Origin ei lataa

Anonyymi

Heips! Mulla olis sellanen ongelma, että latasin äsken originin uudelle koneelleni. En päässyt kuitenkaan kirjautumaan sisään, koska se vain valitti ettei ole yhteyttä verkkoon. Noh, asensin originin uudestaan ja nyt pääsen kirjautumaan sisään, mutta aloitussivulla ei näy mitään vaan se vaikuttaisi lataavan sivua. En pääse pelikirjastoon tai mihinkään muuhunkaan. Lähetin virheraportin, mutta mitä muuta voin tehdä? Origin on ollut kuitenkin "lataamassa" jo ainakin tunnin.

3 kommenttia

Vastaukset

 • Poista kokonaan kaikista koneista Originista ladatut pelit ja ne Origin ohjelmat joihin se on asennettu ja uudelleenkäynnistät ne tietokoneet.

  Tämän jälkeen tarkistat, että verkkoyhteys toimii, asennat sen uudelle koneelle uusiksi lataamalla uusimman version täältä: https://www.origin.com/fin/fi-fi/store/download

  Kirjaudut sisään tunnuksillasi niin sitten pitäisi jonkin ajan kuluttua näkyä pelikirjasto. Pelit mitä haluaa pelata pitää asentaa uusiksi.

  Jos tässä yhteydessä on tapahtunut käyttöjärjestelmän versiomuutosta, jotkut pelit ovat voineet rikkoutua, että toimivuutta pitää kokeilla asentaa useaa peliä.

 • No apua! Mulla kun se aiempi kone missä on pelit asennettuna on ihan rikki, eikä se kone edes käynnisty.

  • En tiedä voiko sotkea ja voiko vaikuttaa kuinka pitkän aikaa.

   Kokeile sitten poistamista ja uudelleen asentamista. Varmista että käyttöjärjestelmä on myös täysin päivitetty ja tärkeää ladata uusin Origin sieltä nettisivulta.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.