Meluvalli LWT-kohteeksi

Anonyymi

Svenäsintielle kipattu törkyläjä, jota myös meluvalliksi kutsutaan, olisi myös totuuden Suomen parhaasta pikkukaupungista kertova LWT-kohde. Vallin lähellä sijaitsee LWT-kohde ja toivottavasti talon asukkaat informoivat kävijöitä kuinka satama ja kaupunki ovat heitä kohdelleet.

19

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suolatorin Uimakoppi-Badhytten-elämyskojussa voit tavata päivystävän loviisalaisen, joilta voi tiedustella mm. asunto messujen rahoitussuunnitelmaa ja messujen vaikutusta veroäyriin. Kopissa epäilemättä esitellään todellinen veroelämys ja suuren ihmeen sisältävä nerokas suullinen taloussuunnitelma joka takaa veroäyriin laskemisen huolimatta kaupungin velkamäärän nousemisesta kahdessa vuodessa 44 milj. -> 86 miljoonaan. Taloustietoa saanee myös koulujen (17 milj.) ja kalusteiden (0,7 milj.) hankkimisesta leasing-rahoituksella ja tämän kalliin rahoitusmuodon ainoasta kosmeettisesta valttikortista ja silmänkääntötempusta, joka on se ettei niitä lasketa kaupungin velkojen kokonaismäärään.

      Asiaa kannattaa tiedustella erityisesti päivystäviltä loviisalaisilta jdob ja mhw.

      • Anonyymi

        Onks ne Suolatorille johtavien Mariankadun ja Puutarhakadun poksahtaneet vesijohdot jo saatu tilkittyä? Jos siellä vielä on geysirit niin pitää alkaa jakamaan vieraille niitä tonttien ostajille valtuustoaloitteen perusteella hankittuja Lovisa-kumisaappaita.


      • Anonyymi

        On korjattu. Älä pelkää.


    • Anonyymi

      Harmi ettei Seurahuone ole LWT-kohde. Siellä voitais esitellä, että kuinka voidaan saavuttaa suuria säästöjä jättämällä vanhan talon kostunut perusta ja kellari korjaamatta. Homma hoituu pelkästään kellarin huonon sisäilman läpäisemättömällä väliseinällä (CLT?) ja pitämällä kellarissa alipainetta, joka imee sinne kaiken kosteuden.

      • Anonyymi

        Sama besparing - konseptia käytetään myös Harjuntaustan koulun vanhan osan "korjauksessa". Alipainetta vaan kellariin ja kuuluu vain slurp kun vesi virtaa sinne ja homeitiötkin pysyy siellä.

        Koulun uutta osaa rakennettiin ilman työtä haittaavia pressuja vesisateessa, mutta sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä rakenteissa olevan kosteuden, sisäilmaongelmien ja sisäkaton romahtamisen kanssa.

        Selviä LWT-kohteita olisivat sekä uusi ja vanha koulu.


    • Anonyymi

      Villa
      1. Pitkäkarvaisista eläimistä saatava kuitu, jota käytetään tekstiilien raaka-aineena. Kotimaisen villan saatavuus on heikko pienten lammasmäärien vuoksi
      2. Aikaisempi korkeatasoisen huvilan nimitys; joillakin seuduilla omakotitalo on ollut villa

      1. Uimakoppi-Badhytten-elämyskojusta saattaa saada myös lampaiden hoito-ohjeita; lampaat oman onnensa nojassa ja jos karkaavat, niin joku sen havainnut saa soittaa paikalle musta maijan (ei mustaa lammasta)
      2. LWT-tapahtumassa on kohteina peräti 13 villaa; paljon on korkeatasoisia villoja jostain ilmestynyt härmän parhaaseen pikkukaupunkiin

      • Anonyymi

        Jostain ilmestyi myös mielenterveyspotilas ala-aste tasoisine juttuineen. Hoitojakso taas takana, pitäiskö tehdä uusi striimi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jostain ilmestyi myös mielenterveyspotilas ala-aste tasoisine juttuineen. Hoitojakso taas takana, pitäiskö tehdä uusi striimi?

        Niin ilmestyi jo parisen vuotta sitten ja ihan pääkaupungista tuli. Ota asia puheeksi seuraavassa maanantaina olevassa kokouksessa jossa sinulla on puheoikeus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jostain ilmestyi myös mielenterveyspotilas ala-aste tasoisine juttuineen. Hoitojakso taas takana, pitäiskö tehdä uusi striimi?

        Jag tycker promenera med kyckling.


    • Anonyymi

      Mut eihän meluvalli ole vanha talo? Miten se voisi olla kohde vanhojen talojen katselmuksessa?

      • Anonyymi

        LWT-päivien yksi tarkoitus on mainostaa Loviisaa asuinpaikkana. Siksi olisi tärkeää antaa vieraille myös totuuden mukaista tietoa kaupungin toiminnasta. Siitä huolimatta, että tieto on negatiivista kaupungin kannalta. Meluvalli on oikea kouluesimerkki huonosta hallinnosta.


    • Anonyymi

      LWT-kohteen välittömässä läheisyydessä sijaitseva kierrätetystä jätemaasta kasattu meluvalli on kaunis ja maisemaan soveltuva sekä nostaa kiinteistöjen arvoa. Valli on todellinen arkkitehtooninen helmi ja osoitus kuinka kaupunki välittää asukkaistaan. Valli antaa suojan satamasta mahdollisesti lentäviltä missiileiltä ja estää Svenäsintietä pitkin tapahtuvan polkupyörien erittäin häiritsevän läpiajon ja häiriötä aiheuttavan kävelyn. Turhaan Valkon asukkaat ovat olleet vallista hiilenä.

    • Anonyymi

      Ei muuten pidä paikkaansa...

    • Anonyymi

      Miksei pidä paikkaansa? Valli on suoraa vittuilua lähiasukkaita vastaan. Niin järjetön homma että pitäisi saada julkisuutta. Estetään asukkaiden vapaan liikkumisen.

      • Anonyymi

        Ihan hyvin siitä pääsee, mikä sulla on ongelma?


      • Anonyymi

        Kun tykkää jätteistä ja betonista ja rautatangoista niin sellainen kasa keskellä kävelytietä ei tietenkään ole joillekin ongelma. Tai sitten et ole sitä edes nähnyt.


      • Anonyymi

        Viimeksi eilen ajoin pyörällä siitä ohi, ihan hyvin pääsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan hyvin siitä pääsee, mikä sulla on ongelma?

        Sulla on kumma käsitys hyvästä kulkuväylästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viimeksi eilen ajoin pyörällä siitä ohi, ihan hyvin pääsi.

        Asiallisesta kulkutiestä vallin ohittamiseksi on tehty aloite jo ajat sitten, mutta sitä ei ole haluttu toteuttaa, koska koko yleiselle tielle kipatun jäteläjän tarkoitus on kaupunkilaisten rumbaisu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe