Madeiran lennot

Anonyymi

Tämä kysymys voi vähän kuulostaa tyhmältä, mutta en ole aikoihin ollut matkoilla ja ei ole mitään hajuakaan asiasta kuinka aikataulut pitää ja kauanko saa odottaa laukkuja Helsingin päässä? Kysyn tätä koska olen varaamassa bussikuljetusta sisäsuomeen. Jos lento on illalla klo 21.00 helsingissä, niin mihinkähän bussiin ehtisimme? Jos ostaa lipun etukäteen niin vartookohan pitkänmatkan bussit jos tulee viivästystä?

7

61

Vastaukset

 • Tottakai ne vartoo.

 • Hesan päähän on tultu neljällä lennolla ihan aikataulussa, samoin matkatavarat on tulleet ihan nopeesti. Ainut isompi viivästys ollut Madeiran päässä, kun kertaalleen pyörittiin meren päällä odottelemassa tuulen laantumista. Oli silloin varattuna taksikuljetus hotellille, joutui kuskiparka odottelemaan!
  Kaukoliikenteen bussit *tuskin* odottelee ketään!

 • Oman kokemuksen mukaan Helsinkiin koneet ovat tulleet paremmin aikataulun mukaan kuin Madeiralle. Onko ollut sitten useammin myötätuulta palatessa ja vastatuulta mennessä vai mistä lie kysymys.

  Matkalaukkujen tulo taas on täysin sattuman sanelema juttu. Viimeksi pari viikkoa sitten meni varsin nopeasti. Koneesta vessan kautta hihnalle, jossa juuri alkoi laukut tulemaan ja meidän laukut melkein ensimmäisinä, siitä P5:een. Vei varmaan alle puoli tuntia koneesta omaan autoon.

  Edellisellä kerralla meni ehkä tunti ja vartti ennen kuin tuli ensimmäinen laukku, ja meidän viielä 20 minuuttia myöhemmin.

  Tuttavilla ainakin on käynyt sillai että kaukobussi (Savonlinja) ei odota. Kannattaa varmistaa bussiyhtiöstä.

  • Ok. ajattelinkin, että varmistan vielä bussifirmasta ja tiedustelen heidänkin näkemystä uskallanko ottaa klo 22.00 bussiin liput vai ostanko suosiolla 23.00 .Ei ihan turhaankaan viittis yöllä notkua enää kentällä jos pääsis sujuvamminkin matkaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ok. ajattelinkin, että varmistan vielä bussifirmasta ja tiedustelen heidänkin näkemystä uskallanko ottaa klo 22.00 bussiin liput vai ostanko suosiolla 23.00 .Ei ihan turhaankaan viittis yöllä notkua enää kentällä jos pääsis sujuvamminkin matkaan.

   Miksi ihmeessä pitää ostaa bussilippu etukäteen,kun kone voi tulla vuorokauden myöhässä?
   Ja bussit ei todellakaan odottele ,niillä ja matkustajilla on aikataulut !


 • Voi, ei kyllä kannata varailla mitään etukäteen. Madeira on kyllä sellai kohde, ettei ole lainkaan harvinaista, että kenttä laitetaan kiinni sään vuoksi, joten lähtö viivästyy reippaasti.

  • Ok. Kiitos vastauksesta. Emme varaa takaisin tulo lippuja ja luotamme siihen, ettei bussi ole täynnä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  154
  4164
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4124
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3899
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  100
  2859
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1184