Minua kiusataan minun seksuaali suuntautumisen takia

Anonyymi

Moi, aloitan siitä, että olen kolmetoista vuotias tyttö, jota kiusataan erilaisilla tavoilla; minua hakataan (isommat pojat), haukutaan pervoksi ja lesboksi. + Minun tavaroita rikotaan, esim. Reppu, piirustus tarvikkeet mm. Vihot/kynät. (Kerran joku huora [anteeksi...] rikkoi minun puhelimen. Onneksi sain uuden vasta kahden kuukauden päästä. Kerroin vanhemmille ja opettajille tästä tapauksesta, mutta ei ne mitään tälle asialle tehny. Sain uuden puhelimen siltä huoralta [taas anteeksi] vasta silloin, kun hakkasin hänet ja piilotin hänen puhelimen maan alla koulunpihalla :"D) sain opettajilta kyllä vähän puhutteluja, mutta ei minua mikään kiinnostanut.

Sen jälkeen, kun sain uuden puhelimen häneltä, kiusaamisesta tuli vielä pahempaa: minua hakattiin paljon pahemmin (sen tytön ysiluokkalaiset kaverit – pojat...) ja vietiin lähempään koulun pikkumetsään. Metsässä minua potkittiin vatsaan ja sit joku kaato minun naamaan desinfiointiainetta. Tästä ilmoitettiin poliisille, ja onneksi tapaus saatiin öö... ”ratkaistua*.

Onneksi poliisimeiningin jälkeen, minua ei enään hakata niin pahasti, mutta, valitettavasti tää jotenkin jatkuu. En uskalla kerto tästä enään kellekään...

Tällä hetkellä käyn seiskaa luokkaa, ja pystyn vetää turpaa kutosille ja kaseille, koska ei ne niin kookkaita ole, mutta taas ysien kanssa on paljon ongelmia just hakkaamisen takia. En minä pikkunen fyysisesti pysty vastustaa yseille, vaikka harrastankin nyrkkeilyä ja kraf magaa monta vuotta.

Aluksi en tiennyt, mistä tää kiusaaminen tuli ja luulin, että minä ansaitsen tollaista kohtelua. Mutta nyt tiedän, että puolet meidän kouluista on helvetin homofoobikkoja jne... Heh, olen panseksuaali, joka enemmän suuntautuu tyttöihin, ja just ton takia minua kiusataan.

3 kommenttia

Vastaukset

  • Ota itse yhteyttä poliisien valtakunnalliseen puhekinnumeroon, ja ilmoita asiasta. Seuraavaksi kun hankaavat sut, marssi päivyykstykseen nust selkasena ja käske sen pistää muistiin tms, ja sitte vaa uudestaa poliisille jos tarvii ja rikosilmoitusta kehiin. Voisit myös myös sanoa, että lääkäri itse voisi ehkä ottaa jossain vaiheessa yhteyttä sinun vanhempiisi ja olla yhteydessä koulu terveydenhoitajaan. Sano myös, että vanhempasi ja opettajasi eivät välitä asioistasi. Tai niin ainakin ymmärain. Hyvä, että kuitenoin olet antanut sille yhdelle takaisin ja olet pistänyt hanttiin. Typerää käytöstä kuitenkin kaikilta niiltä, varainkin 9 luokkalaisilta jotka ovat jo sen iköisiä, että voiaivat lopettaa ja alkaa kunnioittaa, häpeemään jne pyytää anteeksi ja lopettaa. Ketään ei saa kousata, vaikka mikä olisi. Ja sen lisäksi aina kun he hakkaavat sua, niin yritä piiloutua ja juosta karkuun ja soita poliisit. Tarpeeksi monta kertaa ku sä soitat poliisit, nii ei ne enää tee tollasta. Sitä paitsi poliisit aina haluu tietää niiden kiusaajien nimet, ja jos kysyvät miltä näyttävät niin sano niille. Voisit jotenkin joku kerta ottaa valokuvia heistä, ja näyttää ne.

  • mikö helmetin pannu

  • Poliisille kannattaa ilmoittaa vaikka useasti.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.