platanias ranta syyskuussa?

Anonyymi

moi vastaisko joku joka tietää tai on kokenut plataniaksen tai geranin merenkäynnin syyskuussa? onko matalat rannat vai syvät? onko syyskuun aallot liian suuria lapsille? rodoksella ei mitään liian suuria aaltoja ollut vastaavana ajankohtana siis ixiassa mutta kuulin että kreetan pohjoisrannat on meltemin vuoksi jopa välillä suljettuja merenkäynnin takia jopa päiviä. eli tarkoittaako että rantaelämä on voimakkaimman meltemituulten aikana menetetty?

4

<50

Vastaukset

 • Välillä Plataniaksessa on tosi isot aallot eikä mereen oo menemistä, siellä on uimavalvojia, mutta kahlata voi kyllä ihan rauhassa. Joku päivä meri on sitten taas ihan pläkä, voi olla viikonkin. Geranissa en oo käyny, en osaa sanoa

  • Oltiin Geranissa vuosi sitten syyskuun lopulla juuri silloin kun mannerkreikkaan iski se kova myrsky, ja reunatuulet vaikuttivat Kreetan rannoillekin.. komiaa oli merenkäynti pari päivää, mutta sitten rauhoittui ja mereen pääsi huoletta uimaan. Kovin pitkään ranta eiole matala, mutta jos ei aivan pienistä lapsista ole kysymys, hyvin pystyvät uimaan Geranin rannoilla. Ainahan lapsia on silmällä pidettävä kun rannalla ollaan. =)


 • No kyllähän ne uimavalvojat on vähissä ja punaiset liput nostetaan hotelleita/ravintoloista. Gerani myös tuulinen,kerää porukka ja menkää taksilla rauhalliselle rannalle jos tuulee. Niitä poukamia on hanian takana missä uiminen onnistuu.
  Tai auto alle jos mahdollista vuokraus. Löytyy kyllä mikäli aallot kovat,toivottavasti onnistuu uiminen hotellisi läheisyydessä. Vesi lämmintä.

 • Jatkoa, en huomannut että lapsia mukana, en menisi minnekkään aallokkon uimaan ja nistä syvyyksistä,no joo. Ei kannata muutenkaan uida ,pulikoida kun 2.5 metriä rannasta jos ei tyyntä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Maailman kaunein yleisurheilija? Muodokas Maria Huntington, 22, pelmahti punaiselle matolle – yleisöstä kuului paljonpuhuva kommentti: ”Jumal***a mikä nainen!”
 • VilleGallesta eronnut Veronica Verho pyörsi päätöksensä: ”Kaksi vuotta sitten sanoin, etten koskaan…!”
 • Karkasi Gambiaan! Ex-pääministeri Antti Rinne hämmästytti lentokentällä ja hävisi Afrikan yöhön – kuva Seiskassa!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  55
  453