Ameriikan hapatusta ufoista

Anonyymi

CNN https://youtu.be/-2b4qSoMnKE asiantuntija hallituksessa

https://youtu.be/oCNl9_Z6tWU Entisen agentin todistus

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sössös sössön !
      Paljon ufoista ollaan tietävinään.
      Kuitenkin kaikki mitä tiedetään on lentoketteryys !

      • Anonyymi

        Siinähän sössötät. Kyllä niistä muutakin tiedetään kun tuo jauhamanne lentoketteryys.
        Itse voin kertoa hyvin outoja yksityiskohtia ufohavaintooni perustuen mitkä pitävät paikkansa.
        Jostain kummasta syystä monesta tapahtumaan liittyvästä todisteesta on tullut "vedenpitävä".

        Olen yrittänyt tuoda asiaa esille. Ensin pyydetään aikalisä sitten tuumaustauko. Tämän jälkeen mielestään viisastutaan sen verran että sanotaan: En halua sotkeutua asiaan ja ehdotetaan seuraavaa henkilöä.

        Ainut keino selvittää ufoihin liittyviä seikkoja on ollut uppoutumalla niihin itse.
        Luottamus on mennyt lähes kaikkiin muihin. Kun kaikki pitää varmentaa, se vaatii aikaa ja aika on rahaa. Tämä on tullut minulle kalliiksi.

        Joku aika sitten, sain mittani täyteen pompottelusta. Minua neuvottiin seuraavalle "asiantuntijalle". Vastassa oli nuori nainen joka näytti siltä että ei ollut kokemusta paljoa ehtinyt keräämään. Menin suoraan asiaan ja annoin papereita luettavaksi ja kysyin, mistähän mahtaa olla kyse. Tein näin koska enää en välitä vaikka oksennatte siihen paikkaan.

        Kokeellisessa mielessä olisi mukava tavata esim. Helläkoukku ja seurata kuinka hän reagoisi kertomaani ja olisiko sillä vaikutusta hänen kirjoitelmiinsa.


      • Anonyymi

        Älähän vähättele ! Niistä tiedetään, että on lautasmaisia, kolmikulmaisia
        sikarin muotoisia ja erivärisiä. Eikä ne aina ketteriä ole, Roswellissakin
        lasku meni pitkäksi !


      • Astronautti Edgar Dean Mitchellin "ufouskovaisuus" sai potkua myös Roswellista, jossa hänen vanhempansa asuivat tapahtumien aikaan. Edgarin vanhemmat sanoivat hänelle että täällä tapahtui juuri se mitä ensimmäiseksi lehdessä luki.

        Koko kylä kuulema tiesi tämän ja se hautautui julkiseksi salaisuudeksi uhkailulla ja lahjomalla.

        Farmari William Brazel sattui ensimmäisenä ensimmäiselle törmäyspaikalle. Armeijan ottaessa tilanteen haltuun, Brazel katosi viikoksi. Palatessaan takaisin Brazelilla oli upouusi lavafarmari- auto.

        Radiohaastattelussa Brazell kertoi säähavaintopallosta. Lähetyksen jälkeen radiotoimittaja kysyi puhuitko äsken totta? Brazel sanoi että se ensimmäinen lehtiuutinen oli totta ja poistui radioasemalta.


    • Anonyymi

      Tervehdys kaikille. Onpa kiva olla taas täällä etulinjassa, tunne sama kun sotajermu palaa tuttuun korsuun, ymmärtää. Ollaan toden äärellä. Kyllä vain, Uffologi on päässyt pois pitkän hoitojakson jälkeen. Täällä ollaan, arpeentuneiden ufotutkijoiden joukossa. Täällä tuoksuu ionisoitunut ilma!

      Ei pidä ollenkaan väheksyä lentosuuntien tutkimusta! Ne toimivat niin monella eri tasolla. Lukuisat ufojermut muistavat espoon klassisen autententtisen tapauksen, missä sikari ja palloufot heilahtelivat. En ollut paikalla mutta kertomusten perusteella sain niistä paljon irti.

      Mitäs muut ovat löytäneet? Äkkiä parhaat havainnot tähän! Pystyn helposti osoittamaan niiden aitouden.

      Ai niin, onko ufotyttöjen pimpinkarvojen värit muuttuneet?

      • Anonyymi

        "Ai niin, onko ufotyttöjen pimpinkarvojen värit muuttuneet?"

        Tärkeää tietoa, sanoi seksologi


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ymmärrettävää on että tieteelle, kosmologialle ja astronomialle tuo on kiusallista, koska he käyttävät valtavasti rahaa elämän etsimiseen toisilta taivaankappaleilta ja tähdistöistä miettien jatkuvasti elämän todennäköisyyksiä ja syntymekanismeja. Vastaus kun näyttää olevan täällä ihan meidän omalla pallollamme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrettävää on että tieteelle, kosmologialle ja astronomialle tuo on kiusallista, koska he käyttävät valtavasti rahaa elämän etsimiseen toisilta taivaankappaleilta ja tähdistöistä miettien jatkuvasti elämän todennäköisyyksiä ja syntymekanismeja. Vastaus kun näyttää olevan täällä ihan meidän omalla pallollamme.

        Vielä inhoittavampaa tuo totuus on noille yks-silmäisille skeptikoille!
        Mites sit suu pannaan, kun asia myönnetään virallisella taholla.
        Sitä odotellessa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä inhoittavampaa tuo totuus on noille yks-silmäisille skeptikoille!
        Mites sit suu pannaan, kun asia myönnetään virallisella taholla.
        Sitä odotellessa...

        Se on jo tiedossa miten suu pannaan. Palaavat kommenteissa ja ajassa "vanhoihin hyviin aikoihin" takaisin kun sai sydämensä kyllyydestä naureskella Adamskille ja Pennistonille. Sitä kommentointia seuraa sitten maininta "ufosonnasta" ja maininta "suunnasta, nopeudesta ja lentoradasta". Lopuksi kysyvät näkikö kukaan alienia ratissa ja mainitsevat vielä ufouskovaisten heikosta koulutuksesta ja mielenterveysongelmista.

        Aiemmin he toitottivat joka päivä ettei virallista valtiollista ufotutkimusta ole olemassa missäänpäin maailmaa eikä todistetta siitä, eikä sellaisen havainnoista eikä raporteista. Nyt kun on niin he kertovat sen olevan turhanpäiväistä ja merkityksetöntä. He ovat sitä sorttia kenelle on mahdotonta tunnustaa olleensa väärässä ja luopua käsityksistään. Puhumattakaan agendastaan.


      • Anonyymi

        "ufouskovaisten heikosta koulutuksesta"

        Mitenkä seltät nuo useamman astronautin ja kosmonauttien havainnot ? Puhumattakaan niistä vuosikymmenten saatossa olevien liikenne-ja sotilaslentäjien havainnoista,,,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "ufouskovaisten heikosta koulutuksesta"

        Mitenkä seltät nuo useamman astronautin ja kosmonauttien havainnot ? Puhumattakaan niistä vuosikymmenten saatossa olevien liikenne-ja sotilaslentäjien havainnoista,,,

        Tarkoitinkin että se on pelkkä pilkkakirves se usein viljelemänsä "heikon koulutuksen" maininta ilman mitään todellisuuspohjaa.
        Sitähän se (ilmeisesti edesmennyt) varaktori aina jankutti. Nämä nykyiset kotiskeptikot ovat ilmeisen nuoria verrattuna niihin vanhoihin parruihin, jotka toistuvilla loukkauksilla ja iljettävillä puheillaan koettivat vaientaa "ufouskovaisia" kaikki faktat sivuuttaen. Toimintamalli tuohon loanheittoon on hankittu USA:n skeptikkojärjestöltä täysin suoraan. Hyvin yksinkertaista psykologiaa joka ei enää toimi tänä päivänä. Onneksi. Sillä nykyään voi jo keskustella kuulematta mainintoja äidistään tms.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      On moneen kertaan todistettu että kyseessä oli linssissä oleva kärpänen. Toinen selitys on myös lentäjien sterssi, mikä näkyi kuvana tutkakuvassa. Mikä tahansa selitys on todennäköisempi kuin ufo muualta koska ei ole todisteita älyllisestä elämästä ja nykyisen käsityksen mukaan ei ole mahdollista matkustaa valovuosien päästä.
      0
      Itse ehdotan että koko tarina on sepitystä alusta loppuun laivastoa ja mediaa myöten. Tämäkin on todennäköisempää kuin vierailija.

      • Ei ole mitään kärpäsiä todistettu. Erään uutistoimiston "ufokuvassa" oli todennäköisesti kärpänen joku vuosi sitten, mutta se ei liity mitenkään näihin puheena oleviin tapauksiin.

        Tapauksia oli useita kymmeniä ja myös todistajia, videoita ja silminnäkijöitä, tutkaoperaattoreita useista tutkista yhtaikaa.

        Miljoonilla dollareilla koulutetut maailman parhaat lentäjät satojen miljoonien eurojen hävittäjien puikoissa eivät ole todennäköisesti sieltä hörhöimmästä päästä.

        Kukaan viranomainen ei ole kiistänyt Pentagonin ufo-ohjelmaa, eikä kukaan viranomainen ole kiistänyt sitä mitä kyseiseen ohjelmaan kuuluneet ovat tässä ilmi tuoneet ja todistaneet.

        Ufohavainnot on kyseisessä tapauksessa 100% kiistattomat.

        Voimme vain miettiä mitä on nuo sellaiset vimpaimet jotka ylittävät fysiikan lait ja tekniikamme sekä biologisen kestävyyden rajat.


      • Anonyymi

        Laitoin nyt tuohon kaikista päättömimmät ”luonnolliset selitykset” mitä olen lukenut. Loppu on sitä tyypillistä pyöritystä mitä nyt lukee, mitä on helppo suoltaa ja kuulostaa tieteelliseltä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole silmiinkään aina uskomista niin miksi uskotte videokuvia. Olette utopisteja, melkein kuin ufo..uto.

      • Anonyymi

        Juuri näin! Se on laivaston ja median salajuoni minkä tarkoitus on horjuttaa kristinuskovaisten käsitystä maailmasta. Koska se on noin laajaa, vain paholainen pystyy siihen! Se on herralle kauhistus! Hänen suurin toive on saada kristityt jalkojensa juureen herran kirkkauteen ikuisuuteen. Sen jälkeen voi sammuttaa universumista valot. On paholaisesta väittää etteikö universumi ole ihmistä varten!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe