Lukio matkan pituus

Anonyymi

Mietin tässä että haluaisin mahdollisesti mennä Helsingistä Espooseen lukioon, johon matka kestäisi 50-60min. Kuulostaako tuo matka ihan älyttömältä ja minkä pituisia koulumatkoja muilla on.

3

<50

Vastaukset

 • Matka kuulostaa ihan älyttömältä, jos kouluja on lähempänäkin. Ihmetellä täytyy, miksi käyttäisit joka päivä 2 tuntia koulumatkoihin, ellei ole pakko. Mitä siitä hyödyt?

  Mene alle puolen tunnin matkan päässä olevaan lukioon ja käytä enemmän aikaa opiskeluun!

 • Ei isosti järkeä käyttää 2 tuntia koulumatkoihin ellei ole pakko,Sanonta time is money on faktaa.

 • Koulumatka ei välttämättä ole hukkaan heitettyä aikaa. Mikäli bussissa taikka muussa kulkuvälineessä pääsee istumaan, ei opiskelu matka-aikana eroa juurikaan opiskelusta missään muualla.

  Seisomalla tehty matkustaminen tuottaa hankaluuksia ainakin kirjoitustöissä, mutta modernit ihmiset osaavat näppäillä luurejaan missä tahansa.

  Ongelma se voi olla, mikäli teet koulumatkat omalla autolla yksinäsi. Tällöin joudut keskittymään ruuhkaan, etkä voi lukea taikka kirjoittaa mitään.

  Polkien taikka kävellen tehdyistä koulumatkoista on hyötyä omalle kunnolle, joten koulumatkoihin käytetty aika on pois muusta kuntoilutarpeesta. Näin koulumatkat nollaavat muun liikkumistarpeen ja läksyjen lukemiseen jää enemmän aikaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  56
  396