Lukiopojan kullitutkimus

Anonyymi

Lukioon oli tänä lukuvuonns valittu uusi koululääkäri Sanni. Juuri vslmistunut kuuma ja himokas parissa kymmenissä oleva nuori nainen. Hän oli tosi iloinen saadusta paikastaan, minkä hän tiedostaa aamulla herätessään herätyskelloon. Hän heräsi, nousi sängystä ja valitsi sopivat stringit ylleen katsellessaan karvatupsuaan ja mietti millaisia nuoria kulleja hän tänään pääsee tutkimaan. Puettuaan vaatteet päälleen, hän meni aamupalalle ja aamupesuille. Ja sitten starttasi autonsa ja lähti matkaan lukiolle.

Lukiolle saavuttuaan hän parkkasi auton lukion asiakasparkkiin, ilmoitti saapuneensa paikalle. Hän meni lääkärin huoneeseensa. Ensimmäinen potilas tänään olisi Miika. Sanni kutsui Miikan sisään ja pyysi istuuntumaan.

Ensiksi Sanni tiedusteli Miikalta suullisesti yleisestä voinnista, koulumenestyksestä, sosiaalisista suhteista, seurustelusta ja seksielämästä. Kaiken ollessa kunnossa Sanni käski Miikan alushousuilleen, ja Miika riisui päältään kollarit ja t-paidan paljastaen Armanin bokserit. Sanni pyysi Miikaa seisomaan edessään. Sanni aloitti tunnustelemalla Miikan kaulan alueen imusolmukkeet ja kilpirauhasen. Seuraavaksi Sanni valotti Miikaa silmiin ja tutki silmien kunnon ja katsoi vielä korvista tärykalvot.

Seuraavaksi Sanni pyysi Miikaa astumaan puntarille ja paino näytti olevan 70kg ja pituus 180cm. Slimmi ja atleettinen jätkä, Sanni tuumi, pieni kosteus alapäässään.

Seuraavaksi Miikaa pyydettiin koskemaan varpaisiinsa samalla kun Sanni tunnusteli Miikan selkää. Sannin jalkoväli oli jo kosteana miettiessään mitä pääsee pian seuraavaksi tekemään, ja samalla käänsi Miikan häntä kohti ja kuunteli sydän - ja hengitysäänet stetoskoopilla, minkä jälkeen hän paineli Miikaa vatsasta kämmenellään ja sormillaan tullen lähemmäksi Armanin tekstillä koristeltua vyötärönauhaa...

Samalla Miikan bokserien sisältö alkoi paisumaan, ja Sannin sormet ottivat kiinni vyötärönauhasta ja Sanni sanoi Miikalle "Nyt teen sinulle tällaisen tarkastuksen kiveksillesi ja peniksellesi, Miika. Saatoit jo ennakoida tätä reaktiostasi päätellen, älä nolostu ja häpeä sitä. Ihan normaali reaktio ikäiseltäsi jätkältä varsinkin kun tarkastajana on minun kaltainen nuori nainen." ja Sanni laski Miinan bokserit alas.

"Oletkin sopivasti ajellut karvat pois. Tämä helpottaa minun osuutta." Sanni tokaisi. Sannin pillu alkoi olla jo aika märkänä kun edessä oli hyvän näköinen keskimittainen kova kulli, ja se kuuluu hänelle käsiteltäväksi seuraavat minuutit. Sanni aloitti painelemaan Miikan kiveksiä sormenpäidensä välissä niiden joustaessa Sannin kosketuksesta. Miika tunsi jo olemassa olevan erektion vahvistuvan entisestään, kun Sannin kauniin naiselliset sormenpäät lakattuine pitkine kynsineen painelivat hellästi munia. Miika katsoi kiihottuneena tätö toimitusta kun keskittyneen oloinen blondi hiukset ponnarilla tutki hänen intiimialuettaan. Vaikka Miika aluksi vieroksui tätä toimenpidettä, niin nyt se on jo mukavaa.

Seuraavaksi Sanni otti ilmoitti mittaavansa Miikan miehuuden mitan ottaen viivoittimen penaalistaan. Miika katsoi tyrmistyneenä tätä. Miika tunsi viivaimen toisen pään osuvan häpyluuhun ja koko kullinsa yläpinnalla viivaimen muovisen pinnan. "15cm pitkä. Keskikokoinen normaali suomalaismiehen kulli." Sanni totesi.

"Ja nyt sitten tarkistetaan se esinahka ja kulli eikös, Miika." käski Sanni samalla kun alkoi vetelemään Miikan esinahkaa taakse ja edes pikkunykäyksin ja samalla hieroen esinahkaa sivusuuntiin. Näin tasaisen hieronnan ja nykimisen yhteistyöllä Miikan terska tuli yhä enemmän esille pilkistäen esinahan alta enemmän ja enemmän esinahan ollessa pian täysin takana. Seuraavaksi Sanni infosi tutkivan terskan ja alkoi painella sitä ja tattipään painuessa Sanni kosketuksesta, alkoi Sannin pillumehut virtaamaan yhä enemmän, ja kiima nousemaan. Miikakin tunsi kuinka satsi alkoi jo olla pian lähtökuopissa munissaan.

Sanni siirtyi tutkimaan ja painelemaan Miikan kullin vartta käyden sitä lävitse juuresta terskaan sormenpäillään painellen ja tutkien virtsa-aukkoa sitä venyttelemällä ja terskaa painelemalla. Miika alkoi jo tuntea että pian ei ole paluuta ja siemenet lähtevät maailmalle hänen pusseistaan... Sannin sormenpäissä tuntui kullin sätkintä niin kuin orgasmi olisi jo tulossa erittäin pian ja Sanni irroitti otteensa. Sanni kysyi Miikalta luvan kerätä anonyymi spermanäyte valtakunnan tilastoihin. Miika nuorena heteromiehenä suostui tähän tietysti kun kuuma parikymppinen blondi lypsää näytteen hänne kullistaan.

Sanni otti Miikan kullista kiinni vetäen esinahkan ihan taakse, ja toi huulensa Miikan terskalle ja vei ne tiukasti imien terskan ylitse vartta myöden niin että Miikan terska osui jo Sannia kurkkuun Sannin päästäessä muutaman kakimisen äänen ennen kuin tottui kulliin suussaan. Sanni imi hieroen kielellään Miikan kullia posket aaltoillen tiukan ja löysän imennän väliä ja kielen hieroessa terskan eri osia kunnes Miika jo laukesi Sannin suuhun ja Sanni nieli spetmat ja päästi Miikan tunnille, ja sormetti itsensä tauolla.

0

2496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        67
        6629
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        27
        4283
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        271
        2700
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        2060
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        30
        1588
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        97
        1417
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        55
        1121
      8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        304
        1117
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1084
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        1041
      Aihe