Tepagroup Terttu soitti

Anonyymi

Tepagroupin Terttu Rahikka soitti jotta he ostavat osakkeeni Kalajoelta. Pitäisi ottaa osakekirja mukaan ja hypätä junaan ja tulla Helsinkiin heidän toimistolleen. Lupasivat 5000 euroa. Mitä tamä tarkoittaa? Ostavatko oikeasti?

4

<50

Vastaukset

  • Ottavat vastaan osakekirja ja haluavat nimesi myyntisopimukseen, joka maksaa sinulle 1000€a. Osakekirjasi on sen jälkeen "hukassa", myynti ei edisty ja vastikkeesi juoksee maksettavaksesi.

  • Taitaa olla enämpi jotta menet osakekirjan kanssa heille ja heillä on uusi osake sinulle jolla on ostaja valmiina ja itseasiassa ostaja on jo maksanut käsirahan ja nyt tämä satavarma kauppa, viikko-osake, on sinun saatavilla dealilla annat sen osakekirjan ja 7000 eur rahaa ja saat tämän uuden osakkeen josta siis jo etumaksu maksettu ja saat siitä myydessäsi 15000 euroa. Siis laittamalla 7000 eur nyt saat 15000 eur myöhemmin. Sama logiikka kuin ns nigerialaiskirjeissä tai näissä romanssi face yms huijauksissa, amerikkalainen kenraali kirjoittaa sinulle rakastuneensa sinun kuvaan ja kun suhde etenee niin yllättäen tapahtuu jotain että sinun tarttee lähettää hänelle rahaa ja paljon. Saathan toki ne takaisin sitten joskus ajattelet rakkaudenhuumassasi, onhan hän sentään miljonääri amiraali, lentäjä, astronautti, liikemies. Tämä lomaosake kuvio on sama. Olemassa osake jolla on jo ostaja, varma raha tulossa. Jotta saat tämän rahan täytyy nyt sitten laittaa muutamia tuhansia likoon ennen rahan saamista. Lopulta huomaat että sinua on vedätetty ja olet 7000 eur köyhempi.

  • Todennäköisesti kaiken takana on Pentti Niemenmaa, jonka epäilen toimivan hyvin kyseenalaisesti ja kaupan jälkeen olet täysi paska. Toimivat vuosikausia mallilla, ensin juotetaan asiakas känniin ja sitten myydään ylihintainen lomaosake. Näin tätä kymmeniä kertoja.

  • Tässä kuviossa on kyllä jotain veronkiertoa. Kävin heidän toimistollaan kutsuttuna tammikuussa ja ei päästy loppuun vaihtokaupan neuvotteluissa. Mielestäni huono tarjous. Nyt tämä Meelis on soitellut viikolla oikein urakalla käymään Tallinnassa kertomalla parempia täkyjä kaupantekoon. Kyllä tällä jalkimarkkinoinnilla kierretään veroja pois suomen valtiolta jos teen kaupan hänen kanssaan, vaikka Meelis sanoi että samat verot maksavat suomeen tehdäänkä kauppa Tallinnassa vai Helsingissä.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.