Aihealueet

Listaukset

  Dubain keskustan kahvilat

  Anonyymi

  Onko Dubaissa kahviloita joista saa ostettua aamupalaa? Siis isompaa kokonaisuutta kuin kahvi+pulla. Miten on helpointa kulkea omatoimisesti Dubaista Abu Dhabiin?

  8

  <50

   Vastaukset

   • Mitähän aluetta mahdat tarkoittaa Dubain keskustalla? Jokaisessa ostoskeskuksessa on lukematon määrä kahviloita ja niissä mahtavat tarjonnat. Myös kadunvarsilta joillakin alueilla löytyy kahviloita, mutta kaikki ne ei ole ehkä sitä mitä haluat.
    Dubaista Abu Dhabiin joko taxilla tai bussilla, busseja kulkee usein ja on edullista.

   • Riippuu tosiaan alueesta, kannattaa vähän selvittää etukäteen. Google mapsien kartasta löytyy apua. Hakukenttään vaikka breakfast dubai. Turistikeskittymissä ja malleissa ja esmes Marinassa, niitä on useita. Abu Dhabiin pääsee kätevästi bussilla Al Ghubaiban bussiasemalta. Ellen väärin muista, myös Ibn Battuta mallin läheltä pääsee myös kyytiin.

   • Kiitos tiedosta! Hotelli on 1km päässä Burj Khalifasta joten ihan keskustassa. Aamiainen maksaa maltaita hotellissa niin ajattelin jos jokin kahvilaketju myy aamupalaa. Täytyypä googlettaa! Ostoskeskuksessa menee kyllä tovi aikaa ennenkuin pääsee aamiaiselle. Onkohan mahdollista ostaa lounasta hotellista jossa ei ole majoittuneena? Tai ostaa aamupala viereisestä hotellista...hmmm...

    • Öhöm, BK ei todellakaan ole "ihan keskustassa". Jos Deiraa voi sanoa keskustaksi, sinne on matkaa yli 10 km. No joka tapauksessa Burj Khalifan ja Dubai Mallin ympäristössä on kahviloita.


   • Laita googleen hotellisi ja etsi sen läheltä kahvilat. Sheikh Zayed tien molemmin puolin pilvin pimein hotelleja sekä kahviloita, joista saa aamiaista. McDonals myy myös aamiaista. City Walk on myös kiva alue, sekä ulkona että sisätiloissa kahviloita mm. Harpers Bazaar ja paljon kaikkea muutakin nähtävää.

    • Aloittaja matkustaa Abuun majoittuen hotellissa jonka aamupalan hinta pistää nikottelemaan, niin Mäkkäri on ok, siellä voi myös lounastaa ja illallistaa.
     Nazihan sieltä juuri myös palasi ja lähti Pattayan palstalle novellejaan kirjoittelemaan, hän varmaankin voisi valaista aiheessa.


   • Emiraateissa kannattaa yleensä ostaa hotellin aamupala samalla kun varaa hotellin.

    Näin aamupalan hinta on paljon halvempi kuin erikseen ostettuna. Erikseen jopa 30 eurosta ylöspäin. jota ei viitsi maksaa. Esim oma hotelliini pyytää noin 35e aamupalasta, kun alle sillä sain varauksen yhteydessä puolihoidon.

   • Myös kaikissa hotelleissa on mahdollisuus käydä aamiasella, lounaalla ja päivällisellä, vaikka ei ao hotellissa asuisikaan.
    Kannattaisioö ostaa Dubai Entertainer 20xx-sovellus jossa on alennuskuponkeja eri ruokapaikkoihin tyyliin 2 ateriaa yhden hinnalla? Yleensä kahviloissa ja ravintoloissa on saatavilla free wifi, joten Entertainer toimii, vaikka ei ostaisi paikallista SIM -korttia.
    Saako muuten nykylään ilmaisen SIM -kortin lentokentältä turistina maahan tullessa? Luin tästä kesällä mutta en ole sen koommin asiasta kuullut.
    Dubai Entertainerissa on myös näitä kaksi yhden hinnalla alekuponkeja useisiin nähtävyyksiin, vesipuistoihin ja retkipalveluihin.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    97
    2874
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    109
    2718
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    2305
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1518