Tepagroup Terttu soitti

Anonyymi

Tepagroupin Terttu Rahikka soitti jotta he ostavat osakkeeni Kalajoelta. Pitäisi ottaa osakekirja mukaan ja hypätä junaan ja tulla Helsinkiin heidän toimistolleen. Lupasivat 5000 euroa. Mitä tamä tarkoittaa? Ostavatko oikeasti?

4

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ottavat vastaan osakekirja ja haluavat nimesi myyntisopimukseen, joka maksaa sinulle 1000€a. Osakekirjasi on sen jälkeen "hukassa", myynti ei edisty ja vastikkeesi juoksee maksettavaksesi.

    • Anonyymi

      Taitaa olla enämpi jotta menet osakekirjan kanssa heille ja heillä on uusi osake sinulle jolla on ostaja valmiina ja itseasiassa ostaja on jo maksanut käsirahan ja nyt tämä satavarma kauppa, viikko-osake, on sinun saatavilla dealilla annat sen osakekirjan ja 7000 eur rahaa ja saat tämän uuden osakkeen josta siis jo etumaksu maksettu ja saat siitä myydessäsi 15000 euroa. Siis laittamalla 7000 eur nyt saat 15000 eur myöhemmin. Sama logiikka kuin ns nigerialaiskirjeissä tai näissä romanssi face yms huijauksissa, amerikkalainen kenraali kirjoittaa sinulle rakastuneensa sinun kuvaan ja kun suhde etenee niin yllättäen tapahtuu jotain että sinun tarttee lähettää hänelle rahaa ja paljon. Saathan toki ne takaisin sitten joskus ajattelet rakkaudenhuumassasi, onhan hän sentään miljonääri amiraali, lentäjä, astronautti, liikemies. Tämä lomaosake kuvio on sama. Olemassa osake jolla on jo ostaja, varma raha tulossa. Jotta saat tämän rahan täytyy nyt sitten laittaa muutamia tuhansia likoon ennen rahan saamista. Lopulta huomaat että sinua on vedätetty ja olet 7000 eur köyhempi.

    • Anonyymi

      Todennäköisesti kaiken takana on Pentti Niemenmaa, jonka epäilen toimivan hyvin kyseenalaisesti ja kaupan jälkeen olet täysi paska. Toimivat vuosikausia mallilla, ensin juotetaan asiakas känniin ja sitten myydään ylihintainen lomaosake. Näin tätä kymmeniä kertoja.

    • Anonyymi

      Tässä kuviossa on kyllä jotain veronkiertoa. Kävin heidän toimistollaan kutsuttuna tammikuussa ja ei päästy loppuun vaihtokaupan neuvotteluissa. Mielestäni huono tarjous. Nyt tämä Meelis on soitellut viikolla oikein urakalla käymään Tallinnassa kertomalla parempia täkyjä kaupantekoon. Kyllä tällä jalkimarkkinoinnilla kierretään veroja pois suomen valtiolta jos teen kaupan hänen kanssaan, vaikka Meelis sanoi että samat verot maksavat suomeen tehdäänkä kauppa Tallinnassa vai Helsingissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1970
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1539
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      140
      1387
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1240
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1047
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      992
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      957
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      118
      954
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      49
      777
    Aihe