Tepagroup Terttu soitti

Anonyymi

Tepagroupin Terttu Rahikka soitti jotta he ostavat osakkeeni Kalajoelta. Pitäisi ottaa osakekirja mukaan ja hypätä junaan ja tulla Helsinkiin heidän toimistolleen. Lupasivat 5000 euroa. Mitä tamä tarkoittaa? Ostavatko oikeasti?

4

<50

  Vastaukset

  • Ottavat vastaan osakekirja ja haluavat nimesi myyntisopimukseen, joka maksaa sinulle 1000€a. Osakekirjasi on sen jälkeen "hukassa", myynti ei edisty ja vastikkeesi juoksee maksettavaksesi.

  • Taitaa olla enämpi jotta menet osakekirjan kanssa heille ja heillä on uusi osake sinulle jolla on ostaja valmiina ja itseasiassa ostaja on jo maksanut käsirahan ja nyt tämä satavarma kauppa, viikko-osake, on sinun saatavilla dealilla annat sen osakekirjan ja 7000 eur rahaa ja saat tämän uuden osakkeen josta siis jo etumaksu maksettu ja saat siitä myydessäsi 15000 euroa. Siis laittamalla 7000 eur nyt saat 15000 eur myöhemmin. Sama logiikka kuin ns nigerialaiskirjeissä tai näissä romanssi face yms huijauksissa, amerikkalainen kenraali kirjoittaa sinulle rakastuneensa sinun kuvaan ja kun suhde etenee niin yllättäen tapahtuu jotain että sinun tarttee lähettää hänelle rahaa ja paljon. Saathan toki ne takaisin sitten joskus ajattelet rakkaudenhuumassasi, onhan hän sentään miljonääri amiraali, lentäjä, astronautti, liikemies. Tämä lomaosake kuvio on sama. Olemassa osake jolla on jo ostaja, varma raha tulossa. Jotta saat tämän rahan täytyy nyt sitten laittaa muutamia tuhansia likoon ennen rahan saamista. Lopulta huomaat että sinua on vedätetty ja olet 7000 eur köyhempi.

  • Todennäköisesti kaiken takana on Pentti Niemenmaa, jonka epäilen toimivan hyvin kyseenalaisesti ja kaupan jälkeen olet täysi paska. Toimivat vuosikausia mallilla, ensin juotetaan asiakas känniin ja sitten myydään ylihintainen lomaosake. Näin tätä kymmeniä kertoja.

  • Tässä kuviossa on kyllä jotain veronkiertoa. Kävin heidän toimistollaan kutsuttuna tammikuussa ja ei päästy loppuun vaihtokaupan neuvotteluissa. Mielestäni huono tarjous. Nyt tämä Meelis on soitellut viikolla oikein urakalla käymään Tallinnassa kertomalla parempia täkyjä kaupantekoon. Kyllä tällä jalkimarkkinoinnilla kierretään veroja pois suomen valtiolta jos teen kaupan hänen kanssaan, vaikka Meelis sanoi että samat verot maksavat suomeen tehdäänkä kauppa Tallinnassa vai Helsingissä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   300
   4976
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   174
   2983
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2698
  4. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1471
  5. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1414