Kokemuksia Suudelmia.com sivustosta ?

Anonyymi

Onko kenellä kokemusta Suudelmia.com seksiseuranhaku sivustosta ?
Siin miehen näkökulmasta, oletteko havainneet, kuinka vaikeaa, lue mahdotonta, on saada tapaamista aikaiseksi ainakaan hyvän näköisen tai isotissisen naisen kanssa ? Tarjokasta pukkaa, innokkaasti keskustellaan, ihan kivasti ja kuumottvastikin, mutta jo tapaamista, ihan vaikkka kahville ehdottaa, aletaan kaivata töissä olevaa kalenteria, täytyy katsoa kun molemmille sopii ym... JA kuluu viikkoja näin, vaikka kauhea kiima siinäkin päässä ?

Sivuston ehdoissa todetaan, että tarkoitus ei ole järjestää kohtaamisia tms, kyseessä on "viihdesivusto"...
JA erikseen vielä todetaan, että "Osa profiileista on viihdeprofiileja, joitten tapaaminen ei mahdollista"... No okei, sen vois käsittää, jos niitä olis vaikka tärpeiks joukossa, mutta jos kolmessa kuukaudessa ei kukaan lähde edes kahville, kyllä sivuston toimintalogiikka alkaa pahan kerran kiiman sumentamaa miehen mieltäkin jo epäilyttää...
Vaikuttaa siltä, että koittavat vain estää kanteet etukäteen ?

Miten muut ovat kokeneet asian ? Onko todella niin, että kiimainen mies on naivi ja helppo nakki - mikään ei ole totta ?
Kaikkein epävihättävimpiä tietty ei ole tullut kokeiltua....

5

179

Vastaukset

 • Siellä olevat tytöt ovat valetta ja naiset tai miehet, jotka niiden takana on niin palkattuja. Ei kukaan nainen etsi pelkkää seksiseuraa maksullisella sivulla.

 • Kokemusta ja euroja palanut. 20.6. alkaen yritellyt. Nyt enään lueskelen kuvallani runkkaaävien juttuja. Viestejä tulee 100 - 247 päivässä. Eivät raukat lue profiileita, vaan kunhan kirjoittelevat. Suurin osa (arvelen) omilla euroilla.

 • Sivustolla vedätetään miehiä ostelemaan aina vaan lisää krediittejä "parempaa tutustumista" varten. Kesti jonkun aikaa ennenkuin tajusin kusetuksen. Yllättävästi siellä on naisia jopa kotikulmiltasi, jotka on helppo havaita feikeiksi. Puhelinkeskusteluun tai spostiin ei kukaan suostu. Mulle on ehtinyt tulvia yli 5000 viestiä inboxiini. En enää vastaa mihinkään, enkä siis rahoita tätä Hollantiin rekisteröityä firmaa. Joukosta tunnistin 3 naista, jotka ilmeisesti olivat rehellisiä. Mulla on helpompi ja halvempi tapa tehdä juttua heidän kanssaan tuolla arkielämässä.
  Suudelmia.com on epämääräinen sivusto, josta kannattaa pysyä poissa.

 • Suudelmia com, Viettelykset.com ja muut sivustot. Samat tekaistut profiilit (henkilöt) kaikissa sivustoissa.
  Täyttä huijausta kaikki sivustot.
  Edellisissä viesteissä kerotaan tarkemmin sivuistosta...

 • HUIJAUSSIVUSTO TÄYSIN !!! Feikkihahmoja, krediittien metsästäjiä. pidin tiliäni auki kesästä asti ja inboxiini tuli n. 10000 viestiä. Vedätetään paremmalla tutustumisella eikä suostuta soittamaan vaikka oma numero on naisilla kuten kaikilla helppo peittää. Soittaminen on kuulemma riskialtista. Kukahan tuolta bittitaivaalta kenekään puheita pystyy kaappaamaan. Älkää ihmessä ostako ainakaan 1,60 krediittejä. Huvin vuoksi tuota voi naureskellen katella. Onkohan kukaan viranomainen tuota sivustoa tutkinut koska sinne voi piilottaa myös seksikauppaa ???
  Laillistettua kusetusta kun mukaan on vielä laitettu virtuaalihahmoja, joita et voi erottaa "aidoista" jos nyt hekään aitoja ovat. VAROKAA !!!!!!!!!!!!!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.