Nautintoa naapurissa

Anonyymi

Olimme juuri muuttaneet uudelle paikkakunnalle paritaloasuntoomme. Mieheni oli työssä ja minä vasta etsin itselleni töitä. Oli lämmin suorastaan helteinen elokuun päivä ja ajattelin mennä takapihalle nauttimaan kauniista säästä. Siinä pihalla liikkuessani katseeni osui aidan yli naapurin takapihalle, jossa rouva oli lepotuolissa ottamassa aurinkoa ihan ilkosillaan. Hänellä oli upea vartalo, isohkot rinnat ja ohut karvoitus alapäässä. Tuntui jotenkin oudon kiihottavalta katsoa tuota alastonta naista vaikka en koskaan ollut itsessäni vetoa naisiin tuntenutkaan.
Samassa hän nousi ylös, kietaisi aamutakin ylleen ja huusi minulle: Hei, oletko sinäkin vapaalla? Toivottavasti auringonottoni ei häirinnyt sinua. Eihän toki, minä vastasin. Jos olet vapaalla niin tule juttelemaan niin keitetään vaikka kahvit. Mikäpäs siinä ajattelin arvaamatta mitä olisi tulossa.
Aikamme jutusteltuamme hän sanoi haluavansa esitellä minulle työhuoneensa. Hän johdatti minut kellarikerrokseen. Kas tässä on minun studioni, hän sanoi. Olen nimittäin valokuvaaja ja teen myös mainos- ja luontovideointia. Muutaman eroottisen videonkin olen tehnyt. Huoneessa oli suuri määrä erilaisia kameroita ja videointivälineitä ja se vaikutti ammattimaiselta ja tavallaan jännittävältäkin. Olen tehnyt videoita myös itsestäni harjoitusmielessä. Haluaisitko nähdä jotakin? Kiitos mielelläni, minä vastasin.
Hän käynnisti videon, jonka taustalla soi tiivistunnelmainen musiikki ja hän liikehti musiikin tahdissa. Hetken kuluttua hän alkoi riisuutua kuten strippari ainakin. Kun video oli kohdassa, missä hänellä oli yllään enää rintaliivit ja pikkarit, hän pysäytti videon ja kysyi: Haluatko katsoa loppuun asti? Totta puhuen olin jo melko kiihottunut tuon tanssin katselusta ja sanoinkin, että ilman muuta, sillä tämähän on kaunista.
Hän käynnisti videon uudelleen ja kysyi saisiko hän vähentää minulta vaatteita samalla, kun katselemme? Aloin olla jo niin voimakkaasti mukana, että suostuin ehdotukseen. Hän seisoi selkäni takana ja alkoi napittaa auki puseroani ja riisui sen. Sitten hän avasi hameeni vetoketjun ja antoi sen valahtaa lattialle. Nyt minäkin olin jo täysillä mukana. Videolla hän alkoi avata rintaliivejään ja avasi samanaikaisesti ne minultakin. Kuin yhdestä sopimuksesta molempien rinnat paljastuivat. Tunsin itseni todella kiihottuneeksi ja tuossa vaiheessa minulle oli ihan sama, miten hän haluaisi jatkaa. Hän tarttui hellästi rintoihini, hieroi ja puristeli niitä. Tunsin miten nännini kovettuivat. Hän tarttuikin niihin ja venytteli niitä samalla tavalla, kuin hän teki itselleen videolla.
Jatkaen hyväilyjään takanani seisten hän kysyi haluaisinko jatkaa. Tietysti haluan, vastasin hieman jo lievästi huohottaen. Esitys videolla jatkui ja niin jatkui minunkin hyväileminen. Videolla tuo nainen alkoi hitaasti laskea pikkareitaan alaspäin ja niin tuntui tapahtuvan minullekin. Pikkarini laskeutuivat samaa tahtia, kuin videollakin ja tuota pikaa seisoin siinä naapurini edessä alastomana katselemassa hänen alastontanssiaan. Hetken kuluttua nainen siirtyi videolla nojatuoliin ja samalla hän ohjasi minut hieman taaksepäin – ilmeisesti juuri tuohon samaan tuoliin, jolla hän istui videolla. Hän pyysi minua istuutumaan ja toimimaan samalla tavoin kuin hän toimii videolla. Aavistin, että nyt kaikki vasta oli alkamassa.
Muutamaan kameraan edessäni syttyi pienet punaiset valot mutta en minä niitä miettinyt sen kummemmin. Naapurini toiveen mukaisesti aloin toimia videota seuraten. Nostin jalkani nojatuolin kädensijoille, jolloin tietysti pilluni tuli näkyviin. Saanko katsella sinua hetken tuolta edestäpäin, naapuri kysyi hiljaa. Nyökkäsin hänelle sillä olin jo todella kiinnostunut siitä, mitä olisi tulossa.

JATKUU.

13

14012

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Naapurini ohjetta seuraten aloin toimia videota seuraten. Hyväilin rintojani ja puristelin nännejäni samalla venytellen niitä. Siirsin käteni alemmas ja aloin sivellä vatsaani, reisiäni ja kevyesti pilluani, joka muuten jo odottikin käsittelyä. Videolla naapurini sormet levittivät häpyhuulia niin, että klitoris tuli esille ja samoin tein minäkin. Kamera zoomasi naapurini jalkoväliin ja näin hänen turvonneen klitoriksensa lähikuvassa. Omanikin oli paisunut ja kovettunut ja odotti jo hyväilyjä. Olin jo niin kiihottunut, että nyt minua ei pysäyttäisi enää mikään. Samassa video pysähtyi ja naapurini kysyi haluanko jatkaa. Tietysti haluan, minä vastasin. Saanko kuitenkin tulla katsomaan sinua ihan läheltä ja vähän tukia pilluasi, hän jatkoi. Tule vaan, vastasin ja toivoin hänen koskettelevan kostunutta pilluani. Hän kävi polvilleen eteeni ja huomasin hänen kädessään olevan paksun tekopeniksen. Saanko työntää tämän sisällesi, hän kysyi kuiskaten. Työnnä vaan, pilluni himoitsee käsittelyä, minä vastasin. Paksu dildo alkoi työntyä hitaasti pilluuni venyttäen kiimasta limaisia häpyhuulia. Se painui syvemmälle ja syvemmälle kunnes se upposi pohjaan saakka. Nussi sillä minua, sain soperrettua. Samalla naapuri alkoi hitaasti liikutella tekopenistä pillussani. Se tuntui niin hyvältä ja pillustani kuuluva litinä kiihotti minua aina vaan lisää.
      Huomattuaan kiihottumiseni hän veti tekopeniksen ulos. Nyt on sinun vuorosi, hän sanoi. Halusin vain varmistaa, että pillusi on valmis ja janoaa orgasmia, hän jatkoi. Hän käynnisti videon uudelleen ja kehotti taas toimimaan sitä seuraten. Kameroihin oli taas syttynyt punaisia merkkivaloja vaikka en minä niitä siinä kiimassani juuri noteerannut. Halusin vaan lisää hyväilyä pilluuni.
      Aloin videota seuraten työntää äskeistä tekopenistä sisälleni. Vaikka se oli varmasti 5cm paksu, se upposi sisälleni helposti, sillä niin limaisen liukas pilluni jo oli. Videolla naapurini pumppasi yhä tihenevää tahtia ja minä seurasin vähintäänkin samaa tahtia. Pumppasin pilluani niin nopeasti kuin pystyin ja näin videolla tapahtuvan samoin. Tunsin orgasmini olevan tulossa, kun videolta kuului voimakas voihkaisu naapurini saadessa orgasmin. Miltei samalla hetkellä tunsin itsekin voimakkaat sykkeet pillussani ja samalla sain yhden parhaista orgasmeista ikinä. Hetken toivuttuni orgasmin aalloista, vedin tekopeniksen ulos ja tunsin, miten kiimanestettä valui pillustani. Samassa videokin oli päättynyt ja naapuri oli tullut tuolini taakse seisomaan.
      Hän kumartui ja halasi minua. Jaksatko jo nousta seisomaan, hän kysyi. Nousin hitaasti ylös ja olin edelleen selin häntä kohti. Tunsin miten hänen kätensä liikkui selkääni pitkin alaspäin pakaroilleni ja siitä edelleen jalkojeni väliin. Hän koetti takaapäin kädellään pilluani, painoi pari sormeaan sisälle. Oletpa todella limainen, taisit tulla oikein kunnolla. Tulin todellakin, vastasin. Toivottavasti voitaisiin ottaa pian uusiksi. Minä haluaisin hyväillä myös sinua vastavuoroisesti. Ilman muuta, hän vastasi. Lopuksi siirryimme kahvittelemaan ja suunnittelemaan tulevaa. Odotan sitä kovasti.

    • Anonyymi

      """Saanko kuitenkin tulla katsomaan sinua ihan läheltä ja vähän tukia pilluasi, hän jatkoi."""🤓
      Mitähän on pillun tukiminen - vissiin jotain naisten juttuja 🤔

    • Anonyymi

      Aivan tajuttoman kiihottava tarina. Oma pillu sykkii pikkareissa kiimasta märkänä. Voi kun itselle kävisi myös noin, kuin kävi tarinan naiselle..
      T. "Hetero"Nainen ;)

      • Anonyymi

        Ja miehenä aivan tavattoman kiihottavaa luettavaa myös! Olisipa päässyt katsomaan tuollaista hetkeä!
        M52


      • Anonyymi

        Mä voisin tehdä samoin jollekkin naiselle joka haluu että häntä hyväillään nii. Että saa kunnon tyydytksen dildolla.


      • Anonyymi

        Upea tarina :)


    • Tuossahan on hyvä käsikirjoitus puolen tunnin lesbofilmille. Hyvin toteutettuna filmi olisi ehdotonta kunkkukamaa.

      • Anonyymi

        Huomasitteko siihen liittyi juju? Kun punainen valo paloi niin se myös kuvasi samalla naapurin naisen tyydyttämistä😜


      • Anonyymi kirjoitti:

        Huomasitteko siihen liittyi juju? Kun punainen valo paloi niin se myös kuvasi samalla naapurin naisen tyydyttämistä😜

        Siinä naapurin rouva kuvasi materiaalia johonkin tarkoitukseen. Ehkäpä seuraavaan katselukertaan naapurin kanssa tai omakivaan tai johonkin.


      • Anonyymi
        lesbosexirunkkari kirjoitti:

        Siinä naapurin rouva kuvasi materiaalia johonkin tarkoitukseen. Ehkäpä seuraavaan katselukertaan naapurin kanssa tai omakivaan tai johonkin.

        Mistä niitä videoita sais😂😂


    • Anonyymi

      Myös varttuneempi mies piti tarinasta todella paljon, kiihoittavaa luettavaa. Lisää vastaavia kertomuksia.

    • Anonyymi

      Wow, olisi upeaa yllättää kiihoittuneet naiset kesken kellarileikkiensä ;)

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe