Kokemuksia Suudelmia.com sivustosta ?

Anonyymi

Onko kenellä kokemusta Suudelmia.com seksiseuranhaku sivustosta ?
Siin miehen näkökulmasta, oletteko havainneet, kuinka vaikeaa, lue mahdotonta, on saada tapaamista aikaiseksi ainakaan hyvän näköisen tai isotissisen naisen kanssa ? Tarjokasta pukkaa, innokkaasti keskustellaan, ihan kivasti ja kuumottvastikin, mutta jo tapaamista, ihan vaikkka kahville ehdottaa, aletaan kaivata töissä olevaa kalenteria, täytyy katsoa kun molemmille sopii ym... JA kuluu viikkoja näin, vaikka kauhea kiima siinäkin päässä ?

Sivuston ehdoissa todetaan, että tarkoitus ei ole järjestää kohtaamisia tms, kyseessä on "viihdesivusto"...
JA erikseen vielä todetaan, että "Osa profiileista on viihdeprofiileja, joitten tapaaminen ei mahdollista"... No okei, sen vois käsittää, jos niitä olis vaikka tärpeiks joukossa, mutta jos kolmessa kuukaudessa ei kukaan lähde edes kahville, kyllä sivuston toimintalogiikka alkaa pahan kerran kiiman sumentamaa miehen mieltäkin jo epäilyttää...
Vaikuttaa siltä, että koittavat vain estää kanteet etukäteen ?

Miten muut ovat kokeneet asian ? Onko todella niin, että kiimainen mies on naivi ja helppo nakki - mikään ei ole totta ?
Kaikkein epävihättävimpiä tietty ei ole tullut kokeiltua....

17

1321

  Vastaukset

  • Siellä olevat tytöt ovat valetta ja naiset tai miehet, jotka niiden takana on niin palkattuja. Ei kukaan nainen etsi pelkkää seksiseuraa maksullisella sivulla.

   • Juuri niin pelkää kusetusta. Tekaistuja kuvia ja ropottitekstiä.


  • Kokemusta ja euroja palanut. 20.6. alkaen yritellyt. Nyt enään lueskelen kuvallani runkkaaävien juttuja. Viestejä tulee 100 - 247 päivässä. Eivät raukat lue profiileita, vaan kunhan kirjoittelevat. Suurin osa (arvelen) omilla euroilla.

   • Euroja palaa. Suoria ehdotuksia jotka eivät etene.
    Halutaan vain keskustella ja keskustella. Vedätystä.


  • Sivustolla vedätetään miehiä ostelemaan aina vaan lisää krediittejä "parempaa tutustumista" varten. Kesti jonkun aikaa ennenkuin tajusin kusetuksen. Yllättävästi siellä on naisia jopa kotikulmiltasi, jotka on helppo havaita feikeiksi. Puhelinkeskusteluun tai spostiin ei kukaan suostu. Mulle on ehtinyt tulvia yli 5000 viestiä inboxiini. En enää vastaa mihinkään, enkä siis rahoita tätä Hollantiin rekisteröityä firmaa. Joukosta tunnistin 3 naista, jotka ilmeisesti olivat rehellisiä. Mulla on helpompi ja halvempi tapa tehdä juttua heidän kanssaan tuolla arkielämässä.
   Suudelmia.com on epämääräinen sivusto, josta kannattaa pysyä poissa.

  • Suudelmia com, Viettelykset.com ja muut sivustot. Samat tekaistut profiilit (henkilöt) kaikissa sivustoissa.
   Täyttä huijausta kaikki sivustot.
   Edellisissä viesteissä kerotaan tarkemmin sivuistosta...

  • HUIJAUSSIVUSTO TÄYSIN !!! Feikkihahmoja, krediittien metsästäjiä. pidin tiliäni auki kesästä asti ja inboxiini tuli n. 10000 viestiä. Vedätetään paremmalla tutustumisella eikä suostuta soittamaan vaikka oma numero on naisilla kuten kaikilla helppo peittää. Soittaminen on kuulemma riskialtista. Kukahan tuolta bittitaivaalta kenekään puheita pystyy kaappaamaan. Älkää ihmessä ostako ainakaan 1,60 krediittejä. Huvin vuoksi tuota voi naureskellen katella. Onkohan kukaan viranomainen tuota sivustoa tutkinut koska sinne voi piilottaa myös seksikauppaa ???
   Laillistettua kusetusta kun mukaan on vielä laitettu virtuaalihahmoja, joita et voi erottaa "aidoista" jos nyt hekään aitoja ovat. VAROKAA !!!!!!!!!!!!!

  • jos tarkkaan katsot, niin huomaat, että kaikki naiset on kuvattu jossakin muualla kuin Suomessa! Melkein kaikilla on ruskeat silmät ja tummempi ihonväri. Huippu huijaus! rahaa kerätään todella hyvin suunnitelulla konseptilla. Aina on joku vastaargumentti, miksi ei voida tavata tms. laskin itse, että jos ne naiset olisivat maksaneet joka viestistä, niin minulle tulleista viesteistä olisi joku tienannut 2800€ / viikko. No tein kokeen, että olenkin jossain vitun Lapissa ja kuinka notkeita naisia sielläkin oli! Suuri osa samoja kuin etelässäkin. Ja kaikki ne ulkomaalaistaustaiset naiset niissä kuvissa osasivat suomea paremmin kuin maahannuuttajakoulutuksessa on koskaan opetettu saati opittu! Kaikissa kuvissa on taustalla yksityiskohtia, joita ei ole Suomen luonnossa/sisutuksissa. Ja aika isoja v*ttujakin, joita en tänne halua!

  • Moikka!

   Käyttöohjeissa kerrotaan selvästi, ettei ole mahdollista sopia tapaamisia vaian shattailua. Että osaavat olla ovelia. Kaikki huijaus perustuu siihen, ettei monikaan lähtijä lue tarkasti ohjeita, vaan luulevat tämän olevan oikea parituskanava.
   Täyttä huijausta kaikki. Tällaisia saitteja ovat myös Kuumat paikat, Viettelykset ja monet muut.
   Kannattaa AINA LUKEA KÄYTTÖOHJEET ENNENKUIN ALKAA TUHLAAMAAN RAHOJAAN JA LUULEMAAN ETTÄ SAA PILLUA TAI KALUA!

   Rapelo ja renevala

  • Feikit huomaa, kun tyttö sanoo, että kävit profiilissani. Viestintäkäyttöliittymä. Oli siellä samalla kuvalla 18-vuotias neitsyt ja vähän kokeneempi 20-vuotias.

  • Onko yleensä KENELLÄKÄÄN positiivista sanottavaa/kokemuksia "Suudelmia"-palstasta, vaan onko pelkkää huuhaata? Kiitos infosta!

  • Suudelmia-sivusto on vain viihdesivusto,jossa on myös paljon viihdeprofiileja,jotka houkuttelevat maksullisten viestien lähettämiseen . Katso sivuston Yleiset ehdot ja sieltä esim. kohdat 5.2 ka 5.3. Palkatut vastaajat seuraaat liikennettä ja lähettävät viestejä ja vastaavat hyvin lyhyin vastauksin, joissa ei oikeastaan kerrota mitään oleellista, Jos yrittää kysyä tarkenmmin profiiliin liittyviä tietoja ja esim. tapaamisia, huomaa vastauksista ,että vain yritetään saada uhri lähettämään uusi viesti l. käyttämään rahaa, jolla tätä businesta pyöritetään ilm. hyvin tuloksin. Jonkin ajan kuluttua sama profiili saatta lähettää uuden viestin ja houkutella siten ostamaan krediittejä, jos kohde haluaa,että leikki jatkuu l. yhteydenotot ovat viihdettä, ei todellinen treffisivusto.

  • pelkkää rahastusta

  • On kokeimuksia kyseisestä sivustosta. Koska olen ollut itse chat operaattorina siellä. Hommahan toimii niin että yksikään niistä profiileista ei ole aito ja ihmisiä koitetaan saada vain kirjoittamaan takaisin ja kuluttamaan kredittejä.. Miespuoliset operaattorit kirjoittelee miehille ja esittää naisia. Nais operaattorit kirjoittelee naisille ja esittää miehiä. Tapaamisia ei myöskään koskaan saa sopia eikä numeroita jakaa ja eipä se olisi muutenkaan mahdollista koska profiilit on vain viihdeprofiileja. Lopetin ne hommat koska minusta oli vain moraalisesti väärin kusettaa ihmisiä sillä tavalla. On se melkoista kun jotkut miehet ovat kirjotelleet sivustolla vuosikausia ja odottaa jonkun profiilissa olevan naisen tapaamista jota ei tietenkään voi koskaan tapahtua.

   • Ja lisäten vielä kommenttiini että sivuston etusivulla alalaidassa on kyllä maininta että : Profiilit ovat osittain kuvitteellisia, ja fyysinen kanssakäyminen tällaisten profiilien kanssa ei ole mahdollista. Eli siis jos rekisteröidyt tuonne niin YKSIKÄÄN PROFIILI JOTASINÄ NÄET sivulla EI OLE AITO.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja lisäten vielä kommenttiini että sivuston etusivulla alalaidassa on kyllä maininta että : Profiilit ovat osittain kuvitteellisia, ja fyysinen kanssakäyminen tällaisten profiilien kanssa ei ole mahdollista. Eli siis jos rekisteröidyt tuonne niin YKSIKÄÄN PROFIILI JOTASINÄ NÄET sivulla EI OLE AITO.

    Toisena aiemmin toimineena chat-operaattorina voin sanoa, että ei pidä ihan paikkaansa tuo kaikki. Nämä valeprofiilien kuvat ovat otettu ihan oikeiden henkilöiden profiileista, mitä kyseisillä sivustoilla on, sillä sivustolla on oikeus käyttää jokaisen kuvia ja sille jo sivustolle rekisteröityessä annetaan lupa. Mikäli käyttäjät eivät tätä kohtaa lue säännöksistä, on sitä vain peiliin katsominen. Yhteystietoja ei saa jakaa ja tapaamista ehdotella, tuo on ihan totta.

    Aiemmin sivustolla toimiessani kuulin miehiltä muutamaan otteeseen, että he ovat oikeasti tavanneet sivuston käyttäjien kanssa, mutta treffit eivät menneet ihan odotetusti ja etsiminen jatkui yhäkin. Näin ollen väitteesi kaikkien profiilien vääryydestä ei pidä paikkaansa. Ehkä siinä on oma haravointinsa kullakin tehtävänä, mutta eivätköhän tietyt piirteet ja sanomiset mahdollista tuo karsimisen.


  • Mulla on. P 69 , nätti nappisilmä Espoosta ja vielä PT. Vastaili ilman viivettä vuorokauden ympäri. Oli kuulemma koko ajan kännykkä tai tabletti mukana eikä vastaukset häirinneet asiakkaiden treenamista. Lupasi tehdä treeniohjelman ravinto suosituksineen - ehdotin konsultaatio tapaamista Ompussa - siihen rypäs, olin edennyt liian nopeasti ja kysymys millä saleilla toimii PT:nä on edelleen auki- Ei tullut hirveitä tappioita krediteistä - hauska leikki ennenkuin katkaisin ! Tamppu

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. YTK antoi varoituksen maksujen viivästymisestä

   Kuulemma kahden vuoden määrää vastaava hakemuspino odottamassa, viestin lopussa toivotettiin tsemppiä. Kysynys ytk:lle, voinko tämän viestin perusteel
   Maailman menoa
   131
   5725