Susiroolipeli Shadow Wolves

Susiroolipeli Shadow Wolves on siis täällä Suomi24-sivustolla toimiva uusi, susilla pelattava roolipeli. Tervetuloa! <3

Juoni: Erästä suurta maa-aluetta asustaa kolme susilaumaa, Arrow, Dragon ja Storm. He ovat eläneet jo kauan yhdessä, ajatellen, että sopu sijaa antaa, kunnes lopulta eräs laumoista tulee siihen tulokseen, että he ovat liian kauan eläneet ahtaasti, alistuen pieniin reviirinpläntteihinsä. Laumojen välille alkaa syntyä kitkaa ties mista asiasta, ja suuri taistelu on odotettavissa.
Kuinka käy? Syttyykö sota? Jos syttyy, kuinka se ratkeaa? Ja ennen kaikkea... mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan? - Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa näihin asioihin liittymmällä Shadow Wolvesiin.
Alla on tietoa laumoista. Huomioithan sen, että tiedot ovat yleistäviä, ja poikkeuksia löytyy pilvin pimein^^. Myös erakon voi tehdä.

Laumat: Arrow, Dragon & Storm
Arrow - - - Rohkea, hyvin sitkeä, riippumaton, uskollinen, salaperäinen, luotettava, kunniakas.
Vahvuudet taistelussa - - - Lauman sudet ovat uskomattoman nopeita ja ketteriä, huomaamattomia. He ovat taisteluissa myös sitkeitä, kuten luonnekin, eivätkä he peräänny helpolla.
Muut vahvuudet - - - Arrow-lauman sudet ovat erinomaisia liikkumaan vaikeassa maastossa, kuten kalliolla tai synkissä metsissä. Heillä on hyvä tasapaino ja he osaavat mm. kiipeillä hyvin, minkä lisäksi he ovat yleensä nopeita ja ketteriä, sekä huomaamattomia.

Dragon - - - kunnianhimoisia, vaarallisia, röyhkeitä, ilkeitä, väkivaltaisia. Valehtelevat paljon, ovat saaneet petturin leiman.
Vahvuudet taisteluissa - - - Sudet laumassa ovat usein ällistyttävän voimakkaita, lihaksikkaita ja jykeviä. Heidän kipukynnyksensä on korkealla, ja yksi ainoa vanhvan tassun isku voi viedä heikoilta jalat alta - ainakin melkein.
Muut vahvuudet - - - Dragonin sudet ovat hyviä metsästämään suuria ja vaarallisiakin eläimiä, kuten hirviä, villisikoja ja karhuja.

Storm - - - Viisas, luotettava, urhea, jalo, vaatimaton, sitkeä, oikeudenmukainen, rohkea.
Vahvuudet taisteluissa - - - Sudet ovat hyvin fiksuja, vikkeliä ja erinomaisia harhauttelijoita. He osaavat monia erinomaisia harhautuskeinoja, ja keksivät niitä yleensä taistelun tuoksinassa lisää vihollisen päänmenoksi. He ovat myös kestäviä ja niin sitkeitä, että nousevat yhä uudelleen ja uudelleen jatkamaan taistelua, vaikka moni muu olisi jäänyt siihen makaamaan ja luovuttanut. Vedessä käytävissä taisteluissa he ovat lähes ylivoimaisia.
Muut vahvuudet - He ovat yleensä erinomaisia uimaan ja sukeltamaan, ja hengityksenpidätyskyky on parhaimmistoa. He ovat myös taitavia saalistamaan esimerkiksi kaloja ja maalla elävää pienriistaa.

Asemat: (Tarkista asemien vapaana oleminen myös kommenteista)

Alfa: 0/3
Beta: 0/3
Neuvonantaja: 0/3
Viestinviejä: 0/3
Parantaja: 0/3
Komentajat: 0/6 (jokaisessa laumassa on 2 Komentajaa, jotka hoitavat soturien ja metsästäjien käskyttämisen.)
Soturit: 0/18 (Jokaisessa laumassa on 6 soturia. He hoitavat partioinnin ja puolustamisen pääasiassa. Voivat myös metsästää, ja heidät voi myös määrätä metsästämään, jos ruokaa on vähän)
Metsästäjät: 0/18 (Jokaisessa laumassa on 6 metsästäjää. He hoitavat metsästämisen pääasiassa. Jos tulee sota, he taistelevat yhtä lailla soturien ja muiden rinnalla.)
Harjoittelijat: 0/18 (Jokaiseen laumaan voi tehdä yht. 6 harjoittelijaa. Harjoittelijalle arvotaan kouluttaja aikuisten susien keskuudesta, joka on asemaltaan metsästäjä tai soturi, riippuen siitä, kummaksi nuorukainen haluaa. Jos teet harjoittelijan, laita sen aseman perään, kummaksi kouluttautuu. ^^)
Emot ja vanhukset: 0/9 (Jokaiseen laumaan voi tehdä yht. 3 emoa tai vanhusta)

Hakemus:
Jos haluat liittyä, täytä alla oleva hakemus ja laita se tänne kommentteihin ^^

Nimi: Hahmon nimi
Ikä: Hahmon asema
Skp: uros, narttu?
Ss: hetero, bi, vai mikä?
Lauma: Terroristinen ja julma Dragon, oikeamielinen Storm vai riippumaton, sitkeä Arrow?
Asema: viestinviejä, soturi...? Korkeimpiin arvoasemiin pyydä lupa ^^
Ulkonäkö: Hahmosi ulkonäkö, voit laittaa myös kuvan esim. linkillä. Ei yliluonnollisia susia!
Luonne: Hahmon ulkonäkö
Taidot: Sanallisesti tai ?/10-lista
Muuta: Jotain muuta sanottavaa?

Hmm... toivottavasti mä en tästä nyt mitään olellista unohtanut. No, tervetuloa liittymään! :'3 Pelaaminen tapahtuu Shadow Wolves RPG-nimisessä keskustelussa ^^

1

<50

Vastaukset

 • Nimi: Kamikaze
  Ikä: 3v 6kk
  Skp: Uros
  Ss: hetero
  Lauma: Storm
  Asema: Alfa
  Ulkonäkö: Kamikaze, suomennettuna Jumalten Tuuli, on erittäin komea, vitivalkoinen susi. Hänellä on pitkät jalat ja varsin siro, muttei kuitenkaan "tyttömäinen" ruumiinrakenne. Vartalo on hoikka, mutta häntä voi silti kutsua lihaksikkaaksi. Hänen silmänsä ovat huomiota herättävän kauniit, vaaleansiniset. Kuva >> https://i.pinimg.com/originals/9b/63/33/9b6333d1a13ff0b948955bde3c2bcb99.jpg
  Luonne: Kamikaze on erittäin rohkea ja oikeudenmukainen uros. Hän inhoaa turhaa väkivaltaa, ja nähdessään sulan tappajan työssä suorastaan raivostuu.
  Hän on anteeksiantavainen luonne, ja pyrkii antamaan kaikille toisen mahdollisuuden. Turhan naiivi ei hän kuitenkaan ole, eikä elättele ikuisesti toivoa toisen tapojen parantamisesta. Vaikean päätöksen edessä hän empii, mutta usein kallistuu oikeaksi näkemänsä asian puoleen - vaikkei se aina mukavalta tuntuisikaan. Tällaisia ovat esimerkiksi parantumattoman tappajan, no, tappaminen.
  Hän on fiksu ja nopeaälyinen, ja hyvin huumorintajuinen, joskus hieman sarkastinenkin.
  Taidot: (Jos teet ?/10-Listan, ota allaolevasta mallia. ^^)
  Taistelu 10/10
  Metsästys 7/10

  Kiipeily 6/10
  Kaivaminen 6/10
  Tasapaino 8/10
  Nopeus 10/10
  Ketteryys 10/10
  Voima 8/10
  Fyysinen kunto 9/10
  Refleksit 9/10

  Hajuaisti 9/10
  Näköaisti 8/10
  Kuuloaisti 9/10

  Muuta: -

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Björn Wahlroos: "Suomeen perustulo!"

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päättyi mielenkiintoisesti kun Nalle otti esiin että Suomen tulisi saada perustulo (varsin vihervasurilainen mielipide), toimittaja Vaaherkumpu silminähden kauhistui ja päätti nopeasti haastattelun. Olisi ollut kyllä mielenkiintoista tietää millainen kansalaispalkkajärjestelmä Suomessa pitäisi pankkiirin mielestä olla. Kokoomus ja kokoomuksen toimittajat tunnetusti vastustavat perustuloa. Kahdesta syystä, se kiristäisi upporikkaiden verotusta ja toinen syy on se, että palkat lähtisivät nousuun aikaa myöten.

  60
 • En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se voisi olla heille liian iso myönnytys. Miksi he eivät myönnä tosiasioita joista on kulunut runsaat 75 vuotta? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006383379.html

  586
 • Mieheni petti, kuinka pääsen yli?

  Mieheni petti minua 9 kuukautta sitten ja edelleen asia on niin arka, että itken ja masennun välillä aivan täysin. On alkanut tuntumaan, että pitäisikö vain erota, helpottaako asia sitten. Ollaan keskusteltu paljon tapahtuneesta ja siihen johtaneista syistä ja vietetty aikaa yhdessä erilailla kuin aiemmin. Mutta nämä romahdukset ovat niin hirveitä sitten kun niitä tulee, että tiedän aiheuttavani myös miehelleni pahaa oloa ja hän kuitenkin katuu tekemäänsä, mutta ei tiedä miten voisi minua auttaa. Enkä tiedä kyllä itsekään.

  96

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  574
  4155
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  59
  1769
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  584
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  550
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  18
  428