Kokemuksia Fyndpris.fi:stä?

Anonyymi

Tuolla saitilla on hauskoja huonekaluja aika edullisesti, mutta firmasta ei ole mitään tietoa. Ilmeisesti ruotsalainen mutta toimittaa myös Suomeen? Onko kellään kokemuksia, uskaltaisiko tuolta tilata?

1

116

  Vastaukset

  • Kokemusta on.Tilasin hyvännäköisen tuolin.Tuoli tuli kotiovelle asti mutta jos asut kerrostalossa niin ei tule kotiovelle vaan ulko-ovelle.
   Tuoli erittäin huonosti pakattu,tuoli oli vahingoittunut 7 kohtaa.
   Lähetin viestejä ja vastaus tuli - pitkä litania blaablaata- englanniksi.
   Pyysin vastauksen ja palautusnevoja joko suomeksi tai ruotsiksi niin vastattiin ruotsiksi.Eli suomenkielellä ei vastausta saa.Onneksi valitsin Klarna -laskun niin ei tarvinnu odottaa rahojen palautusta.Hyvää ainoastaan se että tuoli haettiin kotoa kun palautin tuolin.Piti myös ottaa kuvia tuolista ja lähettää niille ennekuin ne hyväksyi palautuksen.Sama tuoli myös CDON:issa mutta sieltäkään en uskaltaisi tilata.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   729
   16186
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   135
   2434
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   103
   2351
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   1991
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1441