Kiinteistövälittäjän prosentti?

Anonyymi

Aika hurjia prosentteja kuin 4:kin on, mutta oletteko saanut neuvoteltua kohtuullisemman, ainakin yksi välittäjä laittaa prosenttinsa esille ja samalla kehuu että prosentit neuvoteltavissa

11

<50

  Vastaukset

  • Kyllä.

  • Eli nyt myyjän markkinat valita välittäjä ja prosentti?.
   Kannattaa varmaan tarkistaa sopimusajat, ettei tee liian pitkää jos ei tunnu oikealta välittäjältä?

  • Itse käytän kiinteää palkkiota, joka on liikkunut prosenteiksi muutettuna välillä 0,9-1,5 (sis.alv)

   • Eli pidät itseäsi niin huonona välittäjänä, että et ansaitse työstäsi säädyllistä palkkaa?

    Itsellä prosentti vaihtelee kohteesta riippuen 2,5 ja 6,2 välillä (sis. alv). Prosentilla ei takamus nouse penkistä milliäkään.


   • TÄMÄ SIIS TÄHÄN KOMMENTTINA:

    No niin no, teen työtäni pk-seudulla ja em. prosenteilla tuntipalkkani on erittäin ok, mutta hinta on myös kohtuullinen asiakkaalle. Pääkaupungin asunnoissa 2,5 % on helposti alkaen 5000 euroa. Suurin osa välittäjistä ei ole edes tuon palkkion arvoinen.

    Itse pidät itseäsi selvästi niin kovana jätkänä, että sinun sopii huoletta kusettaa asiakkaistasi. :)


  • No niin no, teen työtäni pk-seudulla ja em. prosenteilla tuntipalkkani on erittäin ok, mutta hinta on myös kohtuullinen asiakkaalle. Pääkaupungin asunnoissa 2,5 % on helposti alkaen 5000 euroa. Suruin osa välittäjistä ei ole edes tuon palkkion arvoinen.

  • suruin=suurin

   • Kuinka monta asuntoa välität vuodessa?


   • Miten se liittyy tähän? Ei kai sitä prosenttia sen mukaan viilata? Sinä ilmeisesti et kovinkaan montaa, jos sillä perusteella nostat prosentin noin korkeaksi?


  • Aivan, tässä tuli prosentit ja niiden pienuudesta puhetta, luulen että siellä missä kauppa käy, niin voi ottaa pienen prosentin (välittäjä), siis pienellä vaivalla nopea raha.

   Näin voisin kuvitella että tämä tulee käymään näin ?

  • Kannattaa kilpailuttaa alueen välittäjät ja etsiä sellainen joka saa asunnollesi parhaimman hinnan ja nopeasti myytyä. Älä etsi aina halvinta vaan sellaista joka aidosti haluaa hoitaa asuntosi myynnin ja tunteen alueen.

   Voit kilpailuttaa välittäjän esimerkiksi täällä: https://www.asuntojenhinnat.fi/kilpailuta-valittaja

   Saat varmasti listahintoja halvemman palkkion, mutta samalla alueen asiantuntijan joka vääntään sinulle parhaimman mahdollisimman hinnan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   254
   6722
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   173
   6398