Aihealueet

Listaukset

  Juttuja, lupauksia ja kommentteja Radio Suomen musiikista

  Anonyymi

  Seuraavassa poiminta muutamista jutuista, joissa on haastateltu Radio Suomen päättävässä asemassa olevia tai Ylen omia juttuja sekä Radio Suomesta kirjoitettua.

  Kuinka hyvin jos lainkaan seuraavat luvatut asiat kuuluvat Radio Suomen lähetyksissä. Sekä liuta koottuja selityksiä, miksi toimitaan miten toimitaan. Onko Yle-veroa maksavien ja Radio Suomea kuuntelevien toiveita otettu lainkaan huomioon.

  Nykyhetkessä läsnä: Ylen Radio Suomi päivittää tyyliään (Voisiko Yle viestiä, koska tämä tapahtuu? 2035? 2046?)
  https://www.teosto.fi/teostory/ylen-radio-suomi

  Miten Radio Suomen soittolista syntyy? Se ja 10 muuta kysymystä musiikkipäällikkö Johan Lindroosille (Vaikka suurilla levy-yhtiöillä on millainen jalansija tahansa, eikai sen nyt pitäisi estää jonkun soittoon päätymistä, kuten tällähetkellä on. Edellyttääkö jokin laki teitä soittamaan vain hittibiisejä ja isojen levy-yhtiöiden artisteja?)
  https://yle.fi/uutiset/3-10530173

  Eläköitynyt viljelijä kaipaa Ylen taajuuksille vanhoja tangoja
  "Yleisradion musiikki­päällikön mukaan Ylen radio­soittolistat ovat sangen moni­puolisia eri kanavilla. Soitto­listoista päätetään Helsingissä." (Monipuolisia ehkä, mutta eivät kauhean monipuolisia. Miksi Yle ei huolehdi yhtään musiikin vaihtuvuudesta?)
  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.370215

  Samasta MT:n jutusta poimittua
  "Meidän täytyy aina miettiä kokonaisuutta. Isossa kuvassa uskallan kuitenkin sanoa, että Ylen musiikkitarjonta on hyvin monipuolista.” (Ihmiset kaipaavat enimmäkseen vaihtelua musiikissa herra ammatti musiikkipäällikkö, ei sillisalaatti sekasikiönä toistettuna eri genreistä (mutta varsin kapeasta genrevalikoimasta) aina samoja vanhoja hittibiisejä)

  Näkökulma: Radio Suomen musiikkivalinnat raivostuttavat varttunutta väkeä https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/158558

  Lukijalta: Taviskuuntelijan mielipide Radio Suomen musiikista
  https://www.ess.fi/Mielipide/art2410529

  6

  <50

   Vastaukset

   • Lisää Eikka Gröniä ikivihreissä tangoissa!!

   • Mitä enemmän lehtien yleisönosaston kirjoituksia lukee, sitä tympääntyneempiä kuulijat ovat radio suomen nykyiseen musiikkiin. Kiitosta ei kyllä löydy. Mutta EI KYLLÄ OLE AIHETTAKAAN. Surkeaa , on lievä ilmaisu puhuttaessa kanavan nykytilanteesta.

    • Tyytymättömyys Ylen toimintaan, tarjontaan ja palveluihin on erittäin laajaa kansalaisten keskuudessa. Syyt eivät kaililla ole samat, mutta silti... Ihmetyttää miksi asialle ei saada tehtyä mitään.

     Yle on ylivoimaisesti Suomen suurin ja rahakkain mediatalo, mutta toiminnan varmuus ja laadukkuus ei. Aika paljon on viimeaikoina ollut ongelmia kuvien ja äänien kanssa uutis ja ajankohtaislähetyksissä. Putinin ja Niinistön lehdistötilaisuuskin luvattiin näyttää suorana televisiossa. Ensin odoteltiin suorassalähetyksessä studiossa rupatellen ja uutisoiden tunti, sitten kun tilaisuus alkoi Yle laittoi mainoksia pyörimään.
     Ssen jälkeen alkoivat uutiset kunnes tiedotustilaisuutta oli mennyt noin 5 minuuttia ja sitten vasta joku huomasi. HOMMAT SEIS! Tiedotustilaisuus ruutuun ja vähän äkkiä.


   • Yksi todella suuri kysymys. Miksi tuolle asialle ei tehdä mitään? Yle saa vääristellä, mutta kun kommentoit Ylelle asiallisesti faktoihin perustuen, mutta et kehuen heidän toimintaansa, saat vihaa niskaan äkäisiä vastauksia ja sinut yritetään vaientaa.

   • Siellä se soi Pyhimys, Uusivirta, Tilhet ynnä muut. Mutta Radio Suomi ei enää tässä huushollisa soi. Kiitos vaan Yle.

    • No eipä ole isoin ongelmista. Vaikka siellä soisi kenen tahansa esittämää musiikkia se ei poista seuraavaa suurinta kanavan huonoutta. Soittolista päivittyy super harvoin ja silloinkin sinne lisätään yleensä jokapaikassa jo soineita ja suurin osa vuorokautisesta soitosta on pyhitetty vanhoille samoille ennenkin isosti Radio Suomessa soineille hittibiiseille.

     Jos minulla olisi valtaa puuttuisin välittömästi YLEN huonouksiin ja epäkohtiin. Kertoisin mitä pitää tehdä toisin ja antaisin vuoden aikaa muutoksille, mikäli niitä ei näy eikä kuulu lopettaisin nykyisien kaltaisen valtion ja verovaroin ylläpidetyn turhakkeen. Hankkikoot sitten rahoituksensa muuta kautta.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    255
    11724
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    317
    7119
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    82
    1341
   4. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    64
    1341
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1235