Ulkomailla.

Anonyymi

Olimme ystävien kanssa lomamatkalla yhdessä arabimaassa parisen vuotta sitten. Hotellimme oli kaukana asutuskeskuksista, eli tyyliä täydenpalvelun löhöily-ja lomailupaikka täydellä ylläpidolla. Miehet hapottelivat ilmaista (ilmaista ja ilmaista, etukäteen maksettua) viinaa vähän liikaakin ja me naiset päätimme lähteä kulttuurikierrokselle läheisee kaupunkiin, matkaa n. 90 km. Päivä lämmin ja molemmilla yllä varsin kevyt vaatetus hame ja paitapusero, tietysti pöksyt ja rintsikat. Matkaan lähdettiin mainostetulla paikallisbussilla, joka kulki hotellimme ohi, muutoin kylästä kylään kohti kaupunkia. Maksu lähes ilmainen, mutta bussiin noustessamme se oli tungokseen asti täynnä pääasiassa kaapuasuisia miehiä, pari kolme naista etupenkeillä. Jouduimme seisomaan eikä istumapaikasta ollut tietoakaan ja seuraavan kylän kohdalla bussiin tunki lisää väkeä. Jouduimme siirtymään kovassa ahtaudessa kohti bussin takaosaa ja hieman toisistamme eroon. Auto heilui ja hytkyi huonolla tiellä ja jouduin pitelemään kaksin käsin kiinni kattokaiteesta. Sitten huomasin, että kaapupukuiset törmäilivät minuun varsin tarkoituksella. Työnsin peppua hieman taaemmas saadakseni paremmin tilaa, muttä tunsin kun joku painautui takamustani vasten aivan selvästi. Ponnahdin eteenpäin ja olin kaatua penkillä istuvan partaniekan syliin. Silloin tunsin myös käden vartalollani takamustani tunnustellen ja siitä kylkeä myöden rinnoilleni.

Mitä siinä saattoi tehdä. Yritin kiemurrella ja sanoakin jotain, mutta käsi jatkoi rintojeni puristelua ja takana olevan etumus painautui takamustani vasten. Kieltelin suomeksi ja englanniksi, mutta siitä ei ollut mitään apua. Yritin irrottaa toisen käden kaiteesta, mutta olin heti kaatua penkillä istuneiden syliin. Nyt molemmat partaniekat penkillä huomasivat ahdinkoni mulisivat keskenään jotain ja virnistelivät ja äkkiä toinen alkoi hyväillä reisiäni hameen päältä. Jotain taas muistiin ja takaapäin paine vartalooni ja selkääni lisääntyi. Jouduin hieman kumartumaan eteenpäin ja katseeni hätäisenä harhaillessa huomasin naisystäväni olevan aivan samassa pulassa hieman edempänä. Yritin sanoa hänelle, että seuraavassa kylässä nousemme bussista, muttä pulina ympärillämme oli niin kovaa, ettei hän kuullut.

Äkkiä huomasin paitapuseroni nappien olevan auki ja rintaliivini työnnettiin tylysti ylös. Olin siinä eteenpäin kumartuneena kädet ylhäällä pysyäkseni pystyssä ja paljaat rintani heiluivat aivan istuvien kaapu-ukkojen silmien edessä. Molemmat tarttuivat silmät kiiluen rintoihini rutistellen ja venytellen niitä varsin kovakouraisesti. Jotain mulistiin ja paljaita rintojani esiteltiin myös edessä ja takana istuville vartaloani väkisin käännettäessä heidän suuntaansa.

Takaani lantiotani painettiin voimakkaasti vastustelustani huolimatta ja vartaloni taipuessa eteenpäin reunimmainen kaapu-ukko tyynen rauhallisesti työnsi kätensä hameen helmani alle nosti helman ylös vyötäisilleni ja veti pöksyni alas toisen avustaessa, jolloin eteen työntynyt lantioni ja paljas häpyni oli nyt jo lähes kuolaavien äijien katseltavissa. Yritin rimpuilla ja pöksyni valahtivat nilkkoihin ja loppupelissä katosivat jonnekin. Sain onneksi puserrettua jalat yhteen ja hameen helma valahti peittämään häpyäni.

Onni oli kuitenkin vain lyhytaikainen, sillä ympärillä käsiä tuntui olevan joka puolella. Hameen helma vedettiin uudelleen ylös jalkani pakotettiin erilleen ja paljasta takamustani kourittiin, rintojani puserrettiin ja penkillä ukot nauttivat silmät kiiluen näkymästä. Tunsin olevani heille pelkkää näyttelykarjaa, vääräuskoinen huora, jota saattoi käsitellä miten halusi. Takaa työnnettiin lantioni taas täysin eteen painaen ristiselkääni jollain kovalla, jolloin häpyni työntyi penkillä istujien silmienkorkeudelle lähes reunimmaisen kasvoihin kiinni. Rauhallisesti virnistellen ukko sormeili häpykarvojani raotti häpyhuuliani ja tunnusteli sitä sormin. Häpeäkseni olin käsittelyssä kostunut, vaikka hätä ja häpeä oli kova.
Minulla ehdittiin leikitellä ja kouria hyvän aikaa ennenkuin bussi pysähtyi seuraavaan kylään ja onneksi takaamme oli yksi kaapu-ukko jäämässä pois ja hänen vanavedessään pääsin bussista ulos työntäen naisystäväni edessäni.
Olimme kuumissamme, hehkuvan punaisina ja varsin räjähtäneen näköisiä päästessämme maan kamaralle. Onneksi bussi lähti nopeasti jatkamaan matkaansa. Pikkupöksyni oli jäänyt bussiin, mutta naisystäväni oli menettänyt sekä pöksynsä, että rintaliivinsä. Totesimme kulttuurimatkamme kyllä nyt riittävän ja pienen etsiskelyn jälkeen saimme vuokrattua varmasti kylän ainoan auton, vanhan peugeotin rämän, jolla pääsimme turvallisesti takaisin hotellille. Onneksi ukot olivat sen verran jurrissa, etteivät ihmetelleet pikaista paluutamme. Kokemuksistamme emme puhuneet mitään. Naisystäväni sai rutisteluista mustelmia rintoihinsa, joita joutui sitten meikillä peittelemään.

Mitä opimme. Ei enää koskaan lomalle arabimaihin, eikä paikallisbussin kyytiin. Taksit kuljettakoon lomalla.

16

9106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taisit myös nauttia tilanteesta joutuessasi kourituksi ja esitellessäsi tissejäsi ja pilluasi kaapumiehille, koska pillusi kostui. Tutkiessaan pilluasi sormin levitellen sitä ja katsellessaan sitä lähietäisyydeltä myös huomasivat pillusi olevan märkänä ja kuumana. Varmaan olet nähnyt alennuksestasi kuumia unia ja toivonut, että olisit ehtinyt saada myös arabikäyrää pilluusi. Olisit ollut siinä etukumarassa kalu sisässä takaapäin, tissit istujien vapaassa käsittelyssä ja välillä olis painija vaihtunut.

      • Anonyymi

        Juuri niin narttuja pitääkin käsitellä. Itse ottivat riskin lähtemällä reissuun. Joukolla nussituksi tuleminen on ihan kelpo opetus tuollaisille pilluille.


    • Anonyymi

      Pitää muistaa, että maassa maan tavalla. Mitäs änkesitte täyteen paikallisbussin vähäpukeisena. Paikallisen käsityksen mukaan olitte varmasti vähäpukeisia ulkomaisia vääräuskoisia huoria, joita voi ja tuleekin käsitellä kuin lihakarjaa.

      • Anonyymi

        Tekee hyvää ylimielisille suomalaislutkille saada vähän muistutusta todellisesta asemastaan. Nuo miehet olivat ihan liian reiluja ja kilttejä. Jos olisivat toimineet oikein niin olisivat panneet teitä siellä bussissa. Tai sitten seuranneet teitä kun jäitte pois kyydistä ja nussineet väkisin jossain pusikossa.


    • Anonyymi

      Minulla kävi lähes samalla tavalla Japanissa junassa Osakassa. Siellä ovat paikallisjunat aina tupaten täynnä. Junavirkailija survoo viimeiset ihmiset junaan, että saa ovet suljettua. Siinä ollaan kuin sillit suolapurkissa, mutta kas kummaa, kyllä hiplaajat löytävät reittinsä rinnoille ja jalkoväliin. Sain sen käsityksen, että ongelma on Japanissakin melko yleinen. Naisia hipelöidään kun tilaisuus tulee, varsinkin länsimaisia. Junassa ei pysty tungoksessa minnekään liikkumaan ja kun yrittää katsoa kuka hipelöi, on ympärillä vain täysin ilmeettömiä kasvoja. Yksi käsi pääsi hipelöimään nännejäni ja toinen pöksyjen sisään,. Jalat sain puristettua niin tiukasti yhteen, ettei pidemmälle, eli syvemmälle päässyt. Pöksyjä tai rintaliivejä en sentään menettänyt.

    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia löytyy. Nuorempana tuli kierrettyä Eurooppaa ja vähän Aasiassakin junilla ja busseilla. Kun oli nuori ja rohkea uskalsi matkata joskus kavereiden kanssa, joskus yksin. Matkavarustus oli usein niukka, ettei kantamista tarvitse paljoa ja vaatteita säästelikin, sillä aina ei ollut pesupaikoista tietoa. Lämmössä ei tullut käytettyä rintsikoita, enkä usein pöksyjäkään. Päällä joku paituli, lyhyt rarkkuhame ja mukavat kävelykengät.

      Kokemukseni mukaan varsinkin yksin matkaavana joutui monesti joko varovaisen, tai joskus ihan suoraviivaisen kähminnän kohteeksi. Nuori kun oli ja seksuaalisesti virittynyt tämä tuntui ihan jännittävältä ja kiihottavaltakin. Varsinkin aasian puolella nuoren vähäpukeisen yksinmatkaajan kohtalo yleisissä kulkuneuvoissa oli selvä tisuja, pimppiä ja pyllyä kyllä tunnustettiin, tutkittiin ja joskus katseltiin. Kiihottavaahan se oli monesti, mutta ei aina.

      • Anonyymi

        Jouduitko antamaan bussissa tai junassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jouduitko antamaan bussissa tai junassa?

        itte olen antanu ulkomailla sekä busisssa ja junassakin,mieli kun teki jo valmiiksi niin antaahan sitä sillon,eikä tuo kaduta yhtään,takaa päin molemmat paino ja hyvää teki!


      • Anonyymi

        Niinhän se teillä hinuri ressukoilla tuntuu menevän. Kaikesta päätellen aika usein,kun tykkäät käydä kertomassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se teillä hinuri ressukoilla tuntuu menevän. Kaikesta päätellen aika usein,kun tykkäät käydä kertomassa.

        Ja sinä poloinen kuolaat täällä näiden kertomusten perässä. Hanki ihmeessä omia kokemuksia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kumpa tälläisiä tarinoita olisi enemmän luettavana
      sanna

      • Anonyymi

        Kyllä spede keksii aina uusia buaahaa


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä oli hyvä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe