Tessun turska.

Kalaöljy ja kalanmaksaöljy ovat vitamiini- ja rasvahapposisältönsä suosittuja itsehoidossa käytettyjä valmisteita. Kalanmaksaöljy voi kuitenkin olla vaarallista suuren A-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Nämä asiat olen oppinut terveydenhoidon suosituksista viime vuosina. Ympäristömyrkyt kertyvät kalojen maksaan (tietääkseni, ei nyt ole linkkiä antaa) joten ne aiheuttavat omat riskinsä. Terveellinen ruokavalio, johon kuuluu sopivasti mitoitettu määrä kalavalmisteita (liikaa suolaa välttäen) ajaa todennäköisesti saman asian. MSC-sertifikaatti on jonkintasoinen osoitus siitä, että kalastus on hoidettu kestävällä tavalla kalakantoja ja luontoa vahingoittamatta. Syökää siis kotimaista kalaa, tai vaikka ulkomaistakin.

6

<50

Vastaukset

 • Niin paljon saa kärsii, kun ei saa tuota suuresti haluttuu Tessun turskaa.
  Yhtä kärsimistä tää elämä.

  Tessun turskaa kaipaava Possunturaaja.

 • Minä taas haluaisin pitkästä aikaa kuutin silliä, mutta kun se on loppunut kaupoista .
  Ehkä pitää siirtyy tohon Tessun turskaan.
  Onko Tessun turska namukasta?

  Kyllä mulle kuiskuttavalle mallille on saatava kuutos silliä ja Tessun turskaa .

 • Minäkin rakastan Tessun turskaa, mutta sitä on erittäin vaikea saada täällä Ghanassa.
  Jean-Bedel Bokassa
  Agbogbloshie, Accra
  GHANA

 • Nosto hyvän asian puolesta!

  t. paperiarkkipiispa

  • Onko paperiarkkipiispa jo saanut kaupasta tessun turskaa tai kuutossilliä?
   Ohittavatko arkkipiispat kaupan jonot ja saavat näitä herkkuja ns. tiskin alta?

   hermostunut turskan ostaja


 • British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
  BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

  Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

  Kirjallisuusviitteet
  http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

  P.S. Kannattaa tutustua magneettimedian sivuihin! Sieltä saa kunnolliset ilmaiset ohjeet kaikkien tautien hoitoihin ja paranee varmasti.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.