Kiva hotelli, jossa uima-allas?

Anonyymi

Olen ensi keväänä lähdössä viikoksi Lissaboniin teinin kanssa. Matkusteltu on melko vähän ja eka kerta Portugaliin. Onko kellään vinkkiä mukavasta hotellista hyvällä paikalla, jossa ehdottomasti on wifi huoneessa ja maukas aamiainen ja ehdoton plussa olisi uima-allas hotellissa. Vähintään kylpyamme toiveena. Uimarannoista emme niin välitä, joten pysytellään ihan Lissabonin kaupungissa. Teiniä kiinnostaa shoppailu, itseäni maisemat, fiilistely ja kahvilat ja ravintolat. Hakukone antaa vaihtoehtoja ja kertoo etäisyyden keskustasta. Mikä on se keskusta ja mikä olisi maksimi etäisyys sieltä, että kulkeminen olisi vielä sujuvaa?

1

<50

Vastaukset

 • Moi, itse sanoisin, että Lissabonin keskusta on aika lailla siinä Baixan (Baixa de Lisboa) alueella, siinä on isot shoppailumestat ja metro vieressä. Että hotellin kannattaa olla suht hyvän kävelyetäisyyden päässä siitä, jos haluaa päästä shoppailemaan ja kaupungin tunnelmaan kiinni :-)

  Hotellista en osaa sanoa kun ollaan vaan airbnb:ssä Lissabonissa maijotuttu.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  176
  3512
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1072