Kun naapuri laittoi kesämökkinsä myyntiin (osa 4)

Anonyymi

Ynähdin jotakin myöntävän kuuloista jonka seurauksena Tiina tarttui jo melkein täydessä terässä sojottavaan kaluuni. Siro käsi tunnusteli kaluni vartta, puristeli kevyesti ja silitti sen kärkeä. Päässäni pyöri. Miten valtavan hyvältä ja kiihottavalta naisen koskettelu tuntuikaan. Pelkäsin räjähtäväni hetkellä millä hyvänsä. Vartaloni nytkähteli ja haukoin henkeä ihanan käden puristellessa sykkivää kaluani. Sitten hän kumartui ylleni ja tunsin pehmeän kielen lipaisevan miehuuteni kärkeä. Kuumat huulet painautuivat entisestään paisuvan kullini ympärille ja tunsin miten koko kulli painui ahnaaseen suuhun. Käsi puristi tiukasti kaluni vartta ja suu imi kullia. Seuraavaksi Tiina päästi kullin suustaan, nuoleskeli sen päätä ja suukotteli vartta. Pian hän taas upotti kullin suuhunsa ja runkkasi suullaan kaluani. Vaikka miten yritin pidätellä itseäni, en voinut mitään sille, että valtava orgasmi räjähti valloilleen. Koko vartaloni nytkähteli ja tärisi Tiinan puristaessa kaluani ja lypsätessä suullaan kulliani. Kipeinä vihlaisuina purkasin useamman vuoden kestäneet paineet Tiinan suuhun. Orgasmi tuntui kestävä ikuisuuden. Puristin lauteitten reunaa käsilläni lantioni nytkähdellessä orgasmin aalloissa. Tiina piti kullia suussaan ja puristeli kaluni vartta imien kaiken suuhunsa. Lämmin sperma valui pitkin kaluani ja sitä tuntui riittävän loputtomasti. Viimeinen orgasmi hellitti ja Tiina päästi kullin suustaan. Hän nousi sylistäni pitäen vielä kiinni kaluni varresta, joka ei näyttänyt veltostuvan yhtään. Hänen puristellessa kaluani muutama spermatippa vielä pursui ulos. Tiina nuolaisi ne pois. Seurasin hengästyneenä naisen askartelua kaluni kanssa. Hän ei tuntunut millään malttavan päästää siitä irti. Lopulta hän katsoi minuun hymyillen.
- Mennäänkö uimaan?

Tiina juoksi taas edelläni takaisin saunalle ja astuessani löylyhuoneeseen, hän istui lauteilla jalat levällään.
- Nyt on mun vuoro, hän sanoi ja katsoi minuun odottavasti.
Nousin lauteille Tiinan eteen. Painoin pääni hänen vatsalle ja suukotin napaa. Järviveden viilentämä vartalo kuumassa saunassa tuntui valtavan kiihottavalta. Nainen tarttui käsillään hiuksiini ja ohjasi päätäni alemmas. Tunsin naisen tuoksun ja ohut, pehmeä karvatupsu kutitti huuliani. Tiina siirsi hieman lantiota alemmas, jolloin pääsin paremmin käsiksi kuumaan pilluun. Painoin huuleni turvonneille häpyhuulille, kieleni maisteli varovasti naisen makua. Kädet painoivat päätäni tiukemmin vasten lantiota. Raotin sormillani häpyhuulia ja etsin kielelläni klitoriksen. Imaisin klitorista, jolloin Tiina kiljaisi nautinnosta ja lantio nytkähti voimakkaasti. Jatkoin klitoriksen imemistä ja samalla työnsin kaksi sormeani märkään, kuumaan pilluun. Tiina huokaili äänekkäästi ja liikutti lantiotaan samaan tahtiin kuin survoin sormiani pilluun. Sitten peitin koko pillun suullani ja työnsi kieleni syvälle sisään. Se sai naisen aivan villiksi. Hän värisi ja kiljahteli, huohotti ja painoi lantiotaan tiukemmin suutani vasten. Seuraavaksi nuolin pillua pitkin, hitain vedoin ja otin taas klitoriksen käsittelyyni. Imin ja nuolin pientä nipukkaa samalla kun kiiman nesteestä liukas sormeni tunnusteli pepun reikää, pyöritteli sen ympärillä ja hitaasti painui sisään. Runkkasin pepun reikää, imin klitorista ja nainen kieppui käsittelyssäni villinä, ulisevana narttuna.
- Nyt, nyt, Tiina huusi ja koko hänen vartalonsa jännittyi kaarelle. Reidet väristen hän haukkoi henkiä orgasmin vavisuttaessa koko vartaloa. Työnsin vielä kielen syvälle hänen sisäänsä, jolloin nainen kiljahteli ja voihki hurmoksessaan. Viimein orgasmin laannuttua, kohottauduin suutelemaan Tiinan hikistä vatsaa ja kun nousin ylemmäksi huomasin, että minulla kalu seisoi kivi kovana. Tiinankin näki sen ja hän nosti jalkansa harteilleni, jolloin minun oli helppo työntää kaluni litisevään pilluun. Äskeisestä käsittelystä Tiina oli niin märkä, että vaivattomasti kaluni painui pohjaan saakka. Asento kuitenkin oli hieman hankala, kun Tiina puoliksi makasi ylälauteella ja minä seisoin alalauteella osittain kumartuneena Tiinan ylle ja tukien käsilläni itseäni seinää vasten. Tiinankin oli hankala olla siinä, mutta hetkeen en malttanut liikkua, niin nautinnolliselta tuntui olla tuon ihanan naisen sisällä. Irrottauduin kuitenkin pian ja ehdotin jotakin mukavampaa asentoa. Nousin istumaan lauteille ja nostin jalkani kaiteen päälle. Tiina kiipesi syliini kasvot minuun päin. Hän tarttui tykyttävään kaluuni ja vei sen häpyhuulilleen. Kullini päällä hän avasi pillunsa ja painoi lantiotaan alas. Kaluni upposi syvälle kiihkeään pilluun. Tartuin käsilläni Tiinan kiinteisiin pakaroihin ja nappasin vaalean rinnan terhakkaana törröttävän nännin huuliini. Tiina ratsasti sylissäni kaluni painuessa yhä uudestaan ja uudestaan tiukkaan pilluun. Voi miten taivaalliselta naiminen tuntui taas pitkästä aikaa ja tuon ihanan, kauniin naisen kanssa. Onneksi oli jo kertaalleen purkautunut, joten nyt kestin naimista pitkään.

jatkuu...

0

1582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En ole rakastunut

        Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
        Ikävä
        362
        3205
      2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

        Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
        Maailman menoa
        140
        1217
      3. Olen ärtynyt koska

        minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
        Ikävä
        61
        1167
      4. Suomalaiset marjat loppuvat

        Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
        Maailman menoa
        136
        987
      5. Puhutko toisista ihmisistä

        pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
        Ikävä
        115
        816
      6. Haluaisin tietää

        mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
        Ikävä
        46
        762
      7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

        ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
        Maailman menoa
        160
        752
      8. Oli mukava tavata irl

        Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
        Ikävä
        23
        727
      9. Mitä teen väärin?

        Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
        Sinkut
        113
        727
      10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

        Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
        Suomussalmi
        40
        689
      Aihe