PKY jäsenyydestä ei pääse eroon

Anonyymi

Toisin kuin myyjä väitti, tästä pky travel jäsenyydestä ei pääse eroon millään järkevällä hinnalla. Ei ole kysyntää. Kukaan ei ota yhteyttä myynti ilmoituksiimme ja pky ei lunasta jäsenyyttä takaisin. Menetimme siis noin 6000 euroa. Se oli hinta parista kotimaan lomastamme.

5

<50

Vastaukset

  • Jäsenyydet harvemin on kauppatavaraa. Hävinnyt yrityksen taustalta viimeisetkin tekijät kun on maaliskuussa aloitettu lomanvarauspalveluyritys. Onnea myynteihin.

  • Häh häh häh. Sijoita viikkoosakkeihin niissä ainakin rahat säilyy ja saa niistä helposti myydessä sitten voittoakin. Voittorahoilla voit sitten elellä leveämmästi vaikka matkustelemalla.

  • Kannattaa miettimisestä maksaa 6000€.Pitäis tontunkin tietää ja osata päättää onko käyttöö vai ei. 6000€ herra juuuuumala mikä hinta.

  • Majoitus hinnat kalliit. Itse varaamalla ilman jäsenyyttä pääsee halvemmalla los ei ole rci kohde. Jos sulla on lomaosake vaikka 10€ arvoinen niin hinnat sama. Ei jatkoon minusta ainakaan ha kkimalla pky jäsenyyttä.

    • Sijoita viikkoosakkeihin niissä raha säilyy ja kasvaa korkoa. Osakkeen hinnat lähteneet roimaan nousuun.aasialaismatkustelioiden takia kerrotaan osakemyynnistä.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.