Kun naapuri laittoi kesämökkinsä myyntiin (osa 2)

Anonyymi

Oli syyskuun toinen viikonloppu tulossa. Sääennuste näytti lämmintä ja aurinkoista koko viikonlopuksi. Perjantaina, heti työpäivän jälkeen, hain kaupasta viikonlopun eväät ja ajoin mökille. Perillä olin illalla yhdeksän aikaan ja laitoin saunan lämpiämään. Syysilta oli pimeä ja lämmin. Taivas loisti miljoonin tähtein, saunakuuma iho höyrysi ja kylmä olut maistui taas paremmalta kuin koskaan. Luonto ympärilläni oli käynyt nukkumaan, mitään ääniä ei kuulunut. Naapurin mökkikin oli pimeänä.
Aamulla istuin pelkissä kalsareissani kuistilla aamukahvia nauttien, kun kuulin auton ääntä. Naapurin pihaan ajoi auto ja näin Tiinan nousevan autosta. Hän purki laukun ja pari kauppakassia autosta, huomasi sitten minut ja heilautti kättään. Ennen kuin ehdin vastata tervehdykseen, hän oli jo mennyt kasseineen sisälle mökkiin. Juhania ei näkynyt.

Päivällä Tiina tuli käymään mökilläni. Jotakin oli selvästi vialla. Iloinen Tiina oli nyt vakavan ja hieman itkuisen oloinen. Olin juuri laittanut ruokaa ja pyysin hänet syömään seurakseni. Tiina istui pöydän ääreen ja pian hän alkoi kertoa vaikeuksistaan Juhanin kanssa. Mies oli juro eikä huomioinut vaimoaan riittävästi. Huomautteli jatkuvasti asioista mitkä eivät menneet miehen toiveitten mukaisesti. Jos Tiina keksi jotakin kivaa tekemistä yhdessä, niin Juhanilla oli aina jotakin tärkeämpää omaa tekemistä. Nyt Tiina oli halunnut lähteä mökille, kun oli niin kaunis viikonloppu tulossa. Ehkä viimeisiä aurinkoisia ja lämpimiä viikonloppuja tänä syksynä, mutta Juhani halusi jäädä kaupunkiin, kun häntä ei huvittaisi lähteä töihin mökille. Hän halusi levätä rauhassa kerrostalo-osakkeessaan tekemättä mitään. Nytkö jo mökillä olo tuntui pakkotyöltä, oli Tiina puuskahtanut. Aamulla hän oli päättänyt lähteä yksin. Maatkoon sohvalla telkkaria tuijottamassa, hän lähtisi nauttimaan luonnonrauhasta mökille.
Kuuntelin Tiinan vuodatusta ja nyökkäilin ymmärtäväisenä ja osaaottavana. Mitä kauemmin kuuntelin ja katselin kiukkuaan purkavaa naista, sitä enempi pidin hänestä. Syötyämme istuimme vielä hetken kuistilla lämpimässä syysauringossa jutellen niitä näitä. Sitten Tiina kiitti seurasta, pahoitteli purkautumista omista huolistaan ja hän lähti omalle mökilleen.

Iltapäivä oli jo pitkällä, kun tunsin savunhajun leijailevan naapurimökiltä. Itse ajattelin laittaa saunan lämpiämään vasta illalla. Nyt olin menossa heittelemään uistinta rantaan. Otin mukaani ämpärin siltä varalta, jos sattuisi vaikka muutaman ahvenen saamaan. Pari tölkkiä olutta varasin mukaan janoa sammuttamaan.
Järvi oli lähes peilityyni, aurinko oli jo matalalla ja ilma väreili viilenevässä päivässä. Siemailin olutta ja heittelin uistinta järveen. Nyt ei tuntunut kala syövän, mutta enempi tämä olikin mukavaa ajankulua ja mielen rauhoittumista. Hiljaisuuden rikkoi veden loiskeen ääni. Tiina oli tullut saunasta uimaan. Tavallisesti naapurimökiltä kävivät uimassa niemen toisella puolen, kun sinne ei ole näköyhteyttä mökiltäni, mutta nyt Tiina oli tullut niemen minun puoleiselle rannalle. Heilautin kättäni Tiinalle ja kyselin veden lämmöstä.
-Ihanaa, huusi Tiina ja sukelsi veden alle.
Nainen näytti selvästi nauttivan täysillä raikkaasta vedestä. Minä laskin virvelin kädestäni ja istuuduin rantakivelle seuraamaan naisen ilakointia vedessä. Siemailin olutta ja kannustin Tiinaa uimaan minun rantaan ja niin hän tekikin. Järvestä nousi pienissä bikineissä märkä, hoikka nainen. Pitkistä hiuksista vettä vääntäen hän juoksi viereeni.
- Onko sulla mullekin olutta, hän virnisti?
Narskautin toisen tölkin auki ja ojensin sen Tiinalle. Kun hän otti pitkän huikan oluttölkistä, katsoin tarkemmin hänen vettä valuvaa vartaloaan. Tiinan kroppa oli houkuttelevaa katsella. Nainen oli selvästi tehnyt muutakin kuin löhönnyt sohvalla. Kiinteät lihakset kiiltelivät märässä vartalossa. Bikinien yläosan alla pullisteli hyvänkokoiset rinnat, joiden nännit erottuivat kutsuvasti. Litteä vatsa kohoili juomisen rytmissä, bikinien housuosa peitti juuri ja juuri häpykummun. Mieleeni putkahti ajatus, että Tiina on varmaan ajanut karvat, koska niin sileä bikinireuna oli. Olin niin naisen vartalon lumoissa, että en huomannut Tiinan katsovan minua. Kun nostin katseeni hänen vartalostaan, katseemme kohtasivat, hän hymyili veikeästi ja kääntyi sivuttain minuun päin. Taisin hieman punastua ja kakistelin jotakin epämääräistä kauniista illasta.
- Ja nyt takaisin saunaan, Tiina ojensi oluttölkin takaisin minulle ja juoksi järveen. Hän ui niemen rantaan ja nousi vedestä. Rantakivillä oli pyyhe, jota Tiina kumartui ottamaan. Hän pyllisti suoraan minuun päin, ja ilmiselvästi liian pitkään noukkiakseen vain pyyhkeen maasta. En voinut olla katsomatta hyvän muotoista takamusta, jonka bikinit tuskin peittivät. Tiina vilkaisi vielä minuun päin juostessaan mökilleen. Huokaisin syvään katseeni seuratessa mökkiin katoavaa naista. Kuumat ajatukset pyörivät päässäni. Hetken jopa harkitsin menemistä Tiinan perään, mutta järjen ääni karkotti vaaralliset ajatukset mielestäni.

0

1385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1408
      2. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        61
        1261
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        9
        1205
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        29
        1155
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        28
        1147
      6. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        64
        1067
      7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

        Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
        Suomi24 Blogi ★
        13
        1053
      8. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        8
        1043
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        33
        1038
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1032
      Aihe