Holiday Gold Card

Anonyymi

Pöhköin juttu mitä ihmiset ostaa on tämä hc kultakortti. Maksat esim 5000 euroa jotta saat muutamien kymppien alennuksia holiday club matoituksista, lisäviikoista yms kultakortti eduista. Nyt numeronpyörittäjät; paljonko pitää käyttää tätä kultakorttia että säästät tämän 5000 eur?

8

81

Vastaukset

 • Varmaan saman verran kuin amerikassa annetaan maksimituomioita murhaajille, eli noin 300 vuotta. Kymmenkertainen elinkautinen. Siten kait alat saamaan säästöjä.

 • Mulle hinta ei merkkaa sen enempää, kunhan saa hyvää palvelua!!!

  • Liittyvätkö Holiday Club ja hyvä palvelu jotenkin toisiinsa?


 • Ei kai ny kukaan osta lomaosaketta tuon gold-jäsenyyden takia. Se on vaan kirsikka kakun päällä...

  • Kyllä ne vaan ostaa. Pelkästään kun saavat vaan kultakortin. Eivä aattele sitä ollenkaan paljonko siihen pitää laittaa rahaa. Viikkoosakkeen omistajat ostavat vaikka muoviämpärin kymppitonnilla.


 • Onko näillä gold jutuilla joku yhteys tähän pky hommaan?

 • Ei mitään. Gold Card on Holiday Club tietyille jäsenilleen suuntaama lisäetukortti. Uusi asiakas saa yleensä kaupantekijäisenä käyttöönsä, vanhat jäsenet saavat kun tekevät lisäkauppaa holidayn kanssa. Toki moni PKY henkilökunta on entisiä holiday henkilökuntaa, ns. ei menestyneitä myyjiä. PKY on ns. B-luokan lomatuote jota voi myydä kuka vain, onko myyntiorientoitunut henkilö tai ei. Ei niitä kukaan osta.

  • Näin se menee. Me ennen holiday clubia mukana olleet olemmekin toisen luokan matkustajia. i Kaksi hyvää viikkoa omassa käytössä, joten ei mahdu järkeen ostaa lisää korttien takia. Tulee mieleen puhelinoperaattorien toiminta.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  62
  1048
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  484