulkitseville digitaalisille avustajille. Microsoftin tapauksessa sen nimi on Cortana, mutta samaa kuuntelua harjoittavat myös ainakin Apple, Google, Amazon ja Facebook. Yhtiöitä on arvosteltu muun muassa siitä, että komentojen päätymisestä vieraiden korviin ei ole kerrottu selvästi käyttäjille.

– Tajusimme viime aikoina esitettyjen kysymysten perusteella, että meidän pitäisi paremmin täsmentää että joskus ihmiset tarkistavat tätä sisältöä, Microsoft totesi Reutersille.

Tietosuojalausekkeen muutokset näkyvät myös sen suomenkielisessä versiossa. Siinä sanotaan nyt, että "käsittelemme henkilökohtaisia tietoja [...] sekä automaattisilla että manuaalisilla (ihmisvoimaan perustuvilla) menetelmillä".

Lisäksi Microsoft sanoo, että "tarkistamme manuaalisesti esimerkiksi lyhyitä ääninäytteitä, joiden alkuperän tunnistettavuuden olemme pyrkineet poistamaan. Niiden avulla parannamme puhepalveluitamme, kuten tunnistusta ja käännöstä".

Microsoft käyttää paitsi Cortanasta, myös Skypestä kerättyjä ääninäytteitä palvelujensa parantamiseen. Näytteitä kuuntelevat ihmiset ovat sekä Microsoftin että ulkopuolisten yritysten palkkalistoilla.

Yhtiö ei kuitenkaan sanonut keskeyttävänsä näytteiden kuuntelua. Näin ovat luvanneet tehdä esimerkiksi Apple ja Google.
+Lisää kommentti
Onko sulla sellainen lehtokielletty mac?
Palovaarainen?
Ilmoita
Ei kai 2 kk sitten ostettu voi olla palovaarainen?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Spotify musta ruutu

Musta ruutu tuli käynnistyksessä ja valikot jäivät kadoksiin. Koneena Mac. Yritin tuossa katsella neuvoja mutta niillä en päässyt pidemmälle asian ratkaisemiseksi.
Onko muilla tullut tietokoeen sovelluksessa tätä vastaan

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta