Äitini on lopettamassa meidän toista kissaa!!!!

Anonyymi

Tarvitsisin apua! Äiti on lopettamassa toista vanhempaa kissaa, sillä me ostimme perheeseemme toisen kissa joka on poika ja vanhempi kissa joka on tyttö ja pian 9 vuotta vanha ei pitänyt siitä. Pian sen jälkeen vanhempi kissa alkoi käyttäytyä oudosti se alkoi murista ja sähistä ihmisille, jopa minulle josta se varmaan eniten pitää. Se oli odotettavissa että se ei tulisi juttuu heti uuden pennun kanssa mutta siitä on nyt kulunut kolme kuukautta ja se edelleen murisee ja maukuu penulle ja ihmisille. Se myös alkoi pissata muutamiin pikkoihin kuten vanhempieni sänkyyn ja kenkälaatikkoon. Tänään se pissasi suoraan lattialle ja äitini ei enään ketäänyt sitä. Se alkoi puhua tosen niistä tappamista ja minä en TODELLAKAAN halua että kumpikaan kuolisi koska rakastan kumpaakin omalla tavalla. Joten tarvistisin apua että mitä minun pitäisi tehdä että saisin kissani (sen vanhemman) taas normaaliksi ja se tottusi uuteen pentuun ja se ei enään pissailisi joka paikkaa.???

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viette sen lääkäriin ja tarkistutatte ettei sillä ole virtsatulehdusta, sen jälkeen etsitte sille uuden kodin. Ei eläimet ole kuin leluja joista hankkiutua eroon noin vain piikittämällä jos hermot menee, molemmat kissoista ansaitsevat äidistäsi päätellen uuden kodin koska hänen ajatusmaailmansa mukaan piikitys tuosta noin vain on ihan ok.

    • Anonyymi

      Onko kissoille useampi wc loota?
      Pitäs olla kolme kahelle kissalle,ja ne aina puhtaat.Kissan koti pitää olla rauhallinen,kissalle ei huudeta eikä sitä jahdata.Stressi,liian sotkuiset wc ,liian vähän wc lootia ja virtsatulehdus on syitä nurkkiin pissailuun.Ei kannattas hamstrata liikaa kissoja,se stressaa niitä.
      Kannattas kokeilla lisätä laatikoita,ja käyttää pissaava lääkärillä,jos ei mikään auta.Kokeilkaa antaa pentu viikoksi hoitoon ja katsotte vaikuttaako.Jos,niin hommaatte pennulle uuden kodin,sehän tuli viimeisenä.

      • Anonyymi

        ...lisäys,kissoille myös leluja päiviksi,ja leikitystä kissojen kiinnostuksen mukaan.


    • Anonyymi

      Millä ihmeen periaatteella kukaan selväjärkinen voi oikeuttaa terveen eläimen lopetuksen siksi, ettei se hyväksynyt toista elukkaa, jonka OMISTAJA päätti vielä huusholliinsa haalia, vaikka vanhoistakaan ei osata ottaa vastuuta? Omistaja on velvollinen kantamaan vastuun typeristä päätöksistään sen sijaan, että pistää eläimen kantamaan vastuu omasta mokastaan sillä kaikkein pahimmalla tavalla. Julmaa ottaa eläimiä kontolleen ja sitten lopetella niitä sitä mukaa, kun uusi, kiiltävämpi lelu kiinnostaa enemmän. Eläintenpitokielto tuollaiselle eläinten kierrättäjälle ja haalijalle!

    • Anonyymi

      Olen aivan samaa mieltä, kävimme tänään eläinlääkärissä ja kissalla saattaa olla pieni virtsarakko ongelma, mutta saimme lääkettä ja toivomme että kissan saisi kuntoon ja äiti lopettaisi hermoilun. ostimme toisen hiekkalaatikonkin tänään, toivotaan että se vähän auttaisi asiaan.

      • Anonyymi

        Hieno juttu! Suositus vessojen lukumäärälle on kissojen määrä yksi, eli kahdella kissalla olisi hyvä olla kolme vessaa. Näin vessat pysyvät paremmin hajuttomina, sillä jotkut kissat eivät kerta kaikkiaan halua tehdä tarpeitaan vessaan, joka haisee toiselle kissalle.


      • Anonyymi

        Ok,no hyvä että asia etenee.Kolmatta hiekkalaatikkoa suosittelen minäkin.Kissat on tarkkoja vessoista.Toivotaan että yhteiselo alkaisi sujua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok,no hyvä että asia etenee.Kolmatta hiekkalaatikkoa suosittelen minäkin.Kissat on tarkkoja vessoista.Toivotaan että yhteiselo alkaisi sujua.

        Tuo on meillekin tuttua, vaikka minulla on vain yksi kissa ja yksi pissalaatikko. Soolo on nyt 8 vuotias ja kertaakaan sillä ei ole käynyt vahinkoa, eli ei pissaa kuin omaan vessaansa. Mutta siellä pitää olla tuoreet hiekat. Meillä ei ainakaan kissapissa haise.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on meillekin tuttua, vaikka minulla on vain yksi kissa ja yksi pissalaatikko. Soolo on nyt 8 vuotias ja kertaakaan sillä ei ole käynyt vahinkoa, eli ei pissaa kuin omaan vessaansa. Mutta siellä pitää olla tuoreet hiekat. Meillä ei ainakaan kissapissa haise.

        Soolo taitaa olla hyvin hoidettu😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soolo taitaa olla hyvin hoidettu😊

        Parhaaniteen. Minulla on ollut eläimiä,koiria ja yksi kissa vuodesta 1953.


    • Anonyymi

      Voi,kurja tilanne,toivotaan että tottuvat ja pidätte molemmat.

    • Anonyymi

      Voitko sanoa äidillesi, että häneltä tuo on raaka uhkaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe