Susiroolipeli Shadow Wolves

Susiroolipeli Shadow Wolves on siis täällä Suomi24-sivustolla toimiva uusi, susilla pelattava roolipeli. Tervetuloa! <3

Juoni: Erästä suurta maa-aluetta asustaa kolme susilaumaa, Arrow, Dragon ja Storm. He ovat eläneet jo kauan yhdessä, ajatellen, että sopu sijaa antaa, kunnes lopulta eräs laumoista tulee siihen tulokseen, että he ovat liian kauan eläneet ahtaasti, alistuen pieniin reviirinpläntteihinsä. Laumojen välille alkaa syntyä kitkaa ties mista asiasta, ja suuri taistelu on odotettavissa.
Kuinka käy? Syttyykö sota? Jos syttyy, kuinka se ratkeaa? Ja ennen kaikkea... mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan? - Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa näihin asioihin liittymmällä Shadow Wolvesiin.
Alla on tietoa laumoista. Huomioithan sen, että tiedot ovat yleistäviä, ja poikkeuksia löytyy pilvin pimein^^. Myös erakon voi tehdä.

Laumat: Arrow, Dragon & Storm
Arrow - - - Rohkea, hyvin sitkeä, riippumaton, uskollinen, salaperäinen, luotettava, kunniakas.
Vahvuudet taistelussa - - - Lauman sudet ovat uskomattoman nopeita ja ketteriä, huomaamattomia. He ovat taisteluissa myös sitkeitä, kuten luonnekin, eivätkä he peräänny helpolla.
Muut vahvuudet - - - Arrow-lauman sudet ovat erinomaisia liikkumaan vaikeassa maastossa, kuten kalliolla tai synkissä metsissä. Heillä on hyvä tasapaino ja he osaavat mm. kiipeillä hyvin, minkä lisäksi he ovat yleensä nopeita ja ketteriä, sekä huomaamattomia.

Dragon - - - kunnianhimoisia, vaarallisia, röyhkeitä, ilkeitä, väkivaltaisia. Valehtelevat paljon, ovat saaneet petturin leiman.
Vahvuudet taisteluissa - - - Sudet laumassa ovat usein ällistyttävän voimakkaita, lihaksikkaita ja jykeviä. Heidän kipukynnyksensä on korkealla, ja yksi ainoa vanhvan tassun isku voi viedä heikoilta jalat alta - ainakin melkein.
Muut vahvuudet - - - Dragonin sudet ovat hyviä metsästämään suuria ja vaarallisiakin eläimiä, kuten hirviä, villisikoja ja karhuja.

Storm - - - Viisas, luotettava, urhea, jalo, vaatimaton, sitkeä, oikeudenmukainen, rohkea.
Vahvuudet taisteluissa - - - Sudet ovat hyvin fiksuja, vikkeliä ja erinomaisia harhauttelijoita. He osaavat monia erinomaisia harhautuskeinoja, ja keksivät niitä yleensä taistelun tuoksinassa lisää vihollisen päänmenoksi. He ovat myös kestäviä ja niin sitkeitä, että nousevat yhä uudelleen ja uudelleen jatkamaan taistelua, vaikka moni muu olisi jäänyt siihen makaamaan ja luovuttanut. Vedessä käytävissä taisteluissa he ovat lähes ylivoimaisia.
Muut vahvuudet - He ovat yleensä erinomaisia uimaan ja sukeltamaan, ja hengityksenpidätyskyky on parhaimmistoa. He ovat myös taitavia saalistamaan esimerkiksi kaloja ja maalla elävää pienriistaa.

Asemat: (Tarkista asemien vapaana oleminen myös kommenteista)

Alfa: 0/3
Beta: 0/3
Neuvonantaja: 0/3
Viestinviejä: 0/3
Parantaja: 0/3
Komentajat: 0/6 (jokaisessa laumassa on 2 Komentajaa, jotka hoitavat soturien ja metsästäjien käskyttämisen.)
Soturit: 0/18 (Jokaisessa laumassa on 6 soturia. He hoitavat partioinnin ja puolustamisen pääasiassa. Voivat myös metsästää, ja heidät voi myös määrätä metsästämään, jos ruokaa on vähän)
Metsästäjät: 0/18 (Jokaisessa laumassa on 6 metsästäjää. He hoitavat metsästämisen pääasiassa. Jos tulee sota, he taistelevat yhtä lailla soturien ja muiden rinnalla.)
Harjoittelijat: 0/18 (Jokaiseen laumaan voi tehdä yht. 6 harjoittelijaa. Harjoittelijalle arvotaan kouluttaja aikuisten susien keskuudesta, joka on asemaltaan metsästäjä tai soturi, riippuen siitä, kummaksi nuorukainen haluaa. Jos teet harjoittelijan, laita sen aseman perään, kummaksi kouluttautuu. ^^)
Emot ja vanhukset: 0/9 (Jokaiseen laumaan voi tehdä yht. 3 emoa tai vanhusta)

Hakemus:
Jos haluat liittyä, täytä alla oleva hakemus ja laita se tänne kommentteihin ^^

Nimi: Hahmon nimi
Ikä: Hahmon asema
Skp: uros, narttu?
Ss: hetero, bi, vai mikä?
Lauma: Terroristinen ja julma Dragon, oikeamielinen Storm vai riippumaton, sitkeä Arrow?
Asema: viestinviejä, soturi...? Korkeimpiin arvoasemiin pyydä lupa ^^
Ulkonäkö: Hahmosi ulkonäkö, voit laittaa myös kuvan esim. linkillä. Ei yliluonnollisia susia!
Luonne: Hahmon ulkonäkö
Taidot: Sanallisesti tai ?/10-lista
Muuta: Jotain muuta sanottavaa?

Hmm... toivottavasti mä en tästä nyt mitään olellista unohtanut. No, tervetuloa liittymään! :'3 Pelaaminen tapahtuu Shadow Wolves RPG-nimisessä keskustelussa ^^

1

<50

  Vastaukset

  • Nimi: Kamikaze
   Ikä: 3v 6kk
   Skp: Uros
   Ss: hetero
   Lauma: Storm
   Asema: Alfa
   Ulkonäkö: Kamikaze, suomennettuna Jumalten Tuuli, on erittäin komea, vitivalkoinen susi. Hänellä on pitkät jalat ja varsin siro, muttei kuitenkaan "tyttömäinen" ruumiinrakenne. Vartalo on hoikka, mutta häntä voi silti kutsua lihaksikkaaksi. Hänen silmänsä ovat huomiota herättävän kauniit, vaaleansiniset. Kuva >> https://i.pinimg.com/originals/9b/63/33/9b6333d1a13ff0b948955bde3c2bcb99.jpg
   Luonne: Kamikaze on erittäin rohkea ja oikeudenmukainen uros. Hän inhoaa turhaa väkivaltaa, ja nähdessään sulan tappajan työssä suorastaan raivostuu.
   Hän on anteeksiantavainen luonne, ja pyrkii antamaan kaikille toisen mahdollisuuden. Turhan naiivi ei hän kuitenkaan ole, eikä elättele ikuisesti toivoa toisen tapojen parantamisesta. Vaikean päätöksen edessä hän empii, mutta usein kallistuu oikeaksi näkemänsä asian puoleen - vaikkei se aina mukavalta tuntuisikaan. Tällaisia ovat esimerkiksi parantumattoman tappajan, no, tappaminen.
   Hän on fiksu ja nopeaälyinen, ja hyvin huumorintajuinen, joskus hieman sarkastinenkin.
   Taidot: (Jos teet ?/10-Listan, ota allaolevasta mallia. ^^)
   Taistelu 10/10
   Metsästys 7/10

   Kiipeily 6/10
   Kaivaminen 6/10
   Tasapaino 8/10
   Nopeus 10/10
   Ketteryys 10/10
   Voima 8/10
   Fyysinen kunto 9/10
   Refleksit 9/10

   Hajuaisti 9/10
   Näköaisti 8/10
   Kuuloaisti 9/10

   Muuta: -

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   242
   7795
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3889
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3870
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2178