Lentäjissä paljon uskovaisia

Anonyymi

Ilmailu viehättää uskovaisia. Ilmassa pysyy kunhan uskoo väkevästi.
Median mukaan jopa veden pinnalla voi kävellä kunhan uskoo yhtä voimakkaasti kuin Abdullah.
Finnair ja Ilmavoimat ovat miehitetty näillä imaami-sipilänmiehillä.

8

<50

  Vastaukset

  • Ja kun he päättävät että "Nyt menemme kaikki Herramme luo" , niin lehdessä lukee että kone putosi tuntematttomasta syystä.

  • Enkelithän myös harrastavat lentämistä joten ei mikään ihme.

  • Uskovaiset ovat lapsenmielisiä typeryksiä. Ei sovi lentokoneen ohjaamoon.

  • Ja mihin kaikkeen tää porukka uskookaan.

  • Ilmailu viehättänee uskovaisia yhtä paljon kuin ei-uskovaisiakin. Jos uskovaiset ovat suuremmassa määrin edustettuina lentäjinä kuin ei-uskovaiset ryhmät, täytynee silloin uskovaiselle ominaisilla elämäntavoilla olla merkitystä heidän valikoitumiselleen lentäjiksi. Onhan nimittäin selvää, ettei kaikista halukkaista tule lentäjiä, kuten ei tule kaikista halukkaista lääkäreitä taikka edes pääministeriä.

   On myös oletettavaa, että lentäjäksi pyrkivä ymmärtää ja hänen odotetaan ymmärtävän perinpohjaisesti tekniset ja fysikaaliset ilmiöt, jotka pitävät koneen ilmassa, ja hänen odotetaan myös ottavan vastuun siitä, että kone pidetäään ilmassa siihen asti, kunnes sillä ollaan hallitusti laskeuduttu kiitoradalle. Yllämainitut edellyttävät vakaata mielenterveyttä ja kykyä tehdä harkittuja päätöksiä kriisitilanteissa, joissa väärä ratkaisu saattaa johtaa niin lentäjän,hänen työtovereidensa kuin matkustajienkin kuolemaan. Näin ollen uskovainen lentäjä ei lähtökohtaisesti pidä konetta ilmassa pelkän toiveen varassa, vaan koulutuksensa ja vakaalla harkinnalla tekemiensä päätösten perustalla. Uskovaisen valikoituminen lentäjäksi johtunee luultavasti siitä, että hän ottaa vastuun sekä omasta että muiden hengestä tosissaan sekä siitä, ettei hänen elämäntapansa ole esimerkiksi päihteidenkäytön taikka muun ongelmakäyttäytymisen vuoksi omiaan aiheuttamaan riskinottoa.

   Kristityt taikka uskovaiset eivät myöskään lähesty Jumalaa itsemurhalla taikka murhaamalla toisia ihmisiä. Itsemurhan katsotaan lisäksi olevan poikkeuksellisen huono käyttäytymismalli kristitylle, koska kyseisen synninteon jälkeen ei ole enää mahdollisuutta parannuksen tekoon. Tässä mielessä uskovainen lentäjä on koneessa viimeinen henkilö, joka haluaisi syöstä koneen ja itsensä kuolemaan. Myöskään sillä seikalla, että uskoo veden päällä kävelemisen onnistuvan, ei ole merkitystä lentäjän ammatissa, koska lentokoneessa ei ole mahdollisuutta yrittää sellaista suoritusta, ellei sitä ole varustettu uima-altaalla.

  • Onneksi merimiesten ei tarvitse olla uskovaisia. Laivat kelluu koska ne on laivarautaa. Ankkurit taas on tehty ihan muusta materiaalista että ne uppoavat.

   Ja vesikoneet ja amfibiolentokoneet on rakennettu ihan vaan sitä varten että kippari pääsee kävelemään rantaan.

   Amerikoissa käytetään metsäpalojen sammutukseen lentokoneita, joissa on iso vesitankki. Tankin vedepinnankorkeuden tietysti käy toteamassa perämies seisoskelemalla tankissa veden pinnalla omilla jaloillaan. Kun tankki on täynnä, niin perämies voikin astua suoraan kannelle jatkamaan töitään.

  • Jokunen lenteli aikansa myös ufojen tekemien peltokuvioiden mukaan väittävät asiaa seuranneet ufouskovaiset.

  • Kokemusta on uskovaisista. Vihaavat "vääräuskoisia käärmeenpoikia" niin paljon, että ovat valmiita kiduttamaan, murhaamaan, heittämään leijonille...
   Eivät suvaitse muita kuin omaan lahkoon kuuluvia.
   Omassa lahkossaan valtataistelu on kovaa. Alistaminen ja kiusaaminen ovat työkaluja.
   Uusiosuomalaisten Husujen päästäminen lentäjiksi olisi riskialtista. Kotimaan lahkolaistenkin mielenterveys ja todellisuudentajukin on arvaamaton.

   Allahuu akbaar!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16827
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   156
   3215
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   129
   3168
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2536
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2448