PKY jäsenyydestä ei pääse eroon

Anonyymi

Toisin kuin myyjä väitti, tästä pky travel jäsenyydestä ei pääse eroon millään järkevällä hinnalla. Ei ole kysyntää. Kukaan ei ota yhteyttä myynti ilmoituksiimme ja pky ei lunasta jäsenyyttä takaisin. Menetimme siis noin 6000 euroa. Se oli hinta parista kotimaan lomastamme.

21

68

Vastaukset

 • Jäsenyydet harvemin on kauppatavaraa. Hävinnyt yrityksen taustalta viimeisetkin tekijät kun on maaliskuussa aloitettu lomanvarauspalveluyritys. Onnea myynteihin.

 • Häh häh häh. Sijoita viikkoosakkeihin niissä ainakin rahat säilyy ja saa niistä helposti myydessä sitten voittoakin. Voittorahoilla voit sitten elellä leveämmästi vaikka matkustelemalla.

 • Kannattaa miettimisestä maksaa 6000€.Pitäis tontunkin tietää ja osata päättää onko käyttöö vai ei. 6000€ herra juuuuumala mikä hinta.

 • Majoitus hinnat kalliit. Itse varaamalla ilman jäsenyyttä pääsee halvemmalla los ei ole rci kohde. Jos sulla on lomaosake vaikka 10€ arvoinen niin hinnat sama. Ei jatkoon minusta ainakaan ha kkimalla pky jäsenyyttä.

  • Sijoita viikkoosakkeihin niissä raha säilyy ja kasvaa korkoa. Osakkeen hinnat lähteneet roimaan nousuun.aasialaismatkustelioiden takia kerrotaan osakemyynnistä.


 • Onko tuolla kerholla mahdollisuus myydä jäsenyyksiään rajattomasti vai kuuluuko jokaiseen jäsenyyteen kiinteästi joku paikka? Jos ei kuulu, niin niiähän voi myydä rajattomasti, joten jälkimarkkinoita ei voi syntyä.

  • Niitä voi myydä miljoonia. Rahaa kerää niin paljon kuin tilille ottavat.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niitä voi myydä miljoonia. Rahaa kerää niin paljon kuin tilille ottavat.

   Jäsenyydestä pääsee eroon kun soittaa vaan ja sanoo pitäkää tunkkinne.Lomaosakkeesta ei pääzse eroon sitten millään ei ees kuoleman kautta. Lomaosake seuraa sinua manalaan asti. Jos vaan vaihdot onnistuu, ja miksipäs ei onnistuisi


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jäsenyydestä pääsee eroon kun soittaa vaan ja sanoo pitäkää tunkkinne.Lomaosakkeesta ei pääzse eroon sitten millään ei ees kuoleman kautta. Lomaosake seuraa sinua manalaan asti. Jos vaan vaihdot onnistuu, ja miksipäs ei onnistuisi

   Pky jäsenyydestä ei pääse eroon. No miksi siitä pitäis päästä eroon. Eihän tuo firma vielä kovin vanha edes ole. Vai pistitkö kätesi paskaan kun ostit jäsenyyden.


 • Miten PKY Travel jäsenyydelle ja maksetulle jäsenhinnalle 10 000 eur käy jos PKY menee konkurssiin? Meneekö kaikki kankkulan kaivoon?

  • Miten sinun rahoillesi on käynyt jos menet konkurssiin saatko ne takaisin. Tyhmiä kysymyksiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miten sinun rahoillesi on käynyt jos menet konkurssiin saatko ne takaisin. Tyhmiä kysymyksiä.

   Ei laisinkaan tyhmiä kysymyksiä koskapa jotkut näyttävät ostavan isolla rahalla tällaisia jäsenyyksiä tietämättä tai ymmärtämättä riskeistä. PKY jäsenyys on riskisijoitus.


 • Onko joku oikeasti niin tyhmä että maksaa jostain jäsenyydestä useita tuhansia? Jos on niin oma vika tai oikeammin vanhempien jotka panivat tyhmän alulle.
  Esim 6000€ lla tekee monta lomareissua lämpimään.

  • Ei se hukkaan mene sehän menee varmaankin johonkin rahastoon minkä voi sitten joskus nostaa pois. Näin ainakin luulisin. Ja tietysti hyvän koron myötä.


  • Eikä siinä kaikki, maksat vuosittain jäsenmaksua 370 euroa käytit tai et.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei se hukkaan mene sehän menee varmaankin johonkin rahastoon minkä voi sitten joskus nostaa pois. Näin ainakin luulisin. Ja tietysti hyvän koron myötä.

   Tämä PKY raha menee myyjien taskuun. Ei ole osake, ei rahasto, ei joukkovelkakirja yms. jolla olisi tulevaisuudessa arvonnousua tai laskua. Tämä on lomaklubi. Lomaklubeista saat tietoa googlettamalla Kuluttaja-ja kilpailuvirasto klubijäsenyys lomaklubi. Kannattaa lukea ennenkuin laittaa mihinkään PKY paperiin nimeään ja ennen yhtäkään maksua.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eikä siinä kaikki, maksat vuosittain jäsenmaksua 370 euroa käytit tai et.

   Onko viikkoosake riski sijoitus katinkulta viikko 29 4 mh 38000€ saako tuon summan takaisin jos myy pois. Vastike yli500€ tartteeko maksaa jos ei käytä viikkoaan


 • Tollasesta viikosta ja tonkokosesta asunnosta saa varmaan hyvän vuokratuoton jos raskii ite olla käyttämättä. Voihan sillä vuokratuotolla maksaa perheen viikoksi etelänlämpöön.

  • Höpö höpö sillä vuokratuotolla jonka tuosta saa. Kun vähentää kulut vastikkeet+vuokravälityksen+veron pois niin 5henkilön perhe tekee ruotsiin laivareissun 24 tuntia. Nimimerkillä kokemusta on vuokrauksesta.


 • Vastaava asunto PKY puolella 800 euroa viikko ja jotta saat sen tolla 800 hinnalla tulee olla vuosittainen jäsenmaksu 370 euroa maksettu. Jotta saa nämä summat maksaa täytyy olla ensiksi maksettu se 10 000 euron kynnysraha tyhjästä ilmasta. Kaikki tämän yhtälön järkeväksi todenneet tulisi laittaa holhoukseen. Tähän verrattuna viikko-osake omistus kuulostaa varsin järkevältä.

  • Sijoita vaan sinä viikkoosakeisiin. Niiden myyntiilmoituksia on kyllä lehdet pullollaan. Niin että eikun vaan valitsemaan ne sopivammat.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  62
  1009
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  484